Vihreiden sisäministeriö toimii ohi hallituksen

Eli edes hallituksessa ei tiedetä mitä sisäministeriö tekee kun se on Vihreiden hallussa, laittomat maassa olevat ja kielteisen turvapaikansaaneiden kohtalo on Ohisalon ja Vihreiden esikunnan omaa agendaa….aika erikoinen ”hallitus” Suomella kun yksi pieni puolue vie ja muut vikisee…nauraisin, mutta tämä ei edes naurata…

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008439636.html

”KESKUSTAN EDUSKUNTARYHMÄN puheenjohtaja Juha Pylväs kertoo, ettei ainakaan puolueen eduskuntaryhmä ollut tietoinen sisäministeriön käynnistämästä selvityksestä, vaan kansanedustajat huomasivat sen mediasta.”

”Lindtmanin mukaan sisäministeriössä harkittu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden oleskelun kertalaillistaminen ilman minkäänlaista tapauskohtaista harkintaa ylitti sen, mistä oli yhteisesti hallituksen piirissä sovittu.”

Eli tästä voi päätellä että Kepulit suostuu mihin vaan että pysyvät hallituksessa…

Milloin vaihdellaan katujen nimiä kyrillisillä kirjaimilla, vaihtuuko johtajat huomenna kun hallituskaan ei sitä edes tiedä…

Lottoa ja jokeria ja ristinollaa…mitä viddua…

7 vastausta artikkeliin “Vihreiden sisäministeriö toimii ohi hallituksen”

  1. Saisi huonontua ainakin 550 prosenttia että alkaisin pitää huonompana kuin edellistä kikyineen, Bernereineen ja Sanneineen jotka olivat pihalla kuin lumiukot, anteeksi akat.

    1. Niin,,,syy ja seuraus,,, tämä kaikki on näiden jatkumoa,,,

      Politiikassa ei voi katsoa muutamaa vuotta taaksepäin vaan vuosikymmeniä, nyt nähdään mihin ollaan menossa, perikato.

      1. Lisäys: Meiltä loppuu rahat!!! Jos pelaat Monopolia,,,miten käy kun rahat loppuu,,,kiinnität ja myyt loput kadut ja kiinteistöt, nyky hallitus ei ole osannut pelata lapsena monopolia oikein,,,ne on pelanneet kai Afrikan tähteä kun siinä voi voittaa pelkällä tuurilla…?

  2. Vautsi mikä yllätys, Marinin hallituksen sisäinen kommunikaatio ei toimi 😉

Kommentoi