Virus talttumassa, punkit tulossa.

Ymmärtäähän tämän että median pitää saada maukkaita ”uutisia”. Nyt kun toistaiseksi Covid uutiset on neutraalimpia niin kyllähän se joku muu ”uutinen” pitää saada että voimme elää paniikissa.

Kesä lähestyy ja punkit kaivautuu pois poteroistaan ja valmistautuvat Infernoon ihmistä ja sen lemmikkieläimiä vastaan.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/2c1f9d90-bda9-4781-ad88-05393e49dfc4

Vaarallinen virustauti leviää – suomalaiset sairastuneet ennätyspaljon

(Iltalehti klo 8:01)

”Ulkoilusta ja retkeilystä innostuneet suomalaiset eivät ole aina muistaneet varoa pusikoissa väijyvää, tauteja levittävää punkkia.”

 • Punkit eli puutiaiset levittävät ihmiselle vaarallisia viruksia ja bakteereita.
 • Punkkeja voi olla runsaasti myös kaupunkien viheralueilla.
 • Esimerkiksi Helsingin keskuspuistossa on punkkeja jo runsaasti.

Apua! Sieltä niitä tulee.

Näitä on ollut iät ajat, nyt vain levinneisyys on suurempi, mm meidän korpimökillä ei ole punkkeja mutta kylä jossa asun siellä niitä on. On ihan fiksua muistuttaa ihmisiä punkkikauden alkamisesta mutta ei näin, ei näin. Paniikissa kun tälläisen asian kanssa ei tarvitse elää…media voisi joskus miettiä tiedottamista varsinkin kun tämä Covid hässäkkä on vielä päällä.

10 vastausta artikkeliin “Virus talttumassa, punkit tulossa.”

  1. 🤣🤣🤣, siellä ne kulman takana on punikit ja punkit väijymässä kun ulos lähtee saa väistellä kumpiakin 👍. Hyvä veto Arvi.

 1. Ongelma koskee suurinta osaa Suomea. Toisaalta sen ympärillä pelottelun keskellä pyörii iso bisnes…

 2. Jompikumpi, Marko, tai Kalle voisivat kertoa jotain sen harmin oireista. Minua ainakin kiinnostaisi enemmän, kuin pelkkä kinaaminen.

  1. Pentti, onko tarkoitus että teen ihan asia blogin jonka perään tämä toinen tekee samasta aiheesta blogin jossa se pyrkii kumoamaan minun blogin. 🙉🙉🙉 Niin, semmottii!

 3. Tein tuossa erään vaalikonetestin.

  Jälleen kerran kesyttömät ideologiansa kyllästämät sisarukset, vasemmisto ja kokoomus sijoittuivat peräpäähän. Todellisuuteen keskittyvien käytännönläheisten persujen voittaessa.

  Ensimmäistä kertaa vaalikonehistoriassani demarit sijoittuivat kakkoseksi.
  Onkohan tämä merkki siitä, että ideologian kahleet ovat puolueessa hellittämässä, kun nuorempi polvi nousee taisteluhaudoistaan sopuisampiin toimiin.
  Ehkä piankin koittaa hetki, jolloin demarit eivät enää räiski demareista karanneiden persujen perään.

  Olisikohan tämä enne persujen ja demarien + keskustan yhteishallituksesta?

 4. Jos minä avaan keskustelun vaikka nyt näistä punkeista niin täällä eräs tekee heti ”kumoavan” ja ”kaikentietävän” toisen blogin avauksen täsmälleen samasta aiheesta, eli tälläinen henkilö voi jatkaa sitä keskustelua siinä omassa blogissaan. Kiitos! Siinä sitä keskustelukulttuuria! 🤠👍

  Semmottii.

 5. Marko, ei nyt ollut tarve toisen, tai kolmannen blogin tekemisestä, kyllä minä tiedän suurinpiirtein mistä on kysymys ja mikä aheuttaa. Minä vaan kokeilin, kumpi herää kertomaan täysin kokemattomalle Helsingin kaupungin virkamiehelle, joka ei erota kissaa koirasta. Sillä tarkoituksella minä jo kerroin, että en ole koskaan mokomaa otusta edes nähnyt.

 6. Suomessa punkin puremien hoito on kehitysmaan tasolla, suomalaiset on joutuneet menemään vaivojensa kanssa mm Saksaan jossa potilas otetaan todesta. Tunnen tälläisen henkilön joka kävi moisen prosessin läpi.

Kommentoi