YLE, tuo Suomen Itar-Tass ja SINÄ maksat tämänkin palkat 🤣👍

Yle elää veronmaksajien rahoilla. Eli meiltä otetaan 500 M€ veroina vuodessa. SINÄ maksat sen vaikka et YLE:n kanavaa katsoisi tai kuulisi. Sitten maksamme YLE:n TJ:lle tulospalkkioita vuodessa yhden ihmisen palkkojen verran niin että tämän kokonaisansiot ovat n 361 000€/ vuosi.

Onko tehtävä niin vaativaa? Vai onko kyseessä jotain muuta…

”Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila sai viime vuonna 40 500 euron tulospalkkion, ilmenee Ylen palkitsemisraportista.

Ylä-Anttilan kiinteä kokonaispalkka luontaisetuineen on 321 000 euroa. Hänen viime vuoden kokonaisansio oli 361 000 euroa.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/28a2f7c0-f2c9-4b87-bede-d348329d695c

Menehän köyhä kyykkyyn siellä ja näe unta niistä sähköautoistasi 🤣👍….

11 vastausta artikkeliin “YLE, tuo Suomen Itar-Tass ja SINÄ maksat tämänkin palkat 🤣👍”

  1. Huom. Keskiluokka kupataan hautaan asti…ikuinen maksumies, lopulta se tuleva köyhä.

  2. Aika palkitsevaa on toiminta ollut.

    Kymmeniä miljoonia Ylen rahoista on käytetty tukemaan uiguurien pakkotyöleirejä Kiinassa. Esim. koko Yle Areenan jakelu on ulkoistettu firmalle, jolle ihmisoikeudet eivät ole edes huono vitsi.

    Vissiin arvojen mukaista toimintaa?

  3. Noinkin voi sanoa mutta silti Suomen tiedotus on maailmalla rehllisimpiä kunhan kuuntelette ihan mitä vaan maata tiedotteissaan
    Ne menee raha edellä se jolla rahaa on semyös sanelee käskyt terv tepivaari

  4. Ei minua kiinnostaisi maksaa henkilön palkkaa, jonka firman (YLE) me veronmaksat rahoitamme koska siitä ei voi edes kieltäytyä. Meininki on kuin Neuvostoliitossa …

  5. No ei ole lähellä edes Neuvostoliittoa ja eduskunta tuon yle veron laittoi josta tosin en pidä minäkään maksan täyden summan yle veroa
    mutteipa nyt käy ovella kukaan mottipää kysymässä teeveelupaasi terv tepivaari

  6. Merja-Ylä-Anttila aloitti pestin Yleiradiossa syyskuussa 2018. Pian tämän jälkeen valittiin Uutis- ja ajankohtaistoimituksen tuottajaksi SDP-taustainen kiihkofeministi Rakel Liekki, joka pääsee yksinvaltaisesti vaikuttamaan kolumnistivalintoihin. Liekillä ei ole media-alan koulutusta, hän on kuvtaiteilija ja entinen pornotähti.
    Syy miksi lähes kaikki Ylen verkkosivulla kirjoittavat kolumnistit ja blogaajat ovat punavihreitä, vihersosialisteja, millä nimellä nimellä vain, johtuu siitä, että Liekki vastaa siitä ketkä sivustolle kirjoittavat ja ilmeisesti myös siitä mistä ja miten kirjoitetaan.

    Muistaakseni 4.12.2020 oli Ylen verkkosivulla toimittaja Martti Mörttisen kolumni ”Olisipa myös populismiin keksitty rokote”. Kolumnissa Mörttinen vertaa Brexit- myönteisiä ja kansallismielisiä rotiksi. Se ei kuulemma ole vihapuhetta, koska se ei kohdistu vähemmistöihin.
    Kun luin tuon häikäisevän kolumnin, mietin että entäpä jos joku kirjoittaja vertaisi EU- ja globalistimyönteisiä rotiksi, taitaisi valtakunnansyyttäjä R.T. ja V-media olla kirjoittajan niskavilloissa kiinni heti eikä viidestoista päivä, vaikka kirjoitus ei kohdistuisi vähemmistöihin.

    Joten en ihmettele yhtään, että Merja-Ylä- Antilla palkitaan ruhtinaallisesti hyvin tehdystä kulttuurimädätyksestä, mikä mädätys on tehty suomalaisen Yle-veron maksajan suosiollisella avustuksella.

  7. Ylen 21-jäseninen hallintoneuvosto vetelee prinsessa ruususen unta, tai sitten ei.
    ”Jotain mätää Tanskan maalla”.
    ———————————————-

    ”Jopa on yhteensattuma, että juuri kun
    @Yleisradio
    hoitaa räätälöidyn tutkimuksen, jossa väitetään kansan kannattavan täysin perustuslain vastaisia liikkumisrajoituksia, julkaistaan tieto siitä että Ylen johto on täysin voideltu tulospalkkiohilloilla?”
    Jani Mäkelän twiitti31.3.2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *