Potkaisiko auto vai Arhinmäki?

Paavo Arhinmäkeä epäillään vahingonteosta. Arhinmäki oli mennyt kovistelemaan autoilla ajavia nuoria joista osa ilmeisesti aiheutti häiriötä kaahailulla. Lopulta kaaharit poistuivat mutta pari autoa jäi paikalle. Arhimäki meni sitten sheriffinä paikalle vaatimaan noita nuoria autoilijoita painumaan naisen sukuelimeen. Autoilijat kysyivät miksi pitäisi sinne mennä jolloin Paavo ilmeisesti poltti päreensä. On epäselvää, olivatko nämä autot jotenki osallisia kaahailuun. Paavolla tuskin oli kuitenkaan mandaattia käskeä yleisellä tiellä olevia autoja mihinkään. Toinen autoista lähti liikkeelle: mitä sitten tapahtui, siitä on kaksi versioita, Paavon ja nuoren kuljettajan.

Autoilijan versiossa auto liikahti muutaman kymmenen senttiä jääden metrien päähän Paavosta. Paavo juoksi kohti autoa ja potkaisi sitä keulaan, joka vaurioitui.

Paavon versiossa auto lähti liikkeelle ja alkoi ajaa Paavon päälle. Paavo nosti jalkansa suojakseen. Jalka tömähti voimalla auton keulaan, joka vaurioitui. Paavo supermiehenä varmaan totesi, ettei kannata yrittää ajaa päälle koska siinä menee vain auto rikki. Tasapaino tuskin horjahti, muutenhan Paavo olisi valittanut kaatuneensa ja loukanneensa itseään. Ehkä Paavo voi vaatia korvauksia tennarin pohjaan tulleesta jäljestä.

Kumpi versio vaikuttaa uskottavammalta?

5 vastausta artikkeliin “Potkaisiko auto vai Arhinmäki?”

  1. Kaveri, joka on tunnettu kännissä riehumisesta, voimakeinojen promotoinnista ja äkkipikaisuudesta – voisiko olla, että hän olisi kännissä riehunut ja toiminut äkkipikaisesti? Ehkäpä.

    Eipä sillä, autoon lommon potkaiseminen ei nyt ole majesteettirikos. Pyytäisi anteeksi ja maksaisi kulut, sillä hyvä.

    Jos tapahtunut pitää kutinsa mitä julkisesti sanotaan, Arhinmäen virhe #1 ei ollut potkaisu, vaan valehtelu. Se on majesteettirikos.

  2. Ei Paavo ottanut mallia Sipilästä ja väittänyt, että oltiin ajamassa päälle oikein kunnolla ja yritti potkulla herättää kuljettajan.

  3. Vähän kuin ” mie vaan pein puukkoa käes ni hää juoksoo siihen”.

    Tuota voi jokainen kokeilla jos uskaltaa: toinen ajaa autolla päälle niin jalalla pysäyttää tai ainakin niin että auto osuu ja tulee lommo. Oikeus voisi demonstroida ja pyytää Arhinmäkeä näyttämään miten se tehdään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *