Tovereissamme meillä on voimaa, isänmaatamme puolust…..tuhoamaan.

Kun nyt olen katsellut ja kuunnellut kepun ja kokoomuksen poliittisia avauksia ja ”aivastuksia” eduskunnassa ja sen ulkopuolellakin, niin ei kovin hääviltä näytä mahdollinen oikeistohallitus tulevaisuudessa, kun kepu ja kokoomus vain kilpailevat keskenään siitä, kumpika sillä sirpillä pääsee ruista leikkaamaan sosialistien laariin ja kumpika sillä vasaralla ”rumatuumaisia” ensimmäisenä ehtii poliittiseen ruumisarkkuunsa naulaamaan.

Näihinkö pitäisi perussuomalaisten luottaa hallituskumppaneina, jotka ovat välillä vihreämpiä kuin vihreät itsessään ja punaisempia kuin Anna Kontula.

Kommunistikin näille kahdelle selkärangattomalle on mieluisampi yhteistyö”toveri” kuin isänmaan nimeen vannovat perussuomalaiset.

Perussuomalaisia on haukuttu kaikesta maan ja taivaan väliltä, mutta heidän ei tarvitse joka aamu herätessään miettiä, että mitähän mieltä me tänään olemme asioista, puheet ja teot vastaavat toisiaan ja kansalaiset tietävät, että sitä saavat mitä tilaavat heitä äänestäessään.

Tuskinpa kepunkaan äänestäjät uskoivat viime eduskuntavaaleissa kepua äänestäessään, että heidän äänensä menee ”toverihallituksen” tukemiseen.  Toki sinnehän sillä kokoomuksellakin oli kova hinku, mutta kepu oli hanakampi hyppäämään pelkääjän paikalle Rinteen ”nysseen”.

Joten, ei näytä oikeistohallitus tulevaisuudessakaan kovin mahdolliselta, jos kepu ja kokoomus jatkavat vasemmistopolitiikan tukemista, jossa on vain kakunsyöjiä ja leipojat ovat joutuneet kilometritehtaalle.

 

5 vastausta artikkeliin “Tovereissamme meillä on voimaa, isänmaatamme puolust…..tuhoamaan.”

  1. Kokoomukselle ja kepulle pahin poliittinen vastustaja taitaa luurata heitä vastaan heidän omasta peilistään.

    1. ….ja kun jotkut väittävät, että tässä koronan tilanteessa hallituksen kaataminen olisi vastuuton teko, niin minä sanon, että tässä koronan tilanteessa se juuri tuleekin kaataa, sillä meitä uhkaa taas uusi aalto, kun hallitus meinaa avata pullonkorkin juhannusjuhlijoille, jossa sitten hoilataan kokon ympärillä että, oi jospa kaikki suomen järvet, viinaksi muuttuisi, niin silloin myöskin meidän, hallituskin eläisi..

  2. Tiedätkös Arvi miksi työmaalla kutsutaan muita ihmisiä Tovereiksi siihen on omat syynsä
    No se on kyllä siinä että kun kaverinsa saa itse valita työmaalle ne toiset valitsee työnanataja siksi ne ovat tovereita
    Tovereiksi ei sanota työantajan edustajia mssään maassa terv tepivaari

  3. Toveri Stalinilta kysyttiin että mitä harrastatte, johon ”isä aurinkoinen” vastasi, että kerään itsestäni kertovia vitsejä.
    No, paljonko teille on niitä jo kertynyt, johon toveri Stalin vastasi. että puolitoista leirillistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *