Sipilän ”pahoinpitely nyrkein”

Miksi Juha Sipilä väitti että hänen kimppuunsa käytiin nyrkein?  ”Lyötiin ihan kunnolla, nyrkein käytiin päälle”, sanoi Sipilä. Eduskunnan turvapäällikkö sanoi sen olleen pelkkä tönäisy ja nyt valvontakameran video on paljastanut saman: Sipilää tönäistään selästä suojatiellä, ei muuta. Sipilä teki asiasta ison jutun ja sai jopa pääministeri Marinin pyytämään anteeksi sitä että oli väittänyt Sipilän ajavan politiikassa omaa etuaan. Näyttää siltä ettei Marinilla olisi ollut mitään anteeksipyydettävää.

30 vastausta artikkeliin “Sipilän ”pahoinpitely nyrkein””

 1. Tuntuu että eduskunta on pian täynnä anteeksipyytäjiä ja jopa vanhoja huumoriohjelmia pyydetään anteeksi.
  Kun tämä Sipilän ”pahoinpitely” tuli julki, niin johan oli pöyristyviä politiikkoja toivomassa Sipilälle voimia ja jaksamista raakalaismaisen väkivallan jälkeen.
  Onhan se tönäisykin väärin, mutta kepussa paheksutaan sitä, että kuka tämän kameratallenteen on vuotanut medialla, se kun oli eduskunnan omien turvakameroiden tallentama.

  1. Eniten tosiaan näyttää huolta tuottavan se kuka vuosi tuon tiedon ja paljasti Sipilän pötypuheet. Sama juttu kuin silloin kun joku vuosi medialle vihreiden puliveivausyritykset perustuslakivaliokunnassa kun Haaviston toimia käsiteltiin.

   1. Hyvin on muistissa myös Husun pötypuheet, kun lasketteli lööperiä sanoen kokeneensa rasismia asiakkaan taholta taksia ajaessaan.
    Onhan näitä esimerkkejä, mutta sitä en ymmärrä että mikä on niiden motiivit, kun laskettelevat luikuria.

   2. Eduskunnan turvallisuusjohtaja totesi heti alkuun, että kyseessä on vain tönäisy.
    Ja nyt kysellään, kuka pääsee näkemään eduskunnan turvallisuuskameranauhat.

     1. Voitaneen pitää varmana, että poliisi on kysellyt Sipilältä tapahtumien kulusta ennen videoiden julkaisua.

      Ei kai Sipilän jutut ole voineet muuttua videoiden julkaisun myötä . vai?

    1. Minua on tönäisty nyrkillä, ja se aiheutti kylkiluun murtuman. Tuosta tönäistä-sanasta ei siis kannata vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

 2. Mikäli tekijä saadaan oikeusistuimeen, niin siellä Sipilän pitää olla tarkempi jutuissaan koska oikeudessa liioittelukin on eräänlaista valehtelua.

  1. Yritätkö jo tehdä Sipilästä syyllistä? No, onneksi perussuomalaiset ovat valtaosin viisaampaa porukkaa.

 3. Niinpä. Lievä pahoinpitely korkeintaan muutenkin. Oliko Sipilä niin tuohtunut ettei malttanut pysyä totuudessa vai onko taustalla jotain laskelnointia? Poliittinen väkivalta on nyt ollut esillä paljon USA:n tapahtumien takia ja sillä on koetettu kampittaa erityisesti perussuomalaisia.

  1. Oli pahoinpitely lievä tai törkeä, niin se on aina yleisen syyttäjän asia.

 4. Antaa nyt poliisin selvittää kuvien sisältö. Kuvat ovat niin epäselviä, että siinä on tönimistä ja ties mitä läimäytysta kämmenellä tai nyrkillä. Kai nyt Sipilä tietää mikä on nyrkki. Täällä se ei selviä.

 5. Jos on kyseessä se video, jota MTV levittää, niin ei sen perusteella voi ketään syyttää, tai olla syyttämättä. Eihän siitä erota juokseeko mies, vai liikennevalotoppa. Jos se on valotolppa, niin tuskin se ainakaan lyö ketään.

 6. Filmi on epäselvä kyllä. Sen perusteella voi kuitenkin sanoa aika varmasti seuraavaa: joku tyyppi lähtee Sipilän perään suojatielle ja tuuppaa Sipilää kerran, takaa tai takaviistosta, ilmeisesti kahdella kädellä. Ei se näytä lyömiseltå mutta varmaa ei voi sanoa. Olivatko kädet nyrkissä, sitä ei filmin perusteella varmaan voida ikinä selvittää. Tietääkö sitä edes Sipilä itse kun hyökkäys tulee yllättäen ja ainakin osaksi takaapäin? ”Lyötiin ihan kunnolla” on mielestäni kyllä liiottelua vaikka tuuppaus olisi ollutkin kivulias. Sipilä ei kuitenkaan näytä olevan mitenkään tuskissaan, ennemmin hämmästynyt. Muuten hän olisi varmaan yrittänyt pakoon eikä jäänyt seisomaan ja juttelemaan.

  1. Kunnallisvaaleja varten kepulit tarvitsevat kaikki olkipaalit ja vähän korsia naapureiltakin…

   1. Miksi perussuomalaiset vähättelevät tuota asiaa? Jos minä olisin niin hullu, että kävisin pahoinpitelemään teidän puheenjohtajaanne, niin seuraisiko siitäkin samanlainen irvailu ja vähättely?
    Ja kannattaa teidän kaikkien vihaa lietsovien muistaa, että pahoinpitely on aina yleisen syyttäjän asia. Siis aina.

 7. Kyllähän julkisuuteen päässeen videon perusteella Sipilä laittoi vähän kuntavaalilisää tarinaansa.

  Olihan sekin vähän hassu ”sattuma”, että koko tapaus tuli julkisuuteen vasta monta päivää tapahtuman jälkeen, mutta juuri samana päivänä kuntavaalitentin kanssa.

  No politikkaa pitää tehdä kun siihen on mahdollisuus.

 8. Töniä ei saa, se on selvä. Mutta se miten Sipilä tapahtumasta kertoi laski hänen pisteensä hyvin alas minun silmissäni.

  1. Entä sitten kun esitutkinta on valmis, ja siinä todetaan Sipilän puhuneen totta? Korjaatko asennettasi?

 9. ”Eihän se nyt näin mennyt ollenkaan. Se tapahtui niin, että yksi kepulainen kertoi tyhmäksi tuntevalle persule, että Sipilä on lähdössä just kotiin kävellen tuosta edestä – ethän kerro vaan kenellekään teikäläisistä. No, en tietenkään kerro, sanoi persu. Kohta luurin näppäimet räpelsi ja se tavoitti yhden sini-mustan kaverinsa, ethän… jne..
  Kohta Sipilä ja tämä tönijä uhkaili nyrkillään ja kopautti Sipilää pari kertaa sinne tänne ja katosi.
  Kohta kaveri soitti takaisin Eduskuntaan, menikö hyvin. Meni !!!
  Saatiin lehtiin skuuppi, että Sipilä valehtelee taas. Sataa meidän laariin.”

 10. Koska Sipilä ei kertonut ajatustenvaihdon teemaa, niin kyseessä saattoi olle pettynyt keskustalainen taksinkuljettaja, jolta uudistus oli vienyt työt.

  Koska PS vastusti kyseistä uudistusta, niin henkilö, jos on työtön taksinkuljettaja, on voinut siirtyä PS:n kannattajaksi.

 11. No niin, poliitikon sanoja pitääkin kuunnella tietyllä varauksella.

  ****************************************************************************************
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-uutisten-saama-video-nayttaa-juha-sipilaan-kohdistuneen-hyokkayksen-tonaisy-suojatiella-nain-ex-paaministeri-horjahti/8037926#gs.qzilsu

  MTV Uutisten saama video näyttää Juha Sipilään kohdistuneen hyökkäyksen: Tönäisy suojatiellä, näin ex-pääministeri horjahti

  1. Minä kun olen vain tällainen yksinkertainen rehupuntti punaniska, niin minusta pitäisi antaa jonkinsortin kunniamerkki ja vapaudenristi sille, joka turvakameratallentten toi julkisuuteen.
   En tiedä oliko se lainmukista, mutta moraaliselta katsantokannalta se oli hyväksyttävää, tuli sekin sitten todistettua, että valheella on lyhyet jäljet.

 12. Tämähän sopii ihan samanlaisesti trumppimaiseksi kansaliikkeeksi, että tuomitaan ennen virallista selvitystä jonkun kuvakulman ja asennevammojen vuoksi asia julkisuudessa ja tehdään siitä ”totuus”.
  Luulisi maailmassa olevan tärkeämpääkin keskusteltavaa kuin tämä.

  1. ”Luulisi maailmassa olevan tärkeämpääkin keskusteltavaa kuin tämä.” No silloin kannattaa tehdä ”tärkeämmistä” aiheista avaus, sen sijaan, että verrattain läpinäkyvästi yrittää huonolla vasteella tukahduttaa keskustelua itselle ehkä epämieluisasta aiheesta.

 13. Juu no, olipa Sipilän tuuppiminen tärkeää tai vähemmän tärkeää, niin kyllä sille riittää jutun vääntämistä – täälläkin.

  Sanoisin – hyvä niin.

 14. Siinähän on kaksikin kuvakulmaa ja hyvä näin päinn että kaikki pääsevät näkemään mitä suurin piirtein tapahtuu. Siitä jokainne voi sitten itse päätellä toteutuiko tuo ”Lyötiin oikein kunnolla, nyrkein käytiin päälle.”

Kommentoi