Uusi vuosi alkoi

Hyvinhän se vuosi vaihtui, vanha meni johonkin alta pois ja uusi vuosi 2021 tuli tilalle. Siinä sitä sitten onkin tekemistä, että  muistaa uuden järjestysnumeron. Minä en poikkeuksellisesti puhu koronasta yhtään mitään. Eiköhän se ole riittävästi kehuttu ja haukuttu ja lähtee sitten joskus johonkin.

Perhana kun minä teen varmasti kahden, tai kolmen miehen työn, kun taistelen tämän IPad puhelimen ennakoivan tekstinsyötön kanssa. Koko ajan meillä on ainakin riita siitä, miten kirjoitetaan, kun tämä on osaavinaan paremmin suomenkieltä kuin minä.

Veistelin tässä aamulla aikani kuluksi kirvesvartta, kun meni paras eilen poikki. Olihan sillä jo hakattukin niin jouti katkeamaankin. Piti ottaa 2×5”  lankusta pätkä, se varmasti oli ainakin kuivaa yli kymmen vuotta tapulissa olleena. Se on ”tuppeensahattua” koivua kuten rahamisterilläkin aikanaan. Ei tullut yhtään konevoimaa käytettyä, ainoastaan sahaa, kirvestä ja puukkoa, sitten hiukan santapaperia. Melkein valmiiksihan se tulikin ja verstas lämmitettyä.

7 vastausta artikkeliin “Uusi vuosi alkoi”

  1. Nyt pitääkin lähteä kiusaamaan itseänsä ja piikittää lääkärin määräämä ”napapiikki”. Se ajoittuu noin kelllo seitsemän – kahdeksan aikoihin. Ensi viikolla on Taysissa pieni operaatio.

  2. Vaihtuihan tuo vuosi enkä minä kummempaa eroa entiseen ole huomannut näin ensi tunteina. Harmaata on, mutta aamukahvi maistui aivan yhtä hyvältä kuin männä vuonnakin.

    Napapiikkejä tuli sattuneesta syystä vuosia sitten lykittyä itseeni kuukausitolkulla. Liian hätäinen jos oli, niin tuppasi mustelmia tulemaan. Ei mitään piikkikammoisen hommaa.

  3. Uusi vuosi tosiaan alkoi ja se ”kaikkein tärkein”, eli kalastonhoitomaksu on suoritettu, kun ei koskaan tiedä milloin iskee innostus.

  4. Yksi naapuri kysyi, että saatko lykättyä piikin itse. Hänen pitää pyytää kotisairaanhoitaja, ei edes emäntä heillä suostu sitä tekemään. Minä hiukan ihmettelen, mutta se on heidän asiansa.

  5. Tulevaan vuoteen on toki hyvä varustautua varreliseen kirveeseen. Olen itsekin sellaisen tehnyt.
    Vuosi vaihtuu niinkuin päivä vaihtuu ei siinäsen kummempaa ja talvea luvataan tulevaksi ihan näinä päivinä.

Kommentoi