Halvalla asumaan?

Vuokralle tulijoita jonoksi asti.
Kyllä rakentaja osaa.
Hesa Mellunmäessä 450,- / kk.
Neliöitä 34,5.
Niin puhutaanko asumisesta?
Kyllä se on paremminkin nukkumapaikka.
Kyseinen versio sopii opiskelijalle ja yksinasujalle.
No toisaalta jos saat vajaan tonnin käteen/kk,
niin tiukkaa tekee?

8 vastausta artikkeliin “Halvalla asumaan?”

 1. Siitä sitä nuorena aloitettiin Puotinharjussa. Mutta 32 m2 ja oma 100 % lainalla, 30 % vanhempien takaamana. Työpaikka oli 100 % varma.
  Mellunmäki on siinä läjellä ja on hyvä luonnonläheinen paikka ja metro on nopea.
  Vuokra on idioottihalpa.
  Vanhaan Etelä-Hesaan Ullanlinnaan voisi muuttaa ainoastaan, ei muualle, mutta vaatisi pirunmoisen pääoman.

  1. Tuon kokoisella kämpällä pärjää aika moni, vallankin, jos on talon puolesta pyörävarasto, kylmäkellari, sauna, pyykkitupa kuivaushuoneineen ja tilava häkkivarasto.

 2. No itsekin hesaan muuttaneena nuorena aloitin vuokralaisena huoneessa jossa kolmantena. Pöytä keskellä hetekat seinillä ja omaisuus sängyn alla pieni vessa ja kylpyhuone kaikkien käytössä. Kruunuhaka tuli tutuksi. Omistaja leskirouva asui yhtä huonetta. Vuokraa en muista, mutta palkka oli ammattioppilaana todella vaatimaton.

  1. Saman tyyppisellä minäkin poikamiehenä aloitin Suvilahdenkadulla. Äijiä oli joka huoneessa 1-4 h. Yhteinen wc ja kylpäri. Mummeli itse asui keittössä ja piti tiukkaa kuria. Kestihän sitä pari kuukautta. Sitten alivuokralaiseksi Munkkivuoreen Ulvilatielle. Ja sitten yksiöön Mechelininkadulle jne…

  2. Asuin ennen armeijaa Valkeakoskella sähköasentajaharjoittelijana omakotitalon kellarikerroksessa. En muista, millaiset keittovehkeet oli. Suihkutila oli. Huoneessani oli kaverina aina joku komennusmies. Naapurihuoneessa asui yksinään Paavo Nurmi -niminen mies. Hyllyssä oli paljon pokaaleita. Saanut kuulemma juoksukilpailuista. Oli töissä muistaakseni teiden hoidossa.

   Varastotilat olivat pienet.
   Omistajat olivat ystävällisiä ja vuokra edullinen.
   Taloa ei enää ole.

 3. Helsinkistä ei halpaa asumista ole kun soputeltassa ja se taitaa olla aika kylmää asumista tulevassa kun tuo talvi tuppaapäälle terv tepivaari

Kommentoi