Kuntavaalit tulossa

Kokoomuksella hätä kannatuksensa kanssa niin että piti oikein teettää tutkimus?
Joku on viisannut heitä että nyt on kuntavaalit eikä suinkaan eduskuntavaalit?
Vuotoa on perussuomalaisiin ja vihreisiin. Kovasti Orpo kuitenkin moittii perussuomalaisia,
niin että ketkä hän sieltä haluaisi joukkoihinsa? Vihreät ovat, mutta eihän vihreät voi tulla pohattapiireihin jarruttamaan bisneksiä?
– Nyt jäädään odottamaan minkälaisia iskulauseita puoluepomo alkaa toistamaan?

6 vastausta artikkeliin “Kuntavaalit tulossa”

 1. Sellainen yleiskuva minulle kehittynyt että eri medioissa suurimmin moitetta saavat osakseen Kokoomus ja Perussuomalaiset. Mitähän moitittaisiin tai millaiseksi muuttuisi Suomi jos ei näitä kahta puoluetta olisi olemassa. Jos nämä arvostelijat ovat oikeilla jäljillä niin mikä todellinen lintukoto meillä olisikaan.

  Täytyy vielä sanoa että myös Vihreiden toimet aika usein kevyiksi tai vääränsuuntaisiksi nähdään.

  Jos pienpuolueista ei nyt välitetä niin paras Suomi kai saavutettaisiin kun olisi vain SDP, Keskusta ja Vasemmistoliitto.

  1. Annetaan vain tämän nykyisen vihervasemmistolaisen hallituksen jatkaa seuraavakin vaalikausi, heiillä on kyky muuttaa velatkin saataviksi.
   Hallitus kun antaa EU.n yhteiseen kassaan 7 miljardia ja saa takaisin 3, niin tätä entinen ”kassaneiti” mainosti suurena voittona neuvotteluista palattuaan, joten Marin jatkoon.

   1. Otetaan Arvilta pois tierahat, nostetaan bensan hintaa oikein roimasti ja sähköt perässä.
    Pannaan Itärajan kaikki palvelu kiinni koronan vuoksi, kun yrittäjille ei
    ei ole varaa maksaa palkkoja.
    Annetaan kaikkien yrittäjien nuolla näppejään ja koronan mellastaa sekä koronan hoidosta peritään ylimääräinen maksu ja palautetaan etukäteen jo kaikki EU-tuki, kun persut niin vaatii.

 2. Nyt on kuitenkin kysymys kunta vaaleistamme joissa kaikilla ei paljonkaan ole sanottavaa terv tepivaari

  1. Kuntavaalit tosiaan ovat, mutta ehdokkaina ovat hallituksen kaikki ministeritkin, joten pidän näitä ikäänkuin eduskuntavaalien esivaaleina, vaikka eihän toki niiden tulos tule muuttamaan valtakunnassa vallitsevan politiikan päätöksellisyyttä suuntaan tai toiseen, muutama puoluejohtaja vain on vaalien jälkeen kylmä rinki peruutuspeilinsä ympärillä.

 3. Piilopersu Kirsi Piha meinaa pyrkiä Hesan pormestariksi.

  Persu hän on ainakin suhtautumisessaan ilmastonmuutokseen. Kertonut reissaavansa lentsikalla alvariinsa ihan vain huvikseen.

  Kieltää siis oman henkilökohtaisen vastuunsa.

  Persuthan vastustajat ilmastonsuojelutoimia sillä perusteella, että Suomen vastuu asiassa on minimaalinen.

  Hallitus koettaa saada joka mannen henkilökohtaiseen vastuuseen päästöistään veroja korottamalla.

  Lentelijät päästelevät päästöjä huomattavasti enemmän kuin muut. Nämä piittaamattomat piilopersut pitäisi myös saattaa henkilökohtaiseen vastuuseen veroilla.
  Lievästi verotetun lentokerosiinin hinta pitäisi verotuksen avulla nostaa unionissa kymmenkertaiseksi. Mutta siitä ei päätetä kuntavaaleissa. Tästä syystä vastuuttomia piilopersuja pääsee pilvin pimein valtuustoihin kautta maan.

Kommentoi