16 vastausta artikkeliin “Nuoret on nuoria ja itsekin oltu nuoria”

 1. Se nuorisotila pitää laittaa kiinni. Nuoret voi viettää aikaa metsässä

 2. Lempäälä kauniista nimestään huolimatta on rumuudella pilattu sekava ympäristö, josta luonnon kauneus on tuhottu melkein viimeistä piirtoa myöten sekavalla ökyrakentamisella.
  Se on ollut vauras maaseutupitäjä keskustoineen Uotin kylpylöineen, kahviloneen ja vesistöineen ja kanavineen.
  Nyt se on kamala, ruma ja rahalla runnottu sekamelska keskutoineen ja Ideaparkkeineen, jossa nuoriso voi pahoin huumeongelmineen.
  Lempäälän poiittinen johto on voimakkaasti kokoomuksen, persujen ja kepun käsissä. Kaikki persut ovat 1 + 6 uutta, jotka kaikki ovat ajaneet vomakasta raha- ja kaavoituspolitiikkaa unohtamalla tavallisest ihmiset. ja Lempäälän luontaisen ominaisuuden- kauneuden.
  Se on niin kuin toinen Pirkkala= rahaökyjen rumuuden valtakunta.

  1. Eli Lempäälä on pilattu kuvaamallasi tavalla vuoden 2021 kunnalisvaalien jälkeen.

    1. Eli Persuilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä kuvailemasi muutoksen kanssa.

    2. Kerrohan nyt Karjalainen, miten sinä tähänkin nuorison pahoinvointia koskevaan avaukseen sait syylliseksi perussuomalaiset?

     Otapa nyt vaikka kuppi teetä, istu alas ja mieti tosissasi, kuinka paha fiksaatiao sinulla on perussuomalaisista, kun heitä joka asiasta syyllistät.

     Näillekin sivuille on vaikea saada avausta, johon sinulta ei ponnahdusikkunan lailla pompahda persukommenttia.

     1. Ei kykene.
      Hysteerinen persukammo ja katkeruus, kun ei päässyt persujen eliittiin, estävät kaiken järkevän ajattelun.

      1. Kuka niin on väittänyt, että persut siihen ovat olleet syyllisä. Kerroin vain, että uudessa valtuustossa on uusia persuja niiin perusteellisesti ja, jotka ajavat samaa ökypolitiikkaa kansanedustaja-kunnanvaltuutettu Veijo Niemen johdolla. Joten ei Lempäälän asioita persut omalla profiilillaan muuta parempaan suuntaan.

       1. Ensin räksytät Lempäälän pilaamisesta ja samantien räksytät persuista.
        Tekstistäsi kyllä saa elkeästi kuvan, että syytät persuja, mytta eihän se ole uutta.
        Syytät persuja kaikista asioista silloinkin vaikkei koko sakkia olisi silloin ollut edes olemassa.

      2. Se nyt on ihan selvä, että nykyvaltuuston persut ovat Lempääläläisiä ja olleet pitkään sen politiikan taustoissa mukana niin kuin muutkin.
       Olette niin saa…an herkkähipiäistä porukkaa.
       Menkää sinne tutustumaan Tampereelta vaikka vanhaa tietä Peltolammin ja Multisillan kautta ja katselkaa sitä ”kauneutta” ympärillänne. Ja sitten keskustan raitille ”nauttimaan” laatikoista ja liitereistä ja parista baarista. Ainoa kauneus ja viihtyisyyttä tukeva on Uotin kylpylä ja Siirin kahvilan herkut ja tienoot sekä vanha kirkko rantaraitteineen.
       Nuorisolle ei ole mitään muuta kuin keskustan kaahailubaana ja kirppisten takapihat.
       Kommentoikaa sitten vasta.

       1. Miksi mennä Lempäälään katsomaan kuinka vanhaa ympäristöä on tuhottu. Kyllä täällä Tampereella riittää tuosta tuhoamisesta ykllin kyllin esimerkkejä.

        Aseveliakseli hallitsi täällä vuosikymmeniä ja niitä ovat seuranneet erilaiset pormestarikoalitiot, joissa ei kyylä perussuomalaiset juhli.

        Tuhottu on vanhoja rakennuksia, kulttuuriympäristöjä, kaupunkipuistoja jne. Ja sama jatkuu edelleen. Vaarassa ovat mm.Heinätori ja Hakametsän alueen lähipuistot, Pari mainitakseni.

        Vihreä ei ole suosikki väri kaupunkikuvassa. se pitää hävittää.

        Kutsun sinut tänne Härmälään tutustumaan tuohon mainitsemaasi laatikkorakentamiseen.

        Härmälänrannan talot ovat paitsi laatikoita niin myös helvetin rumia. Pelkkää tummaa pintaa, pihat, joista piti tulla loisteliaita korttelipihoja ovat surkeita pari puuta ja lasten keinun omaavia umpioita.

  2. Persukarjalainen pystyy vääntämään joka ongelmaan syylisiksi persut.


   .
   https://www.lempaala.fi/lempaala-tietoa/organisaatio/luottamuselimet/kunnanvaltuusto/jasenet/
   .
   SDP :n seitsemällä jäsenellä ei ole mitään valtaan, vai?
   .
   KOK:n kolmellatoista jäsenellä ei ole mitään valtaan, vai?
   .
   Onko mitään syytä olettaa, että Karjalainen olisi perehtynyt kunnolla Lempäälän valtuuston päätöksiin?

   ******************************************************************************
   ’unohtamalla tavallisest ihmiset. ja Lempäälän luontaisen ominaisuuden- kauneuden, [hah..]
   .
   Heikki Karjalainen: ”Lempäälän poiittinen johto on voimakkaasti kokoomuksen, persujen ja kepun käsissä. Kaikki persut ovat 1 + 6 uutta, jotka kaikki ovat ajaneet vomakasta raha- ja kaavoituspolitiikkaa unohtamalla tavallisest ihmiset. ja Lempäälän luontaisen ominaisuuden- kauneuden.”

 3. Viimeksi sieltä varastettiin satakunta kasvavaa suurta kuusta. Paikka oli ihan asutuksen vieressä, eikä silti kukaan ollut nähnyt, eikä kuullut mitään. En ole kuullut, olisikohan mysteeri jo selvinnyt, en ole myöskään kuullut vastaavanlaisen varkauden tapahtumista, en koskaan.

  Meiltä varastettiin muutama vuosi takaperin kolme noin 2- 3 metristä kuusta. Ne oli otettu ihan rinnakkaisia, aikanaan istutettuja kuusia, johon nyt jäi tietysti aukko. Varmaankin joulukuusiksi, kun se aika oli näin hiukan ennen joulua. Harmittihan se tietysti, ihan hirvittävästi.

  Ei minun mielestäni Marjamäen Ideapark vaikuta yhtään mitään Lempäälän ”ulkonäköön”. Nyt sinne on vielä valmistumassa maan alle uimahalli. Aika Sukari aikoinaan.

 4. Juha U
  Tunnen Hämälänrannan tiiviin laatikkokulttuurin, jossa useampikin kaverini asuu ja hänet joka vastaa alueen jäsenistön viestinnästä. Vastarannan Arboretumin kuin taskunpohjani. Pereen ökyt Palmrotin Teroineen, Rantaperkion ja rantapusikot vanhoine huvilarantoineen ja lintupuistoineen, matonpesupaikkoineen. Härmälän Heikinkadut lentokenttäalueineen ja sieltä Pirkkalan puolelle Haikan Lentäjänkadulle ja tannssilavalle.
  Edelleen Muotian ja Nekalan ja Litukan siirtolapuutarhat, Viinikan kirkon ympäristön vanhan alueen kauneuden, Järvensivun ja Iidesjärven ympäristön luntualueineen, Hervannanan keskusta-alueet yliopistoalueineen ja Makkara-Hervantajärvineen.
  Tunnen Tampereen ehkä laajemmin ja paremmin kuin monet täällä pitkään asuneet ml. Ylöjärven Siivikkalasta Pimeellesalmelle. Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan Säijää myöten. Teisko on jäänyt vähälle lukuunottanatta Kämmennniemen nurkkia. Maisansalon kyllä.

  Olen täysin samaa mieltä Tampereen hävityksestä, joka tapahtui pääaasiassa jo 60-70 luvuilla gryndereiden ja kaupungin solmussa olleiden velikultien vaikutuksesta. Pekka Paavola, ex-kollegani Yhtyneistä on niistä juuriaan myöten kertonut. Nyt Tammelan tönöjä uusitaan, keskustan katoille tehdään kohtuu sopivia lisäyksiä.
  Olen Eteläpuiston ystävissä ja Heinätorin aktivisteissa suojelemassa niitä hävitykseltä. Tampereen politiikan taustavaikuttajissa.
  Kannatin ratikkaa ja koko tuota upeaa uutta kunnostettua reitistöä Hervannasta Pyynikintorille ja Linja-autoasemalle.
  Arenasta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta joka tapauksessa sen massiivisuus muine torneineen pilaa vanhaa radan länsipuoleista osaa varjostamalla. Se on kuin jokin uusi kaupunginosa ”Tammareena”.
  Ainakin omalta osaltani pyrin vaikuttamaan taustalla ja joissakin asioissa eturivissä, että viihtyisyys ja nuorisonkin mahdollisuudet turvataan.
  Mitäs itse teet/ teette käytännössä ?

 5. Tuossa on yksinkertaisesti kysymys siitä, että päättäjillä on ollut ”visio” siitä miten nuoret saadaan käyttämään kirjastoa laittamalla sinne nuorisotila. Ei vaan ole ollut visiota siitä kuka nuorisoa valvoo jos ja kun se alkaa sikailla. Sama suuntaus se on Tampereellakin.

  1. Kyllä nuoriso on aina ”sikaillut”, mutta ei ollut ”somea”, ja sataa mediakanavaa, jotka levittävät sairaita tapoja ja sairastuttaa herkimpiä ryhmien painostuksesta kiusaamiseen ja väkivaltaan.
   Ennen vanhemmilla oli auktoriteetti, nyt vanhemmat ovat itse kiusaajia.
   Ennen vedettiin nyrkillä turpaan ja saatiin takaisin.
   Ennen kenelläkään ei ollut rahaa, saavutus oli nahkatakki tai isän risasta kunnostettu fillari tai vanha mopo.
   Vahingolliset kolttoset olivat pääasiassa vahinkoja, nyt vahingoitetaan ihan tarkoituksellisesti.
   Vanhemnat voivat nyt pahoin rahan paljouden ja toiset puutteen vuoksi ja kakarat perässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *