Mutta, kun n-sana

Tämä henkilö joka uhriutui YLE:n TV ohjelmassa käyttää itse tätä n-sanaa ”musisoidessaan” ja huudattaa sillä yleisöä…mutta se on ok ?

(Kuva: Pakolaiset meemit)

Semmoista se elämä on ja tälläinen henkilö syyttää siitä muita. Suomeksi sanottuna täyttä paskaa.

13 vastausta artikkeliin “Mutta, kun n-sana”

 1. Meinasin triggeröityä kun katsoin Areenalta, kun puolihullu kurdiakka läksytti valkoista heteromiestä eli Esko Valtaojaa.
  Mietin että ajatella, verorahoilla saan katsella tallaista tosi-teeveetä. Mikäpä siinä. Lisää tällaista niin kansa näkee livenä miten kulttuurimarxismi tekee ideologista itsemurhaa.

  1. Tässä YLE järjesti ansan tälle Eskolle, ei kuulemma enää mene YLE:n haastateltavaksi.Uhriutuja pääsi lööppeihin sanalla : ”neekeri”. Ihme paskaa koko touhu nykyään.

 2. Merja Ylä-Anttila määräsi Sannikan järjestämään puolihullulle kurdinaiselle näkyvyyttä (?). Vastapeluriksi tarvittiin ”Esko Kiesi”.
  Tällaista paskaa saamme sitten verorahojemme vastineeksi.

  No, tämmöistä se sitten on, kun länsimainen kristinusko ja sen maalllinen versio kommunismi tekevät itsemurhaa, luultavasti hidasta. Tai mikä tietää.
  Ei siinä kuitenkaan auta muu kuin kestää, ja jos mahdollista, hieman ”avitella”.

 3. https://www.is.fi/viihde/art-2000008420796.html

  Valtaoja,70, kertoo nyt IS:lle näkemyksensä tilanteesta kaksi päivää tv-ohjelman ilmestymisen jälkeen.

  – Olen lähinnä surullinen, koska minut kutsuttiin ymmärtääkseni keskustelemaan asiallisesti asiallisen ihmisen kanssa tärkeästä asiasta eli rasismista, jota Suomesta vielä löytyy, Valtaoja sanoo.

  – Kohtasin siellä täysin tuntemattoman naisen, josta en tiennyt etukäteen mitään. Ainoa mitä hänellä oli tuoda pöytään, oli että häntä on loukattu tässä. Olen hyvin surullinen siitä, että tämmöiseksi meni, mutta eihän sitä voinut etukäteen aavistaa.

 4. Ilmeisestr muuten menee vähän huonosti, joten pitihän muijan saada julkisuutta keinolla millä hyvänsä.

 5. Sannikka ja YLE saavat ohjelmasta osaltani pitkän miinuksen. Olen tätä Sannikkaa pitänyt ainakin puolittain tolkun toimittajana mutta nyt on pakko tarkentaa käsitystäni hänestä.

  Jos nyt itse ohjelman kulun voisi yrittää ymmärtää että iranilaisnaisen reaktiot olivat yllätys hänellekin niin se mitä jälkikäteen on selitellyt, ollut lähinnä naisen ymmärtäjä menee yli ymmärryksen.

  Mitä olen twitteriä asian tiimoilta selaillut niin lohdullista on että valtaosa runsaasta twiittailusta ja kommentoinnista tuomitsee ohjelman ja kehuu sekä säälittelee Valtaojaa, myös Sannikan entinen juontajakumppani Ukkola on tuominnut ohjelman kulun. Myös uskon että nainen teki yksisilmäisellä kiivaudellaan hallaa omalle liikkeelleen.

 6. Kurditaustainen radiotoimittaja Renaz Ebrahimi
  .
  https://areena.yle.fi/1-50667789?autoplay=true
  .
  Alusta ajassa 9:20
  .
  ”Miten välttää nämä karikot, ja ajaa hyvää yhdessä? Vieraina toimittaja Renaz Ebrahimi, avaruustähtitieteen professori emeritus Esko Valtaoja..”

  **************************************************************
  Väljästi tummaihoinen Renaz Ebrahimi tunsi yhtäkkiä olonsa turvattomaksi:

  IL:
  Ylen keskusteluohjelma kärjistyi pahasti: Esko Valtaoja käytti n-sanaa kahdesti, toimittajalle turvaton olo.
  .
  Toimittaja Renaz Ebrahimi kertoo Iltalehdelle kokeneensa olonsa turvattomaksi tähtitieteilijä Esko Valtaojan kommenttien takia.
  .
  *************************************************************

  Nyt on muotia loukkaantua toisten ihmisryhmien puolesta, kun ne eivät itse ymmärrä loukkaantua.
  .
  Koska kukaan afrikkalainen on loukkaantunut Neekerinpusu- nimetä ati Afrikan tähti pelistä?
  .
  Koska kukaan eskimo on loukkaantunut Eskimo-jäätelöpuikot nimestä?

  *
  .
  IL:
  Neekerinpusun nimi muutetaan ”Brunbergin suukoksi”. Viidenkymmenen vuoden ikään ehtinyt vaahtosuklaaherkku neekerinpusu saa ensi syksynä uuden nimen. Makeisia valmistava porvoolainen sukuyhtiö Brunberg Oy vaihtaa neekerinsuukkojen nimen soveliaammaksi ”Brunbergin suukoksi”.
  .
  Eskimo-jäätelöpuikot tunnetaan ensi keväästä alkaen nimellä Pingviini Puikko.

  Helsingin yliopiston virallinen kanta: Afrikan tähti on rasistinen peli

  ************************************************************

  Renaz Ebrahimilla on varmasti enemmän oikeuksia kuin monella suomalaisella.
  Hän näytti olevan valmis törkeästi kiivaalla äänellä esiintyen kieltämään professori emeritus Esko Valtaojalta oikeuden olla omalla kannallaan.
  .
  Renaz Ebrahimi: ”Jos mä olen ruskea tyttö, mulla on ihan samat oikeudet kuin valkoisella heteromiehellä.”
  .
  https://oulunkylanyhteiskoulu.fi/2017/12/kurditaustainen-radiotoimittaja-renaz-ebrahimi-kertoi-tasa-arvon-merkityksesta/.
  .
  01.12.2017
  .
  ”Jos mä olen ruskea tyttö, mulla on ihan samat oikeudet kuin valkoisella heteromiehellä”, hän painotti. ”Meidän kaikkien tulisi olla feministejä ja edistää yhteistä hyvää.”
  .
  Maahanmuuttajataustainen suomalainen ja kurdi Ebrahimi muutti viisivuotiaana perheineen Tampereelle pakoon Iranin oloja.
  .

 7. Vain diktatuurissa on kiellettyjä sanoja. Piste.
  Lässytys, että sanavapauden käyttäjällä on myös sanomisen vastuu, tähtää sananvapauden kaventamiseen. – Jokainen täysipäinen tietää, että Suomen laissa on olemassa pykälät, jotka määrittävät mitä julkisesti voi sanoa/kirjoittaa ilman rangaistusta.
  Jankutus siitä, että vihapuhe, maalittaminen pitäisi lisätä Suomen lakiin, tähtää satavarmasti sananvapauden kaventamiseen.Puolipiste.

  Muistan takavuosilta, kun Pohjolan Sanomat ilmoitti, että mielipidenkirjoituksissa ja tekstareissa lehti rupeaa noudattamaan rasismin suhteen nollatoleranssia. Mietin että se siitä sitten. Koska lehti rupeaa noudattamaan sensuuria – goodbye minun puolestani! En lähettänyt koskaan siihen lehteen enkä mihinkään muuhunkaan julkaisuun rasistisia kirjoituksia, mutta minulla on nollatoleranssi kaiken maailman nollatoleransseihin. Puolipiste.

  Muistan myös takavuosilta, kun paikallislehdessä, Kittilälehti, oli väliaikainen päätoimittaja, minulle tuntematon nainen, joka suututti kirjoituksellaan vanhemman naisväen. Kirjoitus oli olevinaan leikkisä kertomus, kuinka päätoimittajan kuviteltu äiti, vai oliko se isoäiti, ei osannut käyttää kunnolla tietokonetta ja oli eksynyt seksisivuille.
  Kittilän ”mummot” antoivat kirjoituksesta raikuvaa palautetta, ja panin merkille, että ainakin Kittilän mummot osaavat kirjoittaa tietokoneella vähintään yhtä yhtä hyvin kuin vt. päätoimittaja.

  Niinpä päätoimittaja joutui pyytämään anteeksi kirjoitustaan. Hän sanoi kirjoituksen olleen satiiria. Samassa yhteydessä hän ilmoitti ihailevansa Kaarina Hazardia. Kaarina Hazardin häpäisykirjoitus vasta kuolleesta Toni Halmeesta oli silloihn tuore juttu. Minua sieppasi ja soitin saman tien Kittilälehteen ja pyysin päätoimittajaa puhelimeen. Hän ei ollut saatavilla. Sanoin puhelimeen vastanneelle toimittajalle, että minä en välitä mummojen tunteista, hyvinhän nuo Kittilän mummot näyttävät pitävän puolensa, mutta minä olen allerginen Kaarina Hazardin ihailijoille. Ja että satiirin varjolla voi sanoa sellaista(kin) mitä oikeasti tarkoittaa. ja sitä paitsi vt. päätoimittajan anteeksipyynnöstä kuulsi täydellinen epäaitous. Sanoin että kiellän Kittilälehteä tulemasta enää minun osoitteeseeni. Se, mitä lehden tilausmaksusta on jäljellä, lehti voi antaa vaikka Punaiselle Ristille! Kuulemiin!

  Lehti lakkasi tulemasta osoitteseeni ja lehti palautti sisällä olevan tilausrahan.
  Vt. Päätoimittaja katosi tämän jälkeen melko pian lehdestä.

 8. Feministit eivät jätä palkitsematta toimittajataustaista feministiä, varsinkin kun tämä on ulkomaalaistaustainen, tosikko, ja enemmän tai vähemmän hullu aatteensa kanssa. Sellaiselle pitää järjestää hyväpalkkaisia duuneja, tutkimusrahaa ja semmoista. Ja Suomen akateemisilla femakoilla on suhteita ja pätäkkää.

  Välikätenä käytettiin tunnettua suomalaista heteromiestä Esko Valtaojaa. Valtaoja on fiksu ja rohkea tuomaan näkemyksensä esille. Sellainen henkilö on feminatseille suht helppo ansoittaa. Ja kun juutalaiskrisitilliseen kulttuuriin kuuluu, että mies on naista kohtaan herrasmies vaikka räkä poskella, jos niin voi sanoa (eikä välttämättä oma räkä).

  Marja Sannikkaa olen tähän asti pitänyt suhteellisen asiallisena toimittajana. Merja- Ylä-Anttilaa olen tähänkin asti pitänyt kulttuurimarxilaisena politrukkina ja poikkitieteellisenä naisihmisenä.

  Taitaa tuo puolihullu kurdinainen kuitenkin tehdä aatteelleen enemmän hallaa kuin hyötyä, mutta ainahan sellaisen voi korvata toisella politrukilla, jos hän ei opi tavoille.

  Hölmö ei parane yliopistossa. Siellä hänestä tulee oppinut hölmö, joka on sata kertaa entistä vaarallisempi. – Buckle.

 9. https://www.partisaani.com/columns/2021/11/23/kun-woke-ihmisen-paastaa-aaneen-niin-reisille-menee/

  Kansakuntaa on kuohuttanut viikonlopun yli Ylellä julkaistu keskusteluohjelma, jossa teemana oli woke- ja cancel-kulttuurit. Ohjelma johti siihen, että niin sanotut woke-ihmiset ryhtyivät hyökkäämään keskustelun yhtenä osapuolena ollutta Esko Valtaojaa vastaan. Hän käytti neekeri-sanaa ohjelmassa tuodakseen esille, että tulee tietää, missä yhteydessä termiä käytetään, eikä termiä itsessään, mutta tämä meni älypuhelinaktivisteilta ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *