Trumput

Uutisoitiin Trumpin valehdelleen 30.000 kertaa.
Aika kolaus presidentin uskottavuudelle
ja vielä suurempi ihme että niihin sokeasi uskottiin?
Mikä on kansa joka ei vaivaudu itse ottamaan selvää…
Putinin uskottavuus sekin alkaa yhä enemmän rakoilla.
Palatsia rakennetaan mutta miksi ja kenelle?
Navalnyi näytellyt olevansa koomassa – uskoo ken tahtoo?
Ne jotka ovat johtajaansa tyytymättömiä saavat pamppua
ja rapakon takana osa uskoo vallan varastamiseen?
Kekkonen aikanaan käytti myllykirjeitä
torjuakseen erimieliset saatanan tunarit?

12 vastausta artikkeliin “Trumput”

 1. Se on selvä että Trumppi oli suuri kelmi mutta että Navalnyi vain näytteli niin onko tämä nyt niitä salaliitoteorioita jotka aikanamme ovat muotia vai onko vain Niilon yksityisajattelua.

  1. Minä keskustelin venäjältä suomeen avioliiton perässä tulleen henkilön kanssa ja hän sanoi, että Navalnyi otti itse myrkkyä juuri sen verran, että mikä ei tapa niin se vahvistaa, nimittäin hänen kansansuosiotaan.
   Nyt syytetään Putinin valtakoneistoa myrkyn antajaksi, mutta siitä olen itse kuitenkin täysin vakuuttunut, että jos Navalnyilta olisi henki haluttu ottaa, niin tuskimpa siinä olisi Putinin valtakoneisto näin epäonnistunut

 2. Salaliittosekoilijat ovat taas saaneet jotain kansalaisluottamusta väkevämpää, kun sadut leviävät.
  Novitsokin annostelu niin tarkasti, ettei varmasti kuole, on jo niin vaikeaa, että sitä tuskin yksi Navalnyi kykenee tekemään.
  Ku myrkyn tiedetään olevan erityisen tappava, ei sellaista riskiä todellakaan kukaan ota.
  Toki satuja voi kehitellä,mutta typeryys niistä kyllä loistaa mennen tullen.

 3. Todennäköisesti Trump valehteli enemmän kuin kukaan aiempi presidentti, ja vastaavasti hänen vastustajansa levittivät hänestä enemmän valheita, kuin mitä yhdestäkään aiemmasta presidentistä on levitetty.

  Yleisimmät Trumpista levitetyt valheet ovat tn. olleet väitteet, jonka mukaan hän olisi kutsunut natseja ja valkoisen ylivallan edustajia ”erittäin hyviksi ihmisiksi” (”very fine people”) ja kehottanut ihmisiä juomaan valkaisuainetta (bleach). Todellisuudessa Trump sanoi kenraali Leen patsaskiistassa olevan erittäin hyviä ihmisiä molemmilla puolilla, ja tämän jälkeen vielä erilseen korosti, ettei todellakaan tarkoita natseja ja valkoisen ylivallan edustajia, jotka Trumpin omin sanoin: ”pitää tuomita totaalisesti” (”should be condemned totally.”). Väitetyn valkaisuaineen (bleach) juonnin sisältäneessä kommentissa Trump ei sen paremmin puhunut valkaisuaineesta (bleach) kuin juomisesta (drink), mutta media antoi ymmärtää Trumpin puhuneen valkaisuaineen juomisesta.

 4. Ei noilla annetuilla luvuilla ole mitään merkitystä jos niitä ei voi tarkistaa. Trumpilla on usein juttujen väitteet myös ”siihen suuntaan” siten ei aina 100% faktuaalisia.

 5. Kun Trumppa kirjoitti, että ilmat on hienot, niin faktantarkastajat olivat sitä mieltä, että ilmat on ihan paskat.

 6. Että yli 74 miljoonaa amerikkalaista uskoo valheisiin ja loput uskovat totuuteen. Kenen totuuteen, Geoge Sorosin vai Hillary Clintonin tai Al Goren totuuteen? Vai uskoisivatko nuo edesmenneen kanadalaisen Maurice Strongin totuuteetn?

  Rupeaa jäämään vanha kunnon Göbbelskin partiopoikasarjaa.

 7. Jos demokraatteja kannattava jenkki haluaa leuhkia, hän sanoo: ”Meillä on niin vahva demokratia, että media valitsi meille presidentin. Mitä nyt Antifa ja BLM-aktivistit vähän avittivat. Siitä hyvästä, että Trump saatiin syrjään BLM-liike on nimetty ehdolle rauhannobeliin 2021. – Pankoot muut demokraattiset maat paremmaksi, jos pystyvät.

 8. Trumppilaiset uskovat sokeasti johtajaansa – no se aika taita liueta?
  Navalnyj ei osanne tekeytyä myrkytetyksi vaan sekin lienee valeuutinen.
  Tänään Putinen vastustajia kerätään telkien taa se on faktaa. Videokuvista voi päätellä että poimitaan satunnaisesti paikallaolevia?

 9. Kyllä nämä jutut on ihan varmasti ollut pilvessä korjussa. Eikö muita valehtelijoita maailmassa ole kuin entinen presidentti Trump?

 10. Suomessa valtaapitävät ovat 20 vuotta valehdelleet päin naamaa, että euro on menestystarina.

  1. Onhan se menestystarina – jollekin, kuten keski- ja etelä-eurooppalaisille pankeille…

Kommentoi