No siinä mulla oli kanakori

Kun oikeasti pitää huijata sen voi tehdä noinkin kahdella pienellä kanan palalla ei tuotteesta tule kanakoria ei sitten vaika tekijä olisikin vanha tuttu tekijä

Pelkillä ranskan perunoilla ei tule kanakoria painosta oli niillä osuutta koko paino 450 grammaa pottujen osuus oli tuossa pussissa n 400 g

Kaksi olematonta kanan palaa  siinä oli kanakori onneksi pakkasessa itsellä oli kanaa pilkottuna jotenka kyllä siitä kanakori tuli

Kun sinne lisäsin kanaa aika paljon seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

9 vastausta artikkeliin “No siinä mulla oli kanakori”

  1. Niinhän se on kun ostaa ”Hornet koipia” niin luuta siinä ostaa jotka on maustettu 🤠👍

  2. No näitä siipiä en ole ostanut enkä tule varmaan ostamaankaan mutta en osta kanakoriakaan teen sen itse kotona ja silloin nissä on myös kanaa
    Ja ranskalaisia
    Kun pottuja on n 400g siellä on kanaa varmaan n 300g terv tepivaari

    1. Tarkoittanet Tepi tuota Korpelan einespakastetta 450g hinta 2,75€. Ei tuonhintaisesta oikein kyllä ruokaakaan saa.
      Meidän keittiöön tuon laatuinen eines ei kyllä eksy ja vielä rasvaiset ranskanperunat; ei kyllä kelpaa, transrasvat ja tolkuton suolamäärä.
      Nuo leivitetyt kananugetit; ei niissä kyllä kanaa paljon ole, runsaasti kyllä leivitetty.

      1. Joo noin on ja oli se mummon muusia elikkä Korpelaa ostin ns matka evääksi kun pääsen kapeeseen varsinkin kun menen Kuusamoon matkaa kertyy n 700 km matkaa sen verran että voi tulla jo nälkäkin saan nopeasti muonaa eteeni no mutta en osta enää kaikesta oppii aina jotain
        Mutta teen itse kanakorini tulevassa ei sinä paljon pitempään aikaa mene terv tepivaari

  3. Jos tuommoista naposteltavaa tekee mieli niin nykyään melkein jo kallistuu vegeoptioihin – sama hinta, parempi maku. Dippeihin vaan sitten soveltamaan makuasioita.

  4. Paljonko tuo maksoi ?

    Tässä vaihtoehto:

    Ostin pitkästä aikaa aamulla Sokokselta grillatun hyvin kypsyneen kokonaisen broilerin h. 7,52 € / 950 gr.
    Purin sen.
    – maukkaat siivet
    – maukkaat koipinuijat
    – 2 komeaa filettä
    – 2 maksaa
    – reisipaloja ja muuta lihaa ja luun vierusta pari kourallista

    – Siitä juustokuorrutettuna ja curry-pestolla uunifileet kahdelle hengelle.
    – Nuijat ja siivet seuraavan päivän välipalaksi
    – Loput pussilliseen kanakeittoa vihreän omenan ja paprikan kanssa keitot kahdelle.

    1. Meillä tuota basilikapestoa tehdään aika usein, se käy myöskin leivälle levitteeksi, esim naanleivälle.
      Basilikapesto; tuoretta basilikaa, runsaasti valkosipulia, parmesaanijuustoa, pinjansiemeniä, ripaus suolaa ja mustapippuria. Ainekset soseutetaan ja lisätään hyvänlaatuista neitsyt oliiviöljyä sopivasti. Helppo pesto kastikkeeksi.

  5. En oikeasti osta valmiina mitään tuo oli ns ostos jos ei tee mieli itse tehdä kokonaan no itsehän se kanakori tuli tehtyä
    Mutta eipä tule ostettua toista kertaa vastaavaa kun tekee tse raaka aineista saa makunsa mukaista ruokaa terv tepivaari

  6. En oikeastiosta valmiina mitään tuo oli ostin ns jos ei tee mieliitse tehdä kokonaan no itsehhän se kanakori tuli tehtyä
    Mutta eipä tule ostettua toista kertaa vastaavaa kun tekee tse raakaaineista saa makunsa mukaista ruokaa terv tepivaari

Vastaa käyttäjälle teuvomast Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *