Teevee ja kanavien vaihtuvat numerot

Onko ihan pakko vaihdella numeroita kanaville en näe mitään sellasta josta olisi minulle mitään hyötyä

Kun taas joutuu opettelemaan uusien numeroiden mukaan kanavat

Mitään asiaan koskevaa ei tullut että näin kävisi ja kun avasin teeveen se alkoikin herjaan kanavat on muuttunut

No tein uudelleen asennukset alkoi ne toimiin uusilla numeroilla en vaan näe että siitä olisi suurtakin hyötyä kellekkään

Onneksi on helppo asettaa nuot kanavat muutoin olisi tullut laatusanoja ja pitkään

Olis hyvä kun yle ilmoittas että tuollasta numeroiden vaihtoa tulee  vai onko se niin että se onkin sen huoli jonka kaapeli on

Mulle ei asialla ole mitään mutteipa tuokaan ihan nappiin mennyt  kun ei kerrota mitään teevee vaan pimeeksi noinko asioita hoidellaan

Ei minusta mutta kaapelin omistajahan voi noinkin tehdä seommoro tepivaari kirjoitti Teuvo Mast

12 vastausta artikkeliin “Teevee ja kanavien vaihtuvat numerot”

 1. Juu , ihmettelin kun aamulla ei näkynyt töllöstä mitkään kanavat, mutta päivällä ne päivittyivät itsestään ainakin minulla ihan samoille paikoille missä olivat ennen katkostakin.

 2. Joo mulla vaihtui hd kanavat paikoille 1 eteenpäin ennen olivat 40 eteenpäin nyt 20 eteenpäin määrätyt hd versiot terv tepivaari

 3. Kokeilin ip-, mitä tuo tarkoitti toisessa ”vuohilampaan” ikäisessä kaapeli / HD tv:ssä / Philips / boxi Humax.
  Ei signaalia.
  Kaukosäätimestä valitsin menu, järjestelmä – asetukset – tehdasasetusten palautus lukituskoodilla 0000. Automaattinen haku. Boxin vanhat asetukset nollautuivat, josta oli punainen merkkivalo vihreän rinnalla boxissa samanaikaisesti.
  Kanavat asettuivat siten, että YLE 1 muuttui kanavaksi 21, kakonen 21, kolmonen 23 jne.

 4. Joo nuot tavalliset kanavat meni noin sitte HD T meni minulla ykkösestä eteenpäin mun ei tarvinnut kun asentaa uudet ja alkoi toimiin terv tepivaari

 5. Onhan tästä uudistuksesta uutisoitu pitkin kesää. Itse muistelen lukeneeni tästä jo joskus touko – kesäkuulla ensimmäisen kerran.

  Onhan tuo muutos eli HD -kanavien siirto kanavapaikoille 1-20, ihan järkevä, koska jo pääosa televisioista toistaa HD -laatuista kuvaa.

  1. No on mennyt multa ohi korvien tuo siirto asia
   Eikä ne mulla teettänyy kun n 3 minuutta korkeintaan meni kun ne uudet näkyivät
   Enempi aikaa menee numeroinnin muistaminen kun on katsellut jonkin aikaa määrätyiltä kanavilta terv tepivaari

 6. Aikalailla jatkuvaa värkkäämistä teillä on televisioidenne kanssa, meillä ei ole tapahtunut minkäänlaista muutosta missään.

  Minä vaan luulen ja oletan, että koko homma on operaattorista kiinni, siis siitä joka on meillekin tuon televisiokaapelin on tuonut. Sieltä tuli tekstiviestinä aikanaan jokin ilmoitus asiaa koskien, on vaan sekin tullut hävitettyä, kuten asiaan kuuluu.

 7. Kyllä antenniverkossakin tapahtuu muutoksia vähän väliä. Asia ei ainakaan minusta ole mikään ongelma.

 8. Kyllä tuo jokaisella operaattorilla on tapahtunut – ikävän surkeaa suunnittelua, mutta se johtuu suomen digitv:n aloituksesta. Se tehtiin lievästi sanoen päin helvettiä. Se on juuri esimerkki siitä miten käy kun poliitikot päättävät teknisestä asiasta ilman teknistä osaamista.

 9. Näin minäkin oletan, että meilläkin lähiaikoina tapahtuu, ei vaan ole toistaiseksi tapahtunut.

  En ole käynyt tutkimassa tuolla viereisessä rakennuksessa, siellä on vastaanotin pelkän antenniverkon varassa, miten lie siellä.

  Täällä maaseudulla tapahtuu kaikenlaista ihmeellistä, eikä aina niin tilastojen valossa olevaa. Me saatamme elää ihan toisenlaista elämää, emmekä aina käytä niitä suojamaskejakaan. Minä kävin tänään rautakaupassa ja minulla oli se suojamaski, muita asiakkaita kyllä hiukan hymyilytti. Jaa miten tuo liittyy televisioon, kai se jo lukijallekin selvisi, että ei mitenkään.

 10. Otan TV-ohjelmia niin antennin kautta kuina netin kautta – ei ongelmia

  P.S. Myös satelliittien (parin) kautta – ei myöskään ongelmia

 11. No eipä niitä onkelmia ole itselläkään haetutin uudet kanava paikat toivon ovat nyt jonku aikaa samat ettei tarvii muistella mikä se numero nyt tänään on
  Enpä silti sano että oliko tarpeen nuot vaihdot kellekkään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *