Kirsi Piha on täysin pihalla!

Kirsi Piha: ”Natsit marssivat Helsingissä ihmisten ikkunoiden alla.”

”Kirsi Piha (kok) MTV:n aamussa 17.2.2021 : ”Et jos me suhtaudutaan ahdasmielisesti ja ennakkoluuloisesti erilaisuuteen, niin miten me voidaan kuvitella, että tänne halutaan muuttaa? Tai Helsingissä haluaa joku huippuosaaja vaikka asua perheineen, jos täällä tuntuu siltä, että on epämiellyttävä olla, tääl on ennakkoluuloja, tääl on tosi ahdasmielinen tunnelma ja, ja tota ikkunan alla kulkee sitte natsikulkue. Niin nää asiat linkittyy toisiinsa ja se ois hyvä huomata, et me ei voida niinku ajatella, että me niinku kategorioidaan ihmisiä, ja sit et me niinku otetaan hyviä ja ei oteta jotain muuta. Et tää liittyy tähän asenneilmapiiriin.” – Lainaus: Heikki Porkan blogi 18.2.2021, otsikko sama kuin lainauksen yllä.

Kirsi Pihan näkyvyyttä saanut pamfletti sekä myös edellä oleva lainaus paljastavat, että Kirsi Piha on täysin pihalla siitä, kuinka vaarallisen lähelle kommunismia kokoomus on luisunut kulttuurimarxismin salakavalan työn seurauksena.

Kulttuurimarxilaisten ”pitkä marssi läpi instituutioiden” puhkesi niin sanotusti kukkaan tämän vuosituhannen aikana: on tullut identiteettipolitiikka, on tullut huippuunsa tehostunut monikulttuurisuuden ihannointi, on tullut vihapuhejankutus, jonka tarkoituksena on sananvapauden rajoittaminen, ettei rahvas pystyisi arvostelemaan päättäjiä, on tullut gender-ääri-ideologia, jonka mukaan ihminen on sosiaalinen konstruktio ja sukupuolia on useita ja sukupuoli-identiteettejä on vaikka muille jakaa.
On tullut Me-too-feminismi, intersektionaalinen feminismi, BLM-polvistumiset, Elokapina. Nämä viimemainitut ovat tulleet muutaman viime vuoden aikana.

Kirsi Piha teki palveluksen kokoomukselle ja demokratialle paljastaessaan täydellisen tietämättömyytensä siitä, kuinka pahasti vikasuuntaan kokoomus on mennyt, varsinkin tämän vuosituhannen aikana. Luultavasti ja toivottavasti pormestaripelistä ”hermostuneen” Kirsi Pihan ulostulo saa aikaan kokoomuksessa kunnon debatin aikooko porvaripuolue kokoomus pysyä porvaripuolueena, myönteisessä merkityksessä, vai aikooko se omalta osaltaan edesauttaa uusmarxilaisia ajamaan sekä Suomen että koko Euroopan kaaokseen, josta kaaoksesta nousee sitten orwellilainen äärivasemmiston johtama dystopia.

9 vastausta artikkeliin “Kirsi Piha on täysin pihalla!”

  1. Kokoomus on kommunismia?

    ”Suomessa varsinkin kokoomus on ottanut tehtäväkseen sananvapauden rajoittamisen käyttäen keppihevosenaan vihapuhe-termiä.
    Nykykokoomuksen aatteellista tilaa kuvaa mm. se, että kokoomuksen puheenjohtaja, Petteri Orpo, lausui 11.3.2017 Sotaveteraaniviikon avauksessa Eurassa näin:

    ”Elämme aikaa, jossa kansainvälisyyttä, avoimuutta ja liberaalia demokratiaa haastetaan enemmän kuin aikoihin. Valehtelisin jos väittäisin, etten ole lainkaan huolissani voimistuneesta kansallismielisyyttä korostavasta liikehdinnästä ja protektionismista. Sellaisesta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.”

    Tähän on siis tultu, että kokoomuksen puheenjohtaja julistaa internationalismia ylistäen, että kansallismielisyyttä korostavasta ajattelusta ja toiminnasta ei ole koskaan seurannut mitään hyvää. Ja tällaista hän julistaa talvi-ja jatkosodan käyneille sotaveteraaneille, jotka aikanaan olivat valmiit antamaan terveytensä ja henkensä puolustaessaan itsenäistä Suomea ja sen rajojen loukkaamattomuutta!” – Lähde: Juha Ahvion kirja ”Sananvapaus uhattuna Suomessa (2018) s. 111-112.
    ——————————————
    Vaikea sanoa olisiko kokoomus yhtä omistautunut internationalismille/globalismille, jos puheenjohtajana olisi ollut joku muu kuin Petteri Orpo.
    Itse epäilen, että kokoomus olisi jokseenkin samanlainen kuin nykyään, vaikka puheenjohtajana olisi ollut kuka tahansa. Länsimaissa liian pitkään jatkunut liiallinen liberalismi on väkevä voima niin hyvässä kuin pahassakin, varsinkin pahassa.

  2. Fasismi ja rasismi ovat sanoina menettäneet merkityksensä. Joudun esittämään monta lisäkysymystä mitä joku tarkoittaa näillä kun käyttää näitä kahta sanaa.

    1. Ei häiritse sen kummemmin kuin Pietikäistä järjetön suojelukiihko.
      Piha sopisi vihervasuriksi aika loistavasti.

  3. Pihalla oli selvästikin paljon stressiä päällä, puhui pikkuisen vailla tietoa, mutta kenellekään ei tullut haavaa.

    Eiköhän anneta hänen jo olla. Hän ansaitsi vähän perusteltua kritiikkiä tutkijoilta vääristä väitteistä, mutta ei tarvitse lyömään ryhtyä.

    Toivotetaan mieluummin hänellekin hyvää kesää, josko pieni loma rauhoittaisi.

  4. Feministit hyökkäsivät itävaltalaisen uutisportaalin toimitukseen – syyttivät 13-vuotiaan tytön raiskausmurhasta raportoinutta mediaa rasismista
    9.7.2021 23:18KommentitPetri Saarela.

    ”Noin 20 aktivistia Alerta Feminista -feministiryhmästä hyökkäsi keskiviikkona itävaltalaisen oe24-uutisportaalin toimitukseen. Isku oli protesti ”rasistista raportointia” vastaan.
    Noin 20 feministiä hyökkäsi keskiviikkona iltapäivällä itävaltalaisen oe24 -uutisportaalin toimitukseen.

    Uutisportaalin mukaan aktivistit kuuluivat Alerta Feminista -ryhmään, joka halusi protestoida ”rasistista raportointia” vastaan. Ryhmä oli kokenut rasistisiksi jutut 13-vuotiaan tytön murhasta Wienissä. Tytön murhasivat afgaanisiirtolaiset.

    – Sanotte, että naisiin, lesboihin, muunsukupuolisiin, ei-binaarisiin ja trans-ihmisiin kohdistuu seksuaalista väkivaltaa. Me sanomme, että heihin kohdistuva väkivalta on seksistisen yhteiskunnan, kapitalismin ja patriarkaatin julma seuraus, eräässä aktivistien flyerissä lukee.” – Lainaus on verkkolehti Kansalaisesta 9.7.2021.
    ——————————————-
    Jostakin syystä pidän enemmän naisista kuin feministeistä. Näin on ollut siitä lähtien kun luin vähän yli kymmenen vuotta sitten kirjat ”Mies vailla tasa-arvoa” ja ”Keisarinnan uudet (v)aatteet”.

    Olen sanonut useammin kuin kerran, että feminismi eli naisliike on saavuttanut 50 vuotta sitten sen (siis länsimaissa) mitä ideologian avulla voidaan saavuttaa (on myös näkemyksiä, että naiset olisivat saavuttaneet yhteiskuntien kehittyessä samat edut ilman feminismiäkin). Sen jälkeen feminismi on radikalisoitunut kulttuurimarxismin lippulaivaksi, jonka ”bravuurinumero” on länsimaihin muuttaneiden naisvastaisten islaminuskoisten hyysääminen ja paapominen.
    Tässä näkemyksessä pysyn edelleen. Ja jos joku määkii, että feminismivastaisuus on naisvastaisuutta, vastaan että feminismivastaisuus on mitä suurinta naismyönteisyyttä. Puolipiste.

  5. Huomasin muuten, että täällä PB:n luonnoksissa olit Lasse Kallo lähestulkoon kirjoittanut minun nimimerkistä blogin avauksen, jossa otsikkona näytti olleen jotakin siitä, miten olisin perussuomalaisittain kirmaava heppanen tms., mistä minun on uteliaana nettientiteettinä tietysti kysyttävä, että mitähän sinä siinä meinasit kirjoittaa? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *