9 vastausta artikkeliin “Kun lantti ilmastokoviksen kirstuun kilahtaa, sielu ilmastotaivaaseen vilahtaa (Kuva Kansalainen/ Pärnänen)”

    1. Elokapinan (XR) perustajat vaativat kapitalismin ja demokratian kukistamista ja poliitikkojen ja yritysjohtajien ampumista. ”XR:ssä
      – Elokapinan (XR) perustajat vaativat kapitalismin ja demokratian kukistamista ja poliitikkojen ja yritysjohtajien ampumista.
      – XR:ssä ei ole kyse ilmastosta. Ilmasto on myrkyllisen järjestelmän oire.
      XR:n tviitti: XR on paras mahdollisuutemme kukistaa kapitalismi. Perustaja: ”Pakotamme hallitukset toimimaan. Jos ne eivät toimi, me kaadamme ne ja luomme tarkoitukseen sopivan demokratian ja kyllä, jotkut voivat kuolla siinä”. Tavoitteena on demokraattisen hallituksen yläpuolella oleva ”kansalaiskokous”.

      XR:lle ilmastonmuutos on vain keppihevonen, veruke kapitalismin kaatamiseksi ja vallankumouksen tekemiseksi. Toisaalta mukaan on tullut paljon sinisilmäistä väkeä, joka ei tiedä tätä, ja johtajia, jotka ovat alkuperäisiä johtajia parempia salaamaan tavoitteet.
      ———————————————-
      Typistelmä artikkelista vapasana. net 17.11.2020. Artikkelin kirjoittanut vapaasana. net-sivuston toimitus.

      On näistä myrkyllisestä vihreän ideologian aikaansaannoksista kirjoittaneet monet muutkin kuin lääkintöneuvos Mikko Paunio. Paunio on viestintuoja, tosin ehkä tehokkain Suomessa.
      Peruspaalu tämän vihreän idelogian historiassa on brittiläisen Anna Bramwellin kirja ”Ecology in the 20th Century” julkaistu 1989. Siihen viittaa Paunio kuin monet muutkin kyvykkäät ja hyvää tarkoittavat kirjoittajat, joihin ei ideologisten silmänkääntäjien manipulaatio ja propaganda pure.

      Anna Bramwellin ko. kirja paljastaa selkeästi ja perustellusti kuinka vahvasti vihreän ideologian juuret ovat Natsi-Saksan mullassa.

      Mikko Paunion kirjat ja artikkelit vihreän ideologian juurista ja aatteen myrkyllisyydestä on yritetty vaieta kuoliaaksi. Koska se ei ole onnistunut, pitää tietenkin leimata itse kirjoittaja piipaa -tapaukseksi.
      Se vanha juttu. Jos viestintuojan viestiä ei pystytä kumoamaan, ammutaan viestintuoja.

  1. Tuo Lassen mainitseman tapauksen kirjailija on kyllä selkeästi nauttinut jotain muutakin kun kansalaisluottamusta, sen verran syvän salaliittoteorian on pykännyt.

    Mutta kaipa sekin myy. Eikä siinä mitään, kyllä kirjailija saa kirjoittaa siitä mitä haluaa, en minä tuossa sensuroinnin arvoista näe. Säälin arvoista ehkä.

  2. Tämmöinenkin tarina löytyi linkin takaa:

    **********************************************************************
    https://discover.hubpages.com/politics/Pfizer-Chief-Science-Officer-Second-Wave-Based-on-Fake-Data-of-False-Positives-for-New-Cases-Pandemic-is-Over

    JAN 10, 2021

    ”Second Wave” Faked on False-Positive COVID Tests, ”Pandemic is Over”

    ”Toinen aalto” väärennetty vääriin positiivisiin COVID-testeihin, ”Pandemia on ohi”

    ********************************************************************

    Kyllä maailmaan juttuja mahtuu – toivottavasti ei kaikki kaikkea usko

  3. IPCC:n masinoiman ilmastonmuutoksen kieltäjä on tämän päivän neuvostovastainen (?).

  4. Kuuhun lentäminen oli sekin melko kallista, mutta toi lopulta hyötyjä vuosikymmenten ajan.

    Se, että voimme elää maailmassa jossa ilmaa voi hengittää ja joessa voi uida, voi maksaa hieman mutta se ei ole huono sijoitus.

  5. *** Hiilidioksidi on kaiken taloudellisen toiminnan sivutuote.
    .
    Kaikki taloudellinen toiminta ei tuota merkittävästi, niin uskoisin, hiilidioksidipäästöjä. Ajatellaan vaikkapa viihde bisnestä ( Nojaa, suuret festarit – hmm..)
    .
    Kehittyneissä maissa työskentelee alle kymmenen prosenttia tuotantoaloilla, joissa tuotetaan ihmisille välttämättömiä tuotteita (ruoka, vesi, vaatetus, asunnot). Tähän porukkaan on kaiketi osin laskettava ihmiset, jotka tuottavat tuotteita vientiin, joiden tuotoilla voidaan hankkia e.m. välttämättömyystuotteita – etenkin ruokaa.
    .
    Valitettavasti tällaisesta välttämättömästä tuotannosta syntyy paljon hiilidioksidia. (raudan pelkistys, terästeollisuus. maatalous, puuhun liittyvä teollisuus, tavaran kuljetus ..)
    *

    *** Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen ei ole halpaa.
    .
    *** Fossiilisista polttoaineista luopumisen hinta on kova.
    .
    Kehittyneet maat ovat päässeet jo pitkälle siirtämällä tuotantoansa Aasiaan.
    .
    Useat maat vain harkitsevat fossiilisista polttoaineista luopumisesta. Esim. Kiina (v .2060), Intia , Pakistan Filippiinit j.n.e Mikä onkaan tilanne Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.
    *
    .

    *** Päästökauppa on bisnestä – ja köyhät kärsivät.
    .
    ” ..ja köyhät kärsivät” – Miten juuri köyhät?
    .
    Päästökauppa on minulle täyttä heprea.
    .
    +++++++++++++++++++++++++
    https://tem.fi/paastokauppa

    EU:n laajuiset markkinat
    .
    Päästöoikeudet jaetaan toiminnanharjoittajille joko ilmaiseksi tai huutokaupalla. Päästöoikeuksia voi ostaa ja myydä vapaasti koko EU:n laajuisilla markkinoilla. Euroopassa on useita pörssejä, joissa käydään kauppaa päästöoikeuksilla. Kauppaa käydään myös pörssien ulkopuolella. Päästöoikeuden hinta muodostuu markkinoilla samaan tapaan kuin muidenkin hyödykkeiden kaupassa.
    ++++++++++++++++++++++
    .
    On. edelleen hepreaa. Kukan on jakanut kullekin maalle ja yrityksellä päästöoikeuksia?
    .
    Eikö tavoitteena ole juuri hiilidioksidipäästöjen väheneminen, mikä tarkoittaa, että myytävät oikeudet ovat vähenemään päin. Mitä tapahtuu, jos jokin firma onnistu pienentämän päästöjään, eikä kukaan ole valmis ostamaan oikeuksia? – kauppoja ei synny
    .

    *** Kehitysmaissa asuu myös ihmisiä.
    .
    No niinpä tietysti asuu – ja niin, useimmiten nopeasti kasvavassa määrin.

  6. https://www.suomenuutiset.fi/mikko-paunion-uutuuskirja-paljastaa-vihrean-aatteen-kyseenalaiset-juuret-surkeat-saavutukset/

    Molemmin puolin Atlanttia nuoret vihaiset naiset vaativat yhteiskuntien täydellistä alasajoa. Alexandia Ocasio-Cortez tai tuttavallisemmin AOC ja saparopäinen Greta Thunberg villitsevät ja pelottelevat nuoria ennen näkemättömällä tavalla.
    AOC on tuonut 2019 alussa keskusteluun Green New Dealin, jossa kielletään kaikki ja tilalle tuodaan valtavalla valtion panostuksella tuuli-ja aurinkovoimaan perustuva utopistinen energiafrukstruuri. Kaikki kielletään matkustuksesta ja lihansyönnistä lähtien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *