8 vastausta artikkeliin “Nyt on vitsit vähissä – vitsejä kehotetaan ilmiantamaan jopa poliisille”

 1. https://www.suomenuutiset.fi/leena-meri-oikeusministeriolla-kummallinen-antirasisti-kampanja/

  Lakivaliokunnan puheenjohtaja Leena Meri ihmettele oikeusministeriön operoimaa Antirasisti-kampanjaa.

  – Mikroaggressio, vähemmistöstressi ja tietysti myös vihapuhe. Kampanja siis määrittelee jopa vihapuheen, vaikka sitä ei lainsäädännössä ole.

  Meri pitää myös erittäin kyseenalaisena, että oikeusministeriön koordinoima kampanja kehottaa ihmisiä tällaiseen ilmiantokulttuuriin, joka voi helposti johtaa siihen, ettei kriittistä ajattelua maahanmuutosta tai vaikkapa islamista saisi esittää.

  Kampanja kehottaa puuttumaan myös vitseihin ja pyytämään muita sivullisia puuttumaan tilanteeseen tai jopa soittamaan poliisit paikalle.

 2. Ei yllätä, kun rasismia ja vihapuhetta on kaikki, mikä ei kiittele vähemmistöjä ja ”multikulttuuria”.

 3. Jep, ei saa itkeä eikä nauraa koska joku voi loukkaantua. Ei mitään uutta tässä valtiossa

 4. Mikrorasismia pitää etsiä, sitä on vaikea tunnistaa. Nanorasismia taas on mahdoton tunnistaa ja siksi se on vielä suurempi ongelma. Mikrorasismia on kysyä joltakin etnisesti ulkomaalaisen näköiseltä mistä hän on kotoisin. Nanorasismia on sanoa ”päivää” ulkomaalaisen näköiselle tai jättää sanomatta. Tärkeintä on syyttää mahdollisimman montaa ihmistä rasistiksi ja tuntea syyllisyyttä siitä että toimii rasistisesti vaikka ei huomaa sitä. Vain syyllisyys ja moralisointi auttavat pääsemään eroon rasismista.

 5. Miksi rasismista on tekemällä tehty pahuuden symboli?
  Siksi että uusmarxilaisuus saisi kunnolla ilmaa siipiensä alle ja juutalaisten kaksituhatta vuotta kestänyt huijaus, läntinen kristinusko ja sen liitännäinen, marxismi, voisivat jatkossakin pulskasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *