Yllyttääkö poliisimies Jari Taponen kansalaisia laittomuuksiin?

”Kulttuurimarxilaisena poliisina tunnettu Jari Taponen lupailee, ettei poliisi tule kunnioittamaan oikeuden päätöstä liittyen hakaristilipun kantamiseen. Oikeuden mukaan lipun kantaminen on laillista, mutta Taponen lupailee rikostutkintoja jatkossakin samasta aiheesta.

Helsingin käräjäoikeuden mukaan poliisilla ei ollut oikeutta puuttua hakaristilippujen kantamiseen. Poliisin olisi tullut puuttua mahdolliseen vastamielenosoittajien aggressiivisuuteen ja turvata mielenosoittajien oikeus mielenosoittamiseen. Taponen ei kuitenkaan poliisina aio kunnioittaa tätä päätöstä.” – Verkkolehti Partisaani 3.9.2021  otsikolla ”Jari Taponen uhoaa: Oikeuden päätöstä ei tulla kunnioittamaan”.

Eikö oikeusvaltiossa poliisihenkilö, joka ilmoittaa julkisesti ”oikeuden päätöstä ei tulla kunnioittamaan”, tulisi pidättää virastaan välittömästi ja asettaa syytteeseen ”Kansalaisten yllyttämisestä laittomuuksiin” -nimikkeellä?

Että tämä poliisimies Taponen on ennenkin rassannut kansalaisten  oikeustajua? Sitä suuremmalla syyllä.

Vai onko tämä tapaus vain oire Jussi Halla-ahonkin mainitsemasta kulttuurivallankumouksesta.

Tarkoitan länsimaissa liian pitkään jatkuneen vasemmistovoittoisen liberalismin liikkeelle polkaisemaa  kulttuurivallankumousta, jossa poliittisten puolueiden merkitys heikkenee ja kohtapian vallassa on vain yksi puolue ja vastakkain ovat vain eliitti ja rahvas.

Tämä suuntaus on selvääkin selvemmin nähtävissä Amerikassa (USA) ja se on nähtävissä myös täällä Euroopassa.

Ja jos eliitti saa Euroopassa tarpeeksi lujan niskalenkin rahvaasta, eliitti toteuttaa päätavoitteensa eli vie loppuun vuonna 2015 alulle laitetun väestönvaihdon.

Orwellin dystopiaa pukkaa.

 

 

6 vastausta artikkeliin “Yllyttääkö poliisimies Jari Taponen kansalaisia laittomuuksiin?”

 1. ”Perussuomalaisten väistyvä puheenjohtaja Jussi Halla-aho katsoo, että nykyisen kulttuurivallankumouksen heijastumia ovat tänä päivänä esimerkiksi Elokapina, Black Lives Matter -liike, sukupuoliaktivismi sekä intersektionaalinen feminismi. – Niiden vihollisia ovat yksilö ja yksilönvapaudet, tieteellinen objektiivisuus sekä ihmisten välinen mahdollisuuksien tasa-arvo, Halla-aho sanoo.” – Suomen Uutiset 12.7.2021.
  ———————————————
  Kulttuurivallankumoukset ovat aina tarvinneet polttoaineekseen ”hyödyllisiä idiootteja” ja aina niitä on riittänyt.
  Lähitulevaisuus näyttää miten nyt.

 2. Sisäministeri Ohisalon pitäisi pistää Taponen hyllylle huilimaan.

 3. https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/09/01/poliisikomentaja-lasse-aapio-murtaa-kansalaisten-uskoa-oikeuslaitokseen-haukkuu-karajaoikeuden/

  Poliisikomentaja Lasse Aapio ei selvästikään hyväksy käräjäoikeuden ratkaisua ns. hakaristilipputapauksessa.

  Aapio pyrkii painostamaan hovioikeutta kommentoimalla asiaa julkisesti. Hän kirjoittaa, etteivät ”natsiliput kuulu Helsingin kaduille” puolustaen samalla kollegoidensa rikollista toimintaa, josta käräjäoikeuden tuomiossakin oli maininta.
  Poliisi syyllistyi marssin aikana poliittisten toimintavapauksien loukkaamiseen käymällä lipunkantajien kimppuun.

 4. ”PolPon (poliittinen poliisi) Jari Taponen tuli vahingossa myöntäneeksi, ettei äärivasemmiston rikoksia edes tilastoida poliisissa. Ainakin Helsingin poliisin tilastoista vasemmistorikokset tuntuvat katoavan muistiaukkoon. Asia tuli ilmi Taposen kertoessa Helsingissä tilastoiduista ”ekstremismirikoksista”, joista jokaisessa tapauksessa syyllinen oli ”äärioikeisto”. – Verkkolehti Partisaani 2.2.2021 otsikolla ”Jari Taponen lipsautti: Äärivasemmiston rikoksia ei tilastoida!”

  Kuka tätä maata, Suomi, johtaa? Georgesorokset? EU-troikka?

Kommentoi