Saunan käyttöehdot

Koska kulttuurinen omiminen on vakava ongelma, on meidän suomalaistenkin kannettava kortemme kekoon. Hyvä paikka aloittaa on sauna, koska se on meille tuttu ja läheinen. Ajan hengen mukaisesti ongelma voidaan ratkaista helposti ja kätevästi käyttöehdoilla, jotka on hyväksyttävä ennen saunaan astumista. Tässä hyvää pohjaa.

1. Vahvistan olevani geneettisesti suora jälkeläinen historiallisen suomalaisen saunan kehittäjille ja vannon kautta kiven ja kannon, olevani oikeutettu tämän kulttuuriprosessin käyttöön. Liitän mukaani todistuksen geneettisen puhtauden virastolta (myös sähköinen genomipassi käy). Biologiset vanhemmat voivat toimittaa alle 15-vuotiaan saunan käyttäjän tiedot samassa yhteydessä.

2. Vahvistan suomalaisuuteni myötä olevani syyllinen historian kaikkiin rikoksiin, sisältäen mutta ei rajoittuen kansanmurhiin, orjuuteen, diktatuuriin, alkuperäisasukkaiden vainoihin, kristinuskoon, kapitalismiin sekä ohuen ohuisiin leikkeleisiin. Tätä asiakirjaa voidaan käyttää syyllisyyden osoituksena sekä Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa että yliopistojen toimittamissa syyllisyysjulistuksissa.

3. Vahvistan Disney-yhtiöille rajattoman oikeuden monetisoida saunakulttuurin, kaikki siitä johdetut kulttuuri- ja tietoteokset, sekä kaiken elämäni aikana tekemäni luovan työn. Sitoudun maksamaan postikulut teosten ja esikoiseni toimittamisesta heille.

Linnunradan galaksissa, pp.kk.vvvv,

____________________
Nimen selvennys ja sukupuun tiivistelmä

4 vastausta artikkeliin “Saunan käyttöehdot”

  1. Pitäisikö vielä lisätä pykälä, missä sitoutuu itse maksamaan korvauksia vähemmistöille, jos kuka tahansa ”omii heidän kulttuuriaan”?

  2. Juha, tiedät kyllä erinomaisen hyvin että maksuklausuulit ovat liitteessä 3, C-kohdassa alapykälät 17-320. Älä yritä venkoilla itseäsi tästä vastuusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *