Minusta on tullut kuin Homer Simpson

Kokovartalopeilistä kun katson sivuprofiilia. Mahasta ja takamuksesta ei ole lähtenyt niin paljon, mutta hartioista ja yläkropasta olen laihtunut ihan hitosti. Eli minulla on nyt Homerin ruumiinrakenne. Tänään kävin tietokonekuvauksessa keskussairaalassa. Joissain vaiheessa kuulen tuloksen lääkäriltä. Viikon päästä on vielä edessä vatsalaukun tähystys vaikka vatsa minulla on toiminut ihan normaalisti. Vielä muutama kuukausi sitten olin yläkropasta lihaksikas ja harteikas mutten enää. Nyt olen tosiaan kuin Homer Simpson.

7 vastausta artikkeliin “Minusta on tullut kuin Homer Simpson”

 1. Kaikelle on aikansa.

  Lohdullinen tieto on taannoinen tutkimus, jossa todettiin että lihaskasvua tapahtuu vielä 90-vuotiaallakin. Ei ole koskaan liian myöhäistä pistää pikkuisen rautaa nousemaan.

 2. Niinpä kuten Kyuu sanoo.
  Myös riittävä määrä valkuaista on tärkeää. Mikä sitten on riittävä määrä, koskapa liiallinen valkuaisen saanti ei ole terveellistä sekään? Muistaaksen Antti Heikkilän mukaan 0,8 grammaa ihannepainokiloa kohti on sopiva määrä. Olen myös törmännyt tietoihin/väitteisiin, että 1,2 grammaa ihannepainokiloa kohti on sopiva määrä. Jos nostelee rautaa, valkuaisen tarve on varmaan suurempi.
  Parhaiden imeytyvät vakuaiset löytyvät nähdäkseni eläinperäisistä tuotteista.

 3. Aloitat kevyillä käsipainoilla, se voi olla vaikka painava kirja tai jokin painava esine kotona, ei tarvitse ostaa kalliita painoja kaupasta

 4. Myös omaa kehoa voi käyttää vastuksena, esim. etunojapunnerrukset ovat tehokkaita. Ohjeita tähän löytyy netistä paljon.

 5. Lahden Kaupungilla on ohjattua kuntosalitoimintaa, jossa liikkeet tehdään oikein.
  Kaikista paras on se, että käy joka päivä reippaahkolla kävelyllä min. n. 5 km.
  Minulla tulee kävelyä n. 2 500 km / vuosi askelmittarilla.

 6. Atleettina pysyminen on vaikeaa kun syöminen on kivaa ja urheilu taas rasittavaa, varsinkin se aloittaminen. Laatua elämään kumminkin tulee jos jaksaa aloittaa.

Kommentoi