Venäjän uhoilu on turhaa

Moi! Tässä taas ruudinsavuinen sotablogi. Venäjä uhoaa ja puhisee kun tajusi vasta nyt että Suomi menee oikeasti NATO jäseneksi. Venäjän toimet ja heidän työntäminen meidät NATOn puolustustusliittoon on historiallinen hetki!

Pääsemme vihdoin irti viimeisestäkin kahleesta jolla Venäjä on meidät eri keinoin pitänyt WWII sodan jälkeen. Tehtaankadun ovien saranatkin ruostuu, ainut joka siellä varmaan vielä ramppaa on Paveli, sekin on mennyt jo ”Kummeli” osastolle.

Hienoa!

Suomi alkaa vihdoin näyttämään oikeasti länsimaalta. NATO jäsenyys tulee olemaan Suomen historian paras päätös sotilaallisesti turvallisuuden kannalta!

Diktaattorin ilme kun se tajuaa että ”parasta ennen päiväys” meni jo..😅 :

(Kuva: Huumorikuvat)

6 vastausta artikkeliin “Venäjän uhoilu on turhaa”

 1. Oletan, että ryssät keksivät jotakin jäynää Suomelle, mutta ne jäynät on vaan kestettävä ja pyrittävä torjumaan.

  Yksi todella paska juttu on, että Fortum on pumpannut Venäjälle 5 000 miljoonaa euroa. Niistä ei taideta saada mitään takaisin.

  1. Fortum tiesi riskit, kuten moni muu jotka lähti sinne seikkailemaan. Nyt se maksaa, mutta Ukraina maksaa vielä kovemman hinnan, niin taloudellisesti kuin ihmisten hengellä jotta vapaus Euroopassa säilyisi. Ehkä tässä oli ainut lähihistorian aika Suomen mennä sinne Natoon…

 2. Vuonna 2004 olisi ollut erinomainen tilaisuus mennä NATOon yhdessä mm. Viron kanssa – mutta valitettavasti silloin pressana oli Halonen ja ulkoministerinä taisi olla Halosen taistelijapari Tuomioja. Molemmat toimivat Venäjän puolesta ja Suomea vastaan.

  1. Halonen taistelee vieläkin ikuisen kommunismin puolesta. Ei tuo tekojaan anteeksi pyydä.

 3. Suomen päätös tuli Suomalaisuuden päivänä. 🇫🇮

  Sekin jää historiaan.

Kommentoi