Ryssän hyödylliset idiootit osoittavat idioottimaisuutensa julkisesti

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/da6b5ecd-b323-4f30-9849-cce4b1e78b0c

”Suomen Nato-jäsenyyden vastustajat reagoivat heti – mielenilmaus sunnuntaina: ”Venäjän pelko ei ole riittävä syy””

Ei yllätä, että neukkulan ja ryssän rahoittamat hyödylliset idiootit alkavat räksyttää.

Pitäähän putinan rakkien osoittaa olevansa rahan arvoiset.

Nämä voisi lähettää Ukrainaan auttamaan paikallisia tulituksen alla.

 

7 vastausta artikkeliin “Ryssän hyödylliset idiootit osoittavat idioottimaisuutensa julkisesti”

 1. ”Mielenosoitusta ovat järjestämässä Aseistakieltäytyjäliitto, Rauhanpuolustajat, Vasemmistonuoret, Naiset Rauhan Puolesta, PAND – Taiteilijat Rauhan puolesta ja Kommunistinuoret. Lisäksi tukemassa on mukana A-ryhmä.” (IL)

  Eli ryssän rahoilla eläneet on Natoa vastaan, nämä voisi muuttaa Venäjälle …sinne NATO ei tule puolustusliitoksi 😅

 2. IL:n artikkelista

  Nato-jäsenyyteen ja hakuprosessiin kriittisesti suhtautuvat mielenosoituksen järjestäjät eivät pidä Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamaa pelkoa riittävänä syynä hakeutua jäseneksi sotilasliittoon. Järjestäjät korostavat rauhanomaisia ratkaisuja.

  [ kommenttini:
  ”rauhanomaisia ratkaisuja” – Putin on toteuttanut kohta kolme kuukautta omannäköistä rauhanomaistaratkaisua ratkaisuaan Ukrainassa – sivileja teloitettu. heidän koteja tuhottu, naisia, tyttöjä ja poika raiskattu ..kokonaisia kaupunkeja tuhottu ..
  ]

  Mielenosoitusta ovat järjestämässä Aseistakieltäytyjäliitto, Rauhanpuolustajat, Vasemmistonuoret, Naiset Rauhan Puolesta, PAND – Taiteilijat Rauhan puolesta ja Kommunistinuoret. Lisäksi tukemassa on mukana A-ryhmä.

  ***********************************************************************
  Aseistakieltäytyjäliitto
  https://akl-web.fi/fi

  Totaalikieltäytyminen tarkoittaa kieltäytymistä kaikesta asevelvollisuusjärjestelmään sisältyvästä palvelusta, myös siviilipalveluksesta.

  *
  Rauhanpuolustajat
  https://rauhanpuolustajat.org/

  RAUHANPUOLUSTAJAT: VENÄJÄN ON VEDETTÄVÄ JOUKKONSA UKRAINASTA

  [ joo, että silleen epärealistisesti

 3. Vasemmistonuoret

  https://vasemmistonuoret.fi/fi

  Blogi sivustolla – ainakin yksi järjissään oleva jäsen – ote:

  Aloitetaan sillä, että oma ulkopoliittinen analyysini ei ole koskaan pohjautunut idealle hyvistä väleistä Suomen ja Venäjän välillä. Sen ajan, kun olen elämästäni ollut poliittisesti tiedostava, on Venäjä hyökännyt Ukrainaan, vähän ennen sitä Georgiaan ja sortanut omia kansalaisiaan. En siis allekirjoita ajatusta siitä, että meidän tulisi pysyä hiljaisina ja myötäillä Venäjää tai kuvitella, että välillämme olisi sen suurempaa ystävyyttä tai erityissuhdetta. Venäjän nuoleskeluun perustuva vinoutunut “rauhanaate” – ei tule sekoittaa aitoon rauhanaatteeseen – iljettää minua.

  *
  Naiset Rauhan Puolesta

  http://www.naisetrauhanpuolesta.org/

  ITÄMERI – RAUHAN MERI

  Kommenttini:

  Kun Itämeren reunamilla on diktatuurivaltio, jonka johtaja Putin väittää, urainalaisia, suomalaisia ja jopa ruotsalaista lastenkirjailijaa natseiksi, niin meren rauha voi hetkissä hävitä, kuten kävi Ukrainassa.

 4. Taiteilijat Rauhan puolesta

  http://www.pandtaiteilijatrauhanpuolesta.fi/

  Pyysimme opetus- ja kulttuuriministeriöltä toiminta-avustusta. Tänä vuonna saimme tyhjää ja päätimme tehdä heille tanssin siitä kuinka tyhjän saa pyytämällä.

  [Tyhjästä ei myöskään kannata maksaa]

  *
  Kommunistinuoret

  https://www.kommunistinuoret.fi/

  Kommunistinuorten tavoitteena on tuotantovälineiden yhteisomistus ja siirtyminen sosialistiseen talouteen, päämääränä kommunistinen yhteiskunta.

  1. Onneksi Suomi on demokratia.
   En vain pysty käsittämää tuollaista tyhmyyttä, missä uskotaan jo toimimattomiksi osoitettuihin ideologioihin ja utopioihin.

 5. Vielä sinisilmäisiä riittää muutamia. Ollaan vaan kiltisti ja laitetaan aseet pois niin saadaan olla rauhassa. Ahvenenmaalla samanlaista porukkaa.

Kommentoi