Taneli Mäkelä s-marketin tv-mainoksessa: -” Miltäs se teidän ruoka maistuu”

Ei maistu minulle ainakaan s-marketin hinnat, kun nostivat kerralla elintarvikkeiden hintoja 20%. Tästä lähin jätän sen kaupan väliin ja käyn vain LIDLissä ja prismassa, vaikka niihin on minulla pitempi matka. Niissä kaupoissa hintojen nosto on ollut paljon maltillisempaa, kuin tuossa ryöstömarketissa.

27 vastausta artikkeliin “Taneli Mäkelä s-marketin tv-mainoksessa: -” Miltäs se teidän ruoka maistuu””

  1. Ainakin niiden elintarvikkeiden hinnat joita olen ostanut. Pari esimerkkiä: Sika nautajauheliha 400g : ennen 2,25 nyt 2,65. Uunilenkki ennen 1,15 nyt 1,45. ja moni moni muu tuote.

  2. Ostin Lidlista kartanon nakkeja 2,59 /paketti. Juustoihin en tänään kiinnittänyt huomiota.

  3. Minä tuota Juhlamokkaa jatkuvasti 4.90 S- marketista. Juurihan se maatalousministeri patisti kauppiaita, ”se on pelkästään teistä kiinni”.

  4. Meillä nuot juhlamokat maksaa 6.00-6,50 paketti se hinta on prismassa s markettia en ole vielä katsonut
    Lähikaupassa sen hinta on n 6.50 paketti terv tepivaari

  5. Se on täälläpäin yleinen hinta, ostorajoituksella 2 kpl asiakakas, täytyy siis välillä käydä ulkona. Tokmannilla näytti olevan tarj. kympillä kaksi.

    1. Ennen nousuja sai kympillä kolme pakettia juhlamokkaa terv tepivaari

  6. Leivänpäällysjuustoissa päädyin valmiiden viipaloitujen sijasta mustaleima Emmental pakkauksiin, josta ohuella juustohöylällä leivän päälle. Mustaleima oli yllätys, yllätys edullisinta.
    Beceliä tai voimarinia alle. Juustopakkausten viipaleet ovat aika paksuja.
    Keittoruoat ja erikoisuudet teen itse, mutta päivittäiset ostamme koulutusravintoloista. Se on kaikkein kätevintä. Hukkaa ei tule ja monipuolisuus on taattu. Hinnat ovat pääosin sikaedullisia.

    1. Eipä paljonkaan tule ostettua emmentaalia mitään leimaa kun en pidä tuon mausta lainkaan
      Ja beceliä tai muita margariini pohjaista En osta ostan kunnon voita
      Ja pääruuat teen itse silloinpa tiedän mistä ovat tehty siks toiseks näitä koulutusravintoloitra ei ihan ole lähellä minulle
      Ja monipuolisuushan on pitkälti itsestä kiinni mutta kukin taaplaa tyylillään pääasia taaplaamisessa on suorat laudat
      Aika paljon ostan suoraan tuottajalta varsinkin vihanneksia terv tepivaari

  7. Aina on kauden vihanneksia kohtuu edukkaasti. Niillä voi korvata helposti puolet lihasta, vähän suunnittelemalla enemmänkin.

    Ja kotimaisissa kasviksissa on se hyvä puoli että niissä on makua.

  8. Ja kun nekin ostaa tuottajalta suoraan niissä on makuja paljon suurempi määrä terv tepivaari

  9. on muuten oikealla tiellä tuo kurvinen kokonaan terv tepivaari

  10. Kauppa on aika pahan edessä, kun hintoja pitäisi alentaa ja toisaalta ylentää. Kuluttaja vaatii halvempia elintarvikkeita, kuten täälläkin on nähty. Elintarvikkeiden tuottaja vaatii hintoja ylemmäksi, kuten Kurvinenkin sanoi. Elä siinä sitten sivistyneesti.

  11. Jooo noinkin on mutta kun tuottaja saa maitolitrasta n 0.20 c ja kauppias kiskoo siitä n 1.30 ekee alkaa oleen jokin pielessä kauppiaalla
    Ja sama linja on lähes kaikissa maatalous tuotteissa terv tepivaari

    1. Eipä se kauppias siitä maidosta mitään huikeita provikoita saa. Voit lähteä vaikka pakkaajasta kuluineen, kuljetuksesta ja säilytyksestä + siitä tiedosta että jokainen välikäsi maksaa VEROA!! jokaisessa vaiheessa. Niin että laskepa huviksesi miten paljon – todella – on veroa maitolitrankin hinnassa.

      1. kun tuottaja saa 25 centtiä litra on aivan selviö että maidon hinta ei voi olla hilkkua vaille 2 euroa terv tepivaari

  12. Saattaa noinkin olla mutta ensin pitää tutkia kartelli asiat kuntoon ne ovat yksi selitteisiä kokonaan kun kaikilla ketjuilla tuotteet maksaa saman terv tepivaari

  13. Ei ainakaan milbona kermajuuston hinta noussut lidlissä kuin 15 centtia. Ostin sellaisen ja laitan riisipiirakoiden päälle sitä.

  14. No kaikkein vähiten liidelissä on hinnat noussut kahvin osalta on aika sama kun muillakkin terv tepivaari

    1. Lidlin Hieno Vilhelmiina on edelleen 4,49€ ja on yhtä hyvää kuin Juhla Mokka ainakin eräiden kahvitestien mukaan.

  15. Ruoan hinta on tosiaan noussut ihan reippaalla kädellä ja pahoin pelkään, että kehitys jatkuu samanlaisena myös lähitulevaisuudessa.

    Tuottajien kustannukset ovat nousseet, kuljetusten hinnat ovat nousseet jne.jne. ja lopuksi kuluttaja on se joka maksaa.

    Toisaalta ehkä jokamiehenoikeudet ja varsin maltillinen kalastuksenhoitomaksu nousevat ansaitsemaansa arvoon sillä sieniä ja marjoja saa vapaasti kerätä eikä Suomessa ole mistään pitkä matka kalaan.

    En tarkoita edellisiä ratkaisuksi yhtään mihinkään,mutta kaikki on kotiinpäin jos jaksaa nähdä vaivan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *