Sergei rakentamassa Suomeen loma-asuntoja venäläisille -olisiko aika lopettaa tällainen touhu?

 

Meripesä Paradise -yhtiö aikoo valittaa päätöksestä. Se olisi luopunut vapaaehtoisesti merialueista, mutta ei maa-alueista.”

”Savon Sanomat kertoo, että hänen yrityksensä on aiemmin ollut rakentamassa Suomessa loma-asuntoja venäläisille.”

.

https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008811334.html

Valtio ostaa lomakylän Turun saaristossa maan­puolustuksellisista syistä

Valtio on päättänyt käyttää etuosto-oikeuttaan lomakyläkiinteistön kaupassa. Se sijaitsee lähellä Puolustusvoimien varikkoa.

Kemiönsaaren kiinteistön helmikuussa 2,2 miljoonalla eurolla ostanut Meripesä Paradise -yhtiö aikoo valittaa päätöksestä. Se olisi luopunut vapaaehtoisesti merialueista, mutta ei maa-alueista. Kaupparekisterin mukaan yhtiö on perustettu vuonna 2022, ja hallituksessa on yksi jäsen. Savon Sanomat kertoo, että hänen yrityksensä on aiemmin ollut rakentamassa Suomessa loma-asuntoja venäläisille.

Puolustusministeriö ei kertonut Savon Sanomille päätöksen perusteita.

*

https://www.yritystele.fi/haku/yritykset/Seppo+Sergei+Kapanen

Meripesä Paradise Oy

Puhelin: 040 579 7927 – Osoite: Kiitoradantie 9 VANTAA – Y-tunnus: 3265187-9

040-5797927 anna kapanen (varajäsen), seppo sergei kapanen (varsinainen jäsen), seppo kapanen (päättäjä),

*

https://www.meripesa.fi/

Lomakylä Meripesä

 

 

 

3 vastausta artikkeliin “Sergei rakentamassa Suomeen loma-asuntoja venäläisille -olisiko aika lopettaa tällainen touhu?”

  1. Seppo ”Sergei” Kapanen tekee selvästi pulvaanina töitä venäläisille ja niiden mafialle. Millä Sergei voi ostaa suomalaisia yrityksiä miljoonilla euroilla, kun on möyrinyt liikealasta toiseen ja saanut aina näpeille ? Esim kaivos bisnekselläkin sergein yrityksen asiat meni nuri. Nyt kun katsoo Leka Construction Oy taloustietoja, niin tulee mieleen MOT tekemä juttu valtateiden rakentajista Venäjällä ja siihen hämärän rahan siirtämistä Suomeen sadoilla miljoonilla.
    Seppo ja hänen kaverit ja yhtiö kumppanit pitäisi laittaa takaisin itärajan toiselle puolelle tekemään omia hämärä bisneksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *