Älä herätä nukkuvaa ”karhua”. ( arvia )

Kohtasin henkilön, joka toimii kuulemma oikeusministeriössä ns.neuvonantajana ja asiantuntijana, pääalueenaan vaalit ja vaalien ajankohdat ja niiden siirtämisen vaikutukset yhteiskuntamme eri kerrostumissa.

Hän kertoi ministeriön valmistelevan jo vaalien siirtämistä ensikeväänä myöhäisempään ajankohtaan, johtuen sotatilaa vastaavasta yhteiskunnallisesta tilanteestamme ja nyt olisi kuulemma riskaapelia lähteä hämmentämään ja käymään vaaleja, jossa sisäpoliittinen eripura vaarantaisi myös ulkopolitiikkamme konsensusta.

Hän kertoi, että vaaleja siirrettiin jopa koronan vuoksi ja Uusimaa laitettiin saartoon ja nyt on sentään toisenlaisesta vaaratilanteesta kysymys, kun aikaisemmin metsästimme näkymätöntä vihollista, niin nyt se vihollinen on lähtenyt pesästään laajentamaan reviiriään, joten metsästyskausi on alkanut.

Kysyin että kuka on ollut aloitteellinen tässä vaalien siirtoasiassa, niin hän sanoi aloitteen tulleen Kesärannasta tekstiviestinä ja allekirjoituksena oli  JAU……..

…….KAHVILLE,  kuului kutsu keittiöstä ja olin vähän ärtynyt vaimolle, että olisit nyt hetken vielä antanut nukkua, niin lähettäjäkin olisi paljastunut.

2 )    Nyt näyttää siltä,  että Italia saa äärioikeistolaisen johtajan ja hallituksen ja tullaan näkemään ( taas ) sekin, että suomen äärivasemmistolainen hallitus ja sen 5miljoonainen kansakunta jatkaa 80 miljoonaisen kansakunnan avustamista ja nostamista ylös köyhyyskuopasta.

Minä näin äärioikeistolaisena en voi olla muuta kuin tyytyväinen, että äärivasemmistokin joskus kasvattaa yhteistä kakkua, vaikka se kakku onkin saapasmaassa ja sitä mafiosot annostelevat, mutta se on sivuseikka, sillä kaveria ei jätetä, se lukee jo meidän perustuslaissamme.

( tämä ei ollut unta )

 

2 vastausta artikkeliin “Älä herätä nukkuvaa ”karhua”. ( arvia )”

  1. Selvisimme Trumpista, selviämme Marinista ja selviämme Melonista.

    (sipilästä sen sijaan emme ole vielä selvinneet, saatika ahosta)

Kommentoi