Älkää langetko ”loveen”.

Pyydän jo etukäteen anteeksi kirjoitustani kaikilta hyväuskoisilta idi……anteeksi sinisilmiltä, jotka sanovat ja kirjoittavat että, kunhan sota loppuu Ukrainassa, niin sen jälkeen voidaan taas palata ns.normaaliin päiväjärjestykseen elintarvikkeiden ja muidenkin tuotteiden osalta ja hintataso tippuu sotaa edeltävälle tasolle.

Sallikaa minun nauraa, ei tule tapahtumaan ja sanokaas yksikin tuote tai valmiste minulle, joka on pudottanut hintansa, kun on sen saanut hilattua tasolle, joka tuo suuremman katteen viivan alapuolelle.   Nyt näyttää olevan vallalla Globaalisti, että kaikki nousee, vaikka sota Ukrainassa ei kosketa sitä piirun vertaa, kahvi hyvänä esimerkkinä.

Sitten toinen esimerkki.  Kun näkyy jotkut viisaat kirjoittelevan lähes totuutena, että sota ei enään pitkään kestä ja Venäjä on voimavaransa käyttänyt jo loppuun ja se joutuu ( pakotetaan ) luopumaan kaikilta valloittamiltaan alueilta, Krim mukaanlukien, ja palaamaan takaisin entisille sijoilleen.  Sallikaa minun nauraa, sillä näin ei tule tapahtumaan ja jotkut vielä uskovat siihenkin, että kunhan Putin vetää viimeisen henkäyksensä, että silloin viimeistään Venäjä palaa/pakotetaan demokratian tielle ”oman käden kautta”..  Venäjää on johdettu niin kauan kun Venäjä on ollut  yleensä olemassa ja tulee johtamaan tulevaisuudessakin ”tsaari” ja olipa se kuka hyvänsä Putinin jälkeen, niin tilanne ei siellä muutu meidän toivomaamme suuntaan.

Tämä tälläkertaa, ettei tarvitse turvautua kenenkään lääkärin apuun.

 

8 vastausta artikkeliin “Älkää langetko ”loveen”.”

 1. Piti vielä kirjoittamani Trumpin paluusta takaisin Valkoiseen taloon, mutta jätän sen toiseen kertaan, ettei keneltäkään pääse hiekka loppumaan tiimalaista.

 2. Jos trumpetisti edes teoriassa olisi uusi bidee, tulisi maailmanloppu. Kusipäitä ei enää tarvita putten, orbaanin, erdogaanin tms. pöljien jatkoksi.
  Michel Obamaa tarvitaisiin maailman kuningattareksi.

  1. Heikki,- sille et sinä eikä muutkaan mahda mitään, että Amerikkalaiset haluavat taas Amerikan ja Trumpin takaisin.

    1. Lupaan syödä hatullisen pastaa, jos joku muu kuin Trump valitaan ”muumion” seuraajaksi Valkoiseen taloon. ( leikkaa talteen )

 3. Ruoan hinta on historiassa laskenut ja noussut. Se voi jatkossakin laskea tai nousta.

  Ukrainan sodasta ei oikeasti saa tolkkua. Venäjästä vielä vähemmän, se maa on aina säännöllisesti tuhonnut itsensä ja sitten lähtenyt rakentamaan uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *