Autuaita ovat puupäät, sillä he pysyvät pinnalla.

Ulkomaat sanovat, että Suomalaiset ovat mailman onnellisin kansa.

Minusta Suomalaisten suuri enemmistö on ”vähän onnellisia”, kun pitävät esim. lottovoittona jäsenyyttämme EU.ssa, mutta en kyllä pitäisi lottovoittona sellaista, että olemme olleet koko liittymisemme ajan maksajan asemassa tälle konklaaville, eli olemme vain keskuskomitean haarakonttori, tai paremminkin haara-apteekki, josta Euroopan sivistysvaltiot hakevat troppia vaivoihinsa ja nimemme vekseleihinsä, josta vielä onnellinen kansa on kiitollinen.

Onnellisuuden lisäksi taidamme olla myös rakkauden apostoleita, kun rakastamme hampaat irvessä ruoskaa ja ruoskijoitammekin yli kaiken, nimittäisin sitä kyllä masokismiksi.

Jos joku kykenee minulle esittämään EU-lain, joka on meidän Suomalaisten kansallista lakiamme parempi meille Suomalaisille, niin perun aikaisemman arvioni tästä keskuskomiteasta.

On sekin uskomatonta, että Suomessa nämä onnelliset pitävät kansainvälisiä sopimuksia ja ihmisoikeuksia niin tärkeinä, että niiden varjolla voidaan alistaa ja syrjiä oman maamme hädänalaisia ja apua tarvitseviä kansalaisia.

Ulkomaanelävät ovat havainneet, että kun oma rahakirstu huutaa ei oota, niin kehutaanmpa vähän Suomea ja Suomalaisia heidän erinomaisuudestaan ja onnellisuudestaan, niin johan täällä kukkaronnyörit aukeavat ja viedään viimeisetkin siemenperunamme ja tuhkatkin pesästä näiden sivistysvaltioiden köyhille, jotta he voivat jatkossakin laittaa ruuan päälle maata.

Onnellista on näemmä sekin, kun pimeimmästä Afrikasta raijataan tänne ”turisteja” Kelaan ”töihin” kehdosta hautaan ja tätäkin vielä nämä onnelliset pitävät rikkautena.

Lisäksi nyt vielä nämä onnelliset halusivat liittää meidät sodan osapuoleksi ja kehtaavat nimittää sitä rauhan työksi, mutta tapansa kullakin sano Sinnemäki kun latvasta tukin teki.

Täällä onnellisia johtaa isä Sauli, joka reissaa ulkomailla silitettävänä hyvyydestään, mutta kotimaahan saavuttuaan vaatii nyrkkiä pöytään ja siitäkös onnelliset ovat onnessaan, että kyllä kansa….eiku isä aurinkoinen tietää.

Ruotsalaisia emme ole, Venäläisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis ”vähän onnellisia” Suomalaisia.

20 vastausta artikkeliin “Autuaita ovat puupäät, sillä he pysyvät pinnalla.”

 1. Autuaita ovat myös hengessään köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.
  Tässä on siis meikäläiselläkin toivoa.

  1. Olisipa vielä ollut Tarja, hän ei olisi meitä sodan osapuoleksi vienyt.

   1. Kutakuinkin kaikki eurooppalaiset (siis paitsi arvi) tajusivat 24.2.2022 olevansa sodan osapuoli.

    [ arvi tosin taitaa asustela Pietarissa]

    Jos putinin olisi annettu miehittää vapaasti Ukraina, niin pian olisi joku toinen Euroopan maa olisi ollut diktaattori putinin kohteena.

    *
    https://valtioneuvosto.fi/ukraina

    Venäjän hyökkäys Ukrainaan

    Venäjä aloitti torstaina 24. helmikuuta hyökkäyksen Ukrainaa vastaan. Suomi tuomitsee jyrkästi Venäjän Ukrainassa aloittamat sotilaalliset toimet ja tukee vankasti Ukrainan itsenäisyyttä, suvereniteettia, itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta.

    Suomen ulkopoliittinen johto seuraa tiiviisti Venäjän toimintaa ja Euroopan turvallisuustilannetta. Suomi vastaa Venäjän toimiin osana Euroopan unionia.

     1. Tämäkö neula?

      ”Kutakuinkin kaikki eurooppalaiset (siis paitsi arvi) tajusivat 24.2.2022 olevansa sodan osapuoli.”
      *
      Vai valtioneuvoston tiedota?

      https://valtioneuvosto.fi/ukraina
      Venäjän hyökkäys Ukrainaan

      *
      Eikö Pietarissa ole saatavilla suomalisia lehtiä?

 2. Tänään tulee telkasta ”uusinta” Puupää onnellisena kesälaitumilla…

 3. Laitettiin heiniä seipäälle.

  Eiköhän se onnellisuus ole tutkimuksen tulosta, eikä pelkkä Arvin mielipide.

  1. Pentti,- minulla on kokemusperäistä tuntumaa Suomalaisten onnellisuudesta, teoreetikot tekevät päätelmänsä tutkijan kammioissaan ja heidän tutkimuksillaan pyyhin sellaista paikkaa, mihin ei aurinkokaan paista.

 4. arvia vituttaa varman kaiken aikaa – hän ilmeisesti kuvittelee , että kaikilla suomalisilla on sama tilanne.

  1. Kun jotakuta vituttaa koko ajan esimerkiksi se, että meillä on presidentti, joka kykenee hoitamaan Suomen asioita putinan kravatinoikomisen sijaan, ei silloin todellakaan voi olla onnellinen.
   Se taas ei onneksi poista muiden suomalaisten onnellisuutta, vaikka yksi on koko ajan myrkkinä.

  1. Arvi, missä viha? – arvilla on varmaan vihastakin jokin harhainen käsitys

   ”arvia vituttaa varman kaiken aikaa – hän ilmeisesti kuvittelee , että kaikilla suomalisilla on sama tilanne.”

  2. Ei miua todellakaan viha ohjaa.
   En vihaa ketään enkä mitään.
   Sen sijaan tuo Niinistön vihaaminen näyttää ohjaavan itseäsi sokeasti.

  1. Itsekin pidän jainilais-henkistä minimalismia monessa suhteessa eheyttävänä elämän valintana. Ei mullakaan ole intressiä lähteä kirimään edeltävän sukupolven yli produktiivisuuden rattaassa, arvotulokulmia on monia. Olen ensin ihminen, jos koskaan ratakiskon pätkä.

 5. Tuskin sitä EU -jäsenyyttä lottovoittona pidetään, mutta parempana kuitenkin olla jäsenenä kuin ulkopuolella. Aika moni varmaan arvostelee EU:ta jostain mutta harva äänestäisi lopulta eron puolesta.

  Tiedän muutaman tyhmän EU:n lain tai direktiivin, esimerkiksi sen jonka perusteella moni ajaa nykyään takavalot pimeänä tai sen jonka takia joka halvatun sivusto (paitsi onneksi tämä Pirkan blogit) kysyy hyväksynkö evästeet jotka aina hyväksyn.

  Mutta koska Arvi lupasi perua puheensa jos joku kertoo yhdenkin paremman EU:n säännön kuin mitä Suomen laki on, niin täältä pesee:
  autoissa ei enää tarvitse olla lampun pesureita pyyhkimien kera. Ne menivät helposti epäkuntoon. Käsittääkseni yhdenmukaistaminen EU:n kanssa poisti pakon. Minunkin Talbot meni katsastuksesta läpi.

  1. Tämän Norpan esimerkin vuoksi minusta tuli EU.n. suurin ystävä ja kannattaja.

 6. Evästeet ja moni muu on esimerkki laista jossa on hyvä tarkoitus, hyvä peruste, erinomainen syy toimia – mutta toteutus on aivan täysin päin helvettiä.

Kommentoi