Ei muuta kun leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Kun kirjoittelen näille sivuille käsityksiäni maailman menosta ja otan kantaa milloin mihinkin ja esitän oman näkemykseni (totuuteni ) käsiteltäviin aiheisiin, niin hyvin useasti minua syytetään valheellisen tiedon levittämisestä, joilla ei ole mitään tekemistä tutkitun tiedon kanssa.

Mutta eikös kaikki mikä esitetään totuutena, ole kuitenkin vain jonkun/joidenkin oma käsitys, sillä kukaan ei pysty eikä kykene esittämään mistään asiasta sitä absoluuttista totuutta, sillä sellaista ei ole, kaikki totuudet on kumottavissa jollain toisella totuudella.

Kun olen esim. sanonut, että ilmasto muuttuu, että se on aina muuttunut, joko kylmempään tai lämpimämpään suuntaa määrätyin syklivälein, että ihmisten toimet eivät siihen ole rinnasteisia, niin minua on syytetty foliohatuksi ja ties miksi hörhöksi, mutta kannassani pysyn, enkä lähde istuskelemaan kaduille  niiden vihreän kulttiuskovaisten seuraksi, joiden aivot ovat pehmenneet maailmanlopun tuskassaan.

On sotaa, pandemiaa, energiakriisiä, kansainvaelluksia ja kaikkea maan ja taivaan välillä ja kaikista on yhtä monta totuutta kuin on esittäjääkin, joten toivoisi tietenkin että ketään ei valehtelijaksi leimattaisi, vaikka kuinka joidenkin asiantuntijoiden ja tutkijoiden ulostulot olisivat yhteneväiset oman ”totuuden” kanssa joilla sivustot täytetään ja vakuutetaan niiden oikeellisuutta.

Tälläkin hetkellä ihmisiä neuvotaan tai jopa pelotellaan varautumaan milloin mihinkäkin katastrofiin ja kansalaiset juoksevat tukka putkella, kauppojen, kirkkojen, apteekkien, terveyskeskusten, kuntosalien ja puoskareiden pakeilla hakemassa helpotusta maailmanlopun ahdistukselleen jota kuolemanpelko siivittää.

Itselläni ei ole elintavat muuttuneet, ei sotien, pandemioiden eikä minkään muunkaan seurauksena.  Sotikoot nyt oikein ”koko rahan edestä”, kunhan pysyvät pois suomen maaperältä ja kuinka sähkö tuotetaan on minulle yks hailee, kunhan sitä saa töpselistä riittämiin.

Entinen mies oli kuin haudasta lomalla ja surkutteli kun muija jätti ja on mennyt talot ja työpaikat, niin toinen heppu kysyi, että vieläkö sinulla ”seisoo”, johon toinen sanoi että kyllä, johon toinen, että eihän sinulla sitten ole mitään hätää. ( anteeksi karkeuteni )

Joten, kylä se siitä.

 

6 vastausta artikkeliin “Ei muuta kun leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.”

  1. Joten älkää luopuko omasta totuudestanne, se on yhtä oikea kuin niidenkin, jotka apostoleina esiintyvät.

  2. Pitkän ajan lämpenemis- ym. syklit ovat eri asia kuin lyhyet. Lyhyiksi voidaan laskea kuuma tai viileä kesä ja talvi,
    sota, luonnonkastrofi tms., joihon on reagoitava heti.
    Ei niissä aina paljoa kuntosalit. Liiterit joskus, jos niin pelkää, että vetää köyden orrelle ja toisen pään kaulansa ympärille.

  3. Ei elämästä selviä hengissä, eikä ainakaan toisten kengissä,…joten muistakaahan elää, aika on rajallista, se loppuu ennen aikojaan murehtimalla.

  4. Mielestäni olisi kiinnostavaa, jos kansalaisaktivistit täällä yhteiskunnallisten asioiden sekä toisten kritisoinnin vastapainoksi vaikka kerran viikossa kirjoittaisivat jokainen itsekriittisen blogin. Tai kiitolisuus-blogin, jos itsekritiikki tuntuu liian haavoittavalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *