Eikö sodassa ja koronassa ole ollut jo tarpeeksi, pitääkö vielä Trumpistakin ”sairastua”.

Onhan se selvää että Gallupeilla on niin meillä suomessa kuin Amerikan maallakin samat tarkoitusperät, eli muokata, ohjata ja vaikuttaa ihmisten äänestyskäyttäytymistä tiettyyn suuntaan.

Jos nyt ensin otan esimerkin viimepäivien Gallupeista tuolta ison veden takaa, jossa näytetään tekevän kaikkensa, että Trump ei enää uudelleen pääsisi valkoisen talon isännäksi, mutta en oikein kuitenkaan usko, että Amerikkalaiset ovat niin medianlukutaidottomia kuin me suomalaiset ja näkevätkin tämän suuntaiset mielipidekyselyt johtuneen pelosta epädemokraattien suunnalla ja kääntyvän vain heitä itseään vastaan.

On yritetty oikeusteitse saada Trump vaalikelvottomaksi jokaisessa oikeusasteessa ja tuomioistuimessa ja valjastettu jälkikoirat nuuhkimaan Trumpin tekemisiä jopa monen kymmenen vuoden takaa ja raijattu jos vaikka minkälaisia huarria sanomaan, että Trump on hänet raiskannut……muistaakseni.

Nyt koitetaan Floridan kuvernööri DeSantosia nostattaa Trumpia suositummaksi suuren vaalivoittonsa siivittämänä ja kaiken huippu on, että miten alas voidaan äänestäjien ymmärryksen tason kuvitella olevan, kun tietyt Gallupit näyttävät nykyisen presidentin olevan edellistä valkoisen talon isäntää selvästi suositumpi kansan keskuudessa.

Ja täällä meillä iloitaan näitä Gallupeita ja nämä uppoavat hyvään maaperään suomen valtalehdistössä ja päättäjiemme taholla ja pelätään, että jos Trumpia ei naita…..eiku natotakkaan, että valtaako Ryslandia sitten Finlandian.  Tähän ei voi muuta sanoa kuin että,  voi pyhä yksinkertaisuus.

Sen verran voin teitä Jumal…eiku  Trumpin kieltäjiä valistaa, että Amerikkalaiset äänestävät sen mukaan miltä lompsa näyttää ja ulkoiset sodat ja jotkut Natot eivät ole määräävänä tekijänä äänestyskäyttäytymiseen, joten siksi Trumpi.

Varmasti nyt viestin tuoja ammutaan, mutta mikäs siinä, se ei kuitenkaan sitä asiaa miksikään muuta, että Trump valitaan ensiksi oman puolueensa presidentti ehdokkaaksi ja sen jälkeen valkoiseen taloon ja kun näin tapahtuu, niin voitte huviksenne uskoa, että siitä kyllä muistutan, että kyllä kan…..eiku arvi tietää.

 

 

 

 

5 vastausta artikkeliin “Eikö sodassa ja koronassa ole ollut jo tarpeeksi, pitääkö vielä Trumpistakin ”sairastua”.”

  1. Jos nyt sen verran näistä kotimaan viimeaikaisista poliittisista Gallupeista mainitsen omiin Gallupeihini vertaillen, niin kokoomuksen suurimman puolueen asemaa ei ole uhkaamassa demarit vaan PerusS.
    Sen aistii tuolla turuilla ja toreilla kulkiessa ja jutellessa eri sosioekonomisessa asemassa olevien ihmisten kanssa, että ihmisten silmät ovat vähitellen avautumassa tälle muiden puolueiden yhteiskonsensukselle, jossa päämääränä on motto että, ENSIN KAIKKI MUUT, sitten suomalaisille jos vielä jotain on jäljellä.
    Kokoomus näyttää jo persummalta kuin persut itsessään ja kyllä kansalaiset näkevät mikä on päälle liimattua ja mikä ei, se ei kovin suurta medianlukutaitoa vaadi.

  2. Maailman kaheleiden kabibettiin, Madame Thussaukselle ei edes trumppi mahdu, hän on liian kaheli muihin hulluihin verattuna. Mutta meillä Suomessa olisi hyvä ehdokas !

    1. Sinähän sakkisi tunnet, joten ilmeiseti se ottaisi trumppelin ilomielin…

  3. Trump on menneen talven lumia, kurpitsapää jää vielä viranomaisten haltuun Yhdysvalloissa,,,

Kommentoi