Eikö teitä hävetä.

Olen jokseenkin huvittuneena seurannut sitä keskustelua ja mielipiteiden vaihtoa niin täällä kuin muillakin sosiaalisen median sivuilla, koskien perussuomalaista puoluetta ja suhtautumista heidän politiikkaansa.

Heti keskustelujen aluksi sanotaan, että en ole persu  MUTTA,  olen heidän kanssaan samaa mieltä keskustellun asian tiimoilta.

Siis ensimmäisenä sanoudutaan irti heistä ja miksi näin tapahtuu, niin se tapahtuu pelosta, että ei vain leimakirves ja ”hyvien ihmisten” Giljotiini katkaise heidän kaulaansa, joten parempi vain kieltää kuin kärsiä seurauksista, joita kaikkiin perussuomalaisiin on demonisoitu.

Väitän, että perussuomalaisten ajaman politiikan allekirjoittaa suurin osa suomen kansasta, mutta pelko on niin kova, että se seuraa vielä vaalikoppiinkin, kun vain noin 15-20% rohkenee mielipiteensä ilmaista perussuomalaisia äänestämällä.

Sanoisin näin, että kun perussuomalaisuuden kieltää, samalla kieltää myös ne arvot jotka isänmaata kannattelee ja joihin se on historiassa tukeutunut ja joihin se on uskonsa asettanut.

Varmasti muidenkin puolueen jäsenet ja kannattajat sanovat olevansa isänmaan asialla, mutta minusta se ei ole isänmaallisuutta, että muut ja muiden arvot asetetaan aina etusijalle, kun valintoja ja päätöksiä tehdään.

Ollaan solidaarisia ympäri maailmaa huomaamatta, että kotimaassa ajetaan päin seinää ja kuvitellaan, että maailman onnellisimman kansan KUULUUKIN ja itseasiassa on VELVOLLISUUSKIN auttaa kaikkia, se on ihmisen mitta.

Pidetään vaan kulissit pystyssä ja huolehditaan siitä, että kansainvälinen media ei saa vihiä, kuinka meillä heikompiosaiset hakevat elantonsa leipäjonoista ja kuolevat terveydenhoito jonoihin ja jossa maailman ilmanputsarina tapamme oman kansamme viluun ja nälkään.

14 vastausta artikkeliin “Eikö teitä hävetä.”

 1. Kukaan tosi isänmaallinen ei kiellä isämaata Suomea ja sen arvoja ml. arvostusta EUssa, Natossa, maailmalla, Niinistön, Marinin ja laajojen muiden poliittisten edustajien
  taitoja pitää huolta koko Suomesta.
  Sen sijaan on joukko änkyröitä, jotka sotivat Suomea ja sen korkeinta edustusta vastaan turuilla, toreilla, ja lööppilehdistössä.
  Arvatkaa ketkä ?

  1. Sinä ja sinunlaisesi ”kosmopolitikot” ja mailmanparantaja-Globalistit ovat jo nyt ja varmasti jatkossakin tuhoamassa kaiken sen, mihin itsenäisyytemme on perustunut ja rakentunut. Eli olette yhteiskuntamme pahin syöpä.

   1. …..kukas sen hyvän ihmisen hännän nostaa muu, kuin hyvä ihminen itse.

     1. Suomen kansalliskoira pystykorvakaan ei haukuntaansa tuhlaa kaikensortin helppoheikkeihin, joita mahtuu 13 tusinaan.

 2. Yksikään puolue ei sodi eduskuntaa vastaan. Demokratiaan ei kuulu vaatimus, että kaikki on kaikessa samaa mieltä. Tällainen vaatimus kuuluu diktatuuriin.

  Sotiko Vasemmistoliitto eduskuntaa vastaan? – mielestäni ei

  ***

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000009067881.html

  13.9. 2022

  Hallitus antoi tiistai-iltana eduskunnalle lakiesityksen, jolta puuttuu yhden hallituspuolueen tuki

  Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä vastustaa esitystä nykymuodossaan. Puolueen puheenjohtaja Li Andersson kertoi tiistaina STT:lle, että vasemmistoryhmä päättää äänestysratkaisustaan sen jälkeen, kun esityksen lopullinen muoto on selvinnyt eduskuntakäsittelyssä..

 3. Persuilla on kivoja avauksia joskus ja fiksuja ihmisiä, Matias Turkkilaa pidän yhtenä maamme terävimmistä toimittajista. Moni muukin omaa siellä ihan fiksuja ideoita ja Tampereellakin on pari valovoimaista nimeä.

  Minua persuissa potuttaa ennen kaikkea se väkevyys millä ideologia jyrää tieteelliset faktat. Se näkyy niin monessa asiassa – huumeongelmat, energiapolitiikka, yms.

  Toki joissain asioissa he myös argumentoivat väkevästi asialla ja silloin hymyilen.

 4. Suomessa on edelleen sanan vapaus ja se yksi demokratian kulma kivistä
  Mitä tuöee puoleisiin niitä kaikkiia pitää arvostella haukkuminen on sitten eri
  Jokainen puolueensa johtaja on siinä samalla viivalla eikä siten tee poikkeusta
  Suomalainen ei kannata kaikkia onneksi sekin on osa vapautta terv tepivaari

 5. Vaatinee hieman laajempaa suhteellisuudentajua, arvi, että kykenee ymmärtmääm sellaisen asian, että voi olla persujen kanssa monesta asiasta samaa mieltä, mutta ei niin paljosta, että olisi persu.
  Osa persuista nimittäin ajaa ja esittää sellaisia asioita, että en niihin voi yhtyä.
  Jyrkin persujen äärilaita on yhtä ääliöitä kuin jyrkin vasureiden ja virheiden äärilaita.

Kommentoi