Ennen Ruotsin, sitten Venäjän ja nyt sitten Brysselin ruoskittavana.

Eduskunta on ”työpaikka”, jossa  AINA  omat tekemät virheet ovat muiden syytä ja muiden aiheuttamia ja koskaan,  en siis koskaan ole kuullut kenenkään sillä sanovan, että  anteeksi, olin väärässä.

Aina kuulee politikkojen sanovan, että he yrittävät tehdä päätöksillään suomesta paremman paikan tuleville sukupolville elää  kuin mitä se on tällä hetkellä.

Oma käsitykseni on ollut ja on, että vuodesta 1995 asti on yhteiskuntamme kaikilla elämän aloilla mennyt huonompaan suuntaan.

Ja tähän suomineidon henkis/moraalis/taloudellis/kulttuuris/uskonnilliseen alennustilaan ja taantumaan on ollut syynä jäsenyytemme Brysseliläisen orjakaleerin soutajina, jossa ruoskaniskut on otettu hurraahuudoin vastaan ja pyydetty vielä kuuliaisina solidaarisuuden nimissä lisää sitä herkkua, jotta sivistys saataisiin tänne periferiaan istutettua.

Kaikki päätökset mitä EU tekee yhtenäisyytensä nimissä ja sen säilyttääkseen, on kaventanut ja kaventaa meidän omia toimintamahdollisuuksiamme ja edellytyksiämme  suomalaisten etujen puolustajina.

Anteeksi nyt vaan,- mutta tämä unioni päivä päivältä yhä enemmän muistuttaa ja toimii kuten Neuvostoliiton keskuskomitea, joka toteuttaa yhden totuuden totalitarismia puhtaimmillaan ja se on hienosti puettu ja piilotettu solidaarisuuden kaapuun,  jolle ei ole vaihtoehtoa.

Niin kauan kun suomi tässä kaleerissa soutaa, niin eduskuntamme tehtävänä on olla ruoskijana omia kansalaisiamme kohtaan Brysselin käskyjen mukaisesti.

Joten, poliittiset päättäjämme jos totta puhuisivat niin sanoisivat, että he yrittävät tehdä suomesta paremman paikan tuleville sukupolvillemme elää siten,  kun Brysseli määrää.

Itsenäisyytemme muistoa kunnioittaen.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin “Ennen Ruotsin, sitten Venäjän ja nyt sitten Brysselin ruoskittavana.”

  1. Totuus sattuu ja tekee kipeää, mutta jos ei totuutta näe ajoissa, niin sitten se vasta sattuukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *