Herra, sinua minä huudan hädässäni……

Kristinuskon sanotaan rantautuneen suomeen noin tuhat vuotta sitten ja siihen ovat ihmiset tukeutuneet ilon ja surun keskellä, hyvinä ja huonoina aikoina ja sen opetukset ovat kivijalka, johon länsimainen oikeuskäytäntökin on rakentunut.

Mutta nyt ainakin suomessa pidetään pyhän kirjan oppeja ja opetuksia saatanallisina säkeinä ja niitä parhaan kykynsä mukaan noudattavat, meidät syntiset leimataan vihan lähettiläisiksi, jotka pitäisi heittää tyrmään ja jos ei nyt vielä ristiinnaulita, niin meidän tulisi kieltää uskomme.

Ja nyt kun ollaan Jumala kieltämässä, niin aina joku nousee tyhjiötä täyttämään ja nyt vauhti onkin ollut hurjaa, kun maailmaa pelastetaan ilmastokulttien ja lahkolaisuuksien voimin ja jos tämän uskon joku kieltää ja pitäytyy kristinuskon pyhien oppien noudattajana, eikä lähde tätä huu-haa kulttia kumartamaan, niin joutuu maanpäälliseen kadotukseen.

Tulee mieleen Somora ja Comorra ja kuinka käy, kun vedonvälittäjät ja rahan kumartajat valtaavat pyhättömme ja kieltävät Raamatun opetukset.

 

28 vastausta artikkeliin “Herra, sinua minä huudan hädässäni……”

 1. No, monet muut uskonnot pitävät kristinuskoa huu-haana.
  Oikea, väärä, hyvä ja paha määritellään uskontojen mukaan. Siinä se ristiriita onkin.
  Mutta mitä kertoo se, että tuolla syvissä viidakoissa elää edelleen kansoja, jotka eivät ole kuulleet mitään uskonnoista. He huolehtivat vanhemmistaan, lapsistaan, vaimoja ei alisteta, lapsia ei silvota, syövät luonnosta minkä tienaavatkin. Heillä on oma kielensä, musiikkinsa. He kiitävät aurinkoa, joka nousee ja laskee.
  Ei ole oikeaa eikä väärää, jos puhdas omatunto ohjaa.

  1. Taisi nyt mielikuvitus karata viidakkojutuissa. Kyllä alkuperäiskansoilla on uskontonsa. Ja esimerkiksi Etelä-Amerikan intiaanit uhrasivat ihmisiä, nuoria naisia.

 2. Onhan näitä ollut ja on yhä uskontoja,, jotka uhraavat lapsiaan jumalille, milloin auringolle ja milloin kuulle ja rahallakin on jumalainen vaikutus kun hurskasta näytellään.
  Mutta en olisi kuuna päivänä vielä jokin aikaa sitten voinut kuvitella, että normaalin maapallon syklien mukaan tapahtuvat ilmaston vaihtelut saa lämpimämmän ajanjakson aikana kansalaiset niin sekaisin, että sen varjolla voidaan kaikki vanha hylätä ja vaatia ihmisten tekemään joukkoitsemurha maapallon pelastamiseksi.
  Nyt ovat jo tiedemiehet havainneet tutkimuksissaan, että on tapahtunut jo pieni muutos lämpimästä kylmempään maapallon keskilämpötilassa, mutta nämä uskonlahkolaiset eivät halua ismeistään luopua, sillä eihän ruokkivaa kättä pidä katkaista, kyllä huu-haa elättää niin pitkään, kun kansat ja kansalaiset uskovat olkipukkeihin.

  1. Kyllähän kristinusko ja ristiretket ovat olleet murhanhimoisia käännyttäjiä täynnä. Se on ollut monien sotien syy ja ylläpitämä. Niistä Jeesuksen opit ovat olleet kaukana.

   1. Ristiretket, ne alkuperäiset, eivät olleet mitään käännytysretkiä. Jerusalem vallattiin muslimeilta. Muslimeita ei käännytetty vaan tapettiin. Tapporetkiä ne kyllä olivat.

 3. Nähdäkseni Jeesus oli valaistunut henkilö, joita on ollut aina ja on edelleen. Epäilen ettei Jeesus tarkoittanut että hänen opetuksistaan perustettaisiin uskonto. Juutalainen kirjanoppinut, Paavali, käsitti homman väärin, tai sitten takana on muuta.
  Tuontiuskonto Kristinopin kaksinaamaisuus on paljastanut Januksen kasvonsa viimeistään tämän vuosituhannen alkupuolella, ja minusta se saa mennä.

  Olen kuullut, että Emanuel Swedenborg oli tavannut ”vierailullaan” ”tuonpuoleisessa” myös Jeesuksen ja Jeesus olisi kehottanut Emanuelia jatkamaan valistustyötään ja kertomaan ihmisille totuus.

  Ennen pohdin miksi Sören Kierkekaard, yksi 1800-luvun merkittävimmistä ajattelijoista ja luojauskovaisista hyökkäsi kynällään armotta Luterilaisen kirkon ja Hegelin filosofian kimppuun. Hän piti Tanskan luterilaista kirkkoa pakanuuttakin pahempana asiana.
  Samoilla linjoilla oli toinen 1800-luvun suuri ajattelija, Nietzsche. Nietzsche kylläkin on varsin ristiriitainen filosofi sen yli-ihmisfibraationsa kanssa. Mutta kuitenkin.

  1. Lasse,- on hyvä että tuot tähän toisenlaistakin näkökulmaa, kun itse kirjoitin vain niistä tuntemuksista joita yksinkertaisena olen havainnut.
   Minun uskoni on kokemusperäistä ja väitän, että se on totuudenmukaisempi kuva kun on näillä vihreän uskontokunnan maailmaa pelastavilla kirjanoppineilla ja teoreetikoilla, jotka saatanaa palvovat baabelintorneissaan.

  2. Tuo käsitys Jeesuksesta väärin ymmärrettynä viisauden opettajana ei kestä lähempää tarkastelua. Jeesus nimittäin antoi ymmärtää olevansa messias, juutalaisten profeettojen ennustama kuningas. Esimerkiksi kaksitoista opetuslasta viittasi Israelin kahteentoista sukukuntaan joista suurin osa oli kadonnut pakkosiirtolaisuuden aikana ja jotka messiaan uskottiin palauttavan. Messiaanisuus koitui myös Jeesuksen kohtaloksi. Hänet tuomittiin kuolemaan ”Juutalaisten kuninkaana” mikä merkitsi kapinaa Roomaa vastaan.

   Sen sijaan on totta että kun kirkko ja valtio liittoutuivat niin kirkko alkoi kadottaa aitouttaan. Sodat voitiin pyhittää maalaamalla ristit kilpiin.

   1. Jeesus niminen ihminen oli aikansa parhaita silmänkääntäjiä, varsinainen ”jokeri pokeri poks”. Nykyaikana tälläinen äijä voisi käyttää tämän päivän laitteita ja saada paremmat temput tehtyä. Harmi hänelle että syntyi reilu 2000 vuotta sitten ja styylasi 12 äijän kanssa ilman tyttöystävää…

    1. Juutalaisten kirjoituksissa väitetään samaa, että Jeesus teki ”taikatemppuja” tai ihmeitä ”paholaisen voimalla”.

 4. Koetelkaa henget!
  1. Rakkaani, älkää uskoko jokaista henkeä, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta, sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. 2. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta. 3. Yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta. Sellainen on Antikristuksen henki, jonka te olette kuulleet olevan tulossa ja joka jo nyt on maailmassa. 4. Lapset, te olette Jumalasta, ja te olette voittaneet nuo väärät profeetat2, sillä hän, joka on teissä, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. 5. He ovat maailmasta. Siksi heidän puheensakin on maailmasta, ja maailma kuuntelee heitä. 6. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, kuuntelee meitä. Joka ei ole Jumalasta, se ei meitä kuuntele. Tästä me tunnemme totuuden Hengen ja eksytyksen hengen.
  https://raamattu365.fi/bible/rk/1jn/4

 5. https://raamattu.fi/raamattu/KR38/MAT.24/Matteus-24

  3Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: ”Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” 4Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. 5Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ’Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. 6Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. 7Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. 8Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua. 9Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi minun nimeni tähden. 10Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan.

 6. Kukin olkoot onnellisia uskossaan turha tyrkytys ei ole mistään kotoisin terv tepivaari

  1. Teuvo luottaa Nissaniin, minä Jumalaan!
   Nykyään Nissaniin luottajia on varmaan enemmän, mutta oskon, että Jumalaan voi luottaa pidempään!
   Ei ruostu, eikä happane, eikä jätä tien päälle!

    1. Öljystä täytyy pitää huolta!

     https://raamattu.fi/raamattu/KR38/MAT.25/Matteus-25

     4Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa. 5Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat. 6Mutta yösydännä kuului huuto: ’Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.’ 7Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon. 8Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: ’Antakaa meille öljyänne, sillä meidän lamppumme sammuvat’. 9Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: ’Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin myyjäin luo ostamaan itsellenne.’

 7. En luota mihinkään autoon en vanhaan en uuteen jotenka voit lopettaa mulle nuot tyrkytys asiat terv tepivaari

 8. Kybele tai Kibele (m.kreik. Κυβέλη) oli muinainen Vähän-Aasian kansojen palvoma äitijumalatar.
  Kybele oli luonnon ja sen elinvoiman, eläinten, kasvillisuuden ja viljelyksien sekä yhteiskuntaelämän suojelija.

  Lähi-idän, Kreikan ja Rooman kulteissa yhdistyivät Kybelen piirteet universaalina äitihahmona. Hän oli jumalten, ihmisten ja eläinten äiti. Hänen seuraajinaan oli usein villejä ja puolidemonisia korybantteja.

  Kybelen kultissa jumalattaren rooli villin luonnon äitihahmona ilmeni riehakkaana palvontana. Hänen pappinsa, gallit kastroivat itsensä ennen tehtävään astumista. Kastraatiota perusteltiin myytillä, joka liittyi Kybelen rakastamaan hedelmällisyyden jumala Attikseen. Attis rakastui kuolevaiseen ja halusi tämän kanssa naimisiin. Kybele puuttui tilanteeseen, ja Attis pakeni vuoristoon, missä hän kastroi itsensä. Roomassa senaatti kielsi Rooman kansalaisten toimimisen Kybelen eunukkipappeina.

  Kybelen kunniaksi vietettiin vuosittain 15.–27. maaliskuuta suurta juhlaa, jota kutsuttiin nimellä megalensia. Sen aikana seurattiin Kybelen ja Attiksen vaiheita, ja osa tapahtumista vietettiin yleisöltä salassa. Juhlien aikana Kybelen pyhäkölle tuotiin mänty, jota kunnioitettiin jumalana. ”Veren päivänä” 24. maaliskuuta pääpappi archigallus vuodatti verta käsivarsistaan ja tarjosi sitä Kybelelle. Alempi papisto pyöri villisti ja pirskotti vertansa alttarille ja pyhälle männylle. Jumalattaren hopeinen patsas kylvetettiin 27. marraskuuta Tiberin sivujoessa Almossa.
  (Wikipedia)

 9. Ensimmäinen Raamattu taisi ilmestyä muutama sata vuotta Jeesuksena tunnetun Jeepin olemassaolon jälkeen ja jos ajattelee, että tuosta muutaman sadan metrin päästä saatu 2 kilon hauki kasvaa tarinoissa 7-8 kiloon ennen kuin se tavoittaa minun korvani, niin mitähän niiden satojen vuosien aikana onkaan Jeesus tarinalle tapahtunut?

 10. Evankeliumit on kirjoitettu n. 70-100 jKr. Eli eipä siinä ” muutamaa sataa vuotta” kumminkaan mennyt.

  1. Raamatun teksti on sellainen kummajainen, että sitä on muutettu vuosituhannen ajoin aina kunkin voimassa olevan ”kirkoliskokouksen” suuntauksen mukaan aikaan sopivin tekstimuutoksin; sanoja, lauseita kerrallaan. Vähän sama asia kuin perusvirsien tekstejä, saati virsien nuottien loppunousuja tai laskuja.
   Näin sen perussanoma on pitkien aikojen kuluessa muuttunut. Näin muinaishistorian tutkijat ovat raportoineet.
   Sen sijaan ortodoksinen sanoma, tekstit ja nuotit ovat olleet vuosituhannet samat.

   1. 3Mooses
    : 26:1 ”Älkää tehkö itsellenne epäjumalia älkääkä pystyttäkö itsellenne jumalankuvia tai patsaita, älkää myöskään asettako maahanne kiviä, joissa on kuvia, kumartaaksenne niitä, sillä minä olen Herra, teidän Jumalanne.

    Mitäs muuta ne ortodoksit tekevät, kuin kumartelevat kuviansa?

     1. Jep ken uskoa johonkin yliluonnolliseen haluaa on Buddhalaisuus paras, 2500 vuotta vanha ja ei kehoita tappamaan kuten nämä muut.

      Silti uskon ihan omaan itseeni, ei menetä mitään ja se on ilmaista.

  2. Taisin kuitenkin mainita ensimmäisen Raamatun, en ensimmäisiä Raamatun tekstejä?

   Jos nyt onkin sitten niin ettei tuossa 70-100 vuodessa ehdi ihmisten puheissa väri lisääntyä tarinoihin niin nostan käden virheen merkiksi.

Kommentoi