Hölökyn kölökyn…..firman piikkiin…hik.

Kaappijuopot komeroissaan, kulissejaan suojelee, viinahuuruis moralistit, Sannaa toruu viihteineen.

Viisahille viina kuuluu, sitä aina hoetaan, Sannallakin korkokengät, joskus korkkiin kopsahtaa.

Moni toivoo että järvet, viinaksikin muuttuisi, Näsijärven aallokossa, Sanna varmaan polskisi.

Miksi Saanan pulloon pitäis, olleenkaan nyt sylkeä, eduskunnan viinahissis, riittää kyllä väkeä.

Ruokarahaa Sannaltakin, tahtoo kaikki periä, baarikaappi Kesärannan, Ilmaria ikävä.

Hyvä sika hyvin elää, juomalla niin sanotaan, Juhlimalla Sanna kuittaa, velat velan maksattaa.

Koronankin Sanna voitti, juhlimalla todisti, Alkon kautta rokotukset, nopeasti unohti.

Ruoatta se ihminenkin, ihmeen pitkään taivaltaa, mutta jos se juoma loppuu, pirtu Eestin pelastaa.

Sannan kyllä pitää huolen, viljaa riittää kossuhun, Koskenkorvaan rekkaralli, todisteena siitä on.

Sannan myötä onnellisuus, suomen kansas asustaa, köyhätkin ne onnessansa, ruokajonois tuulettaa.

Karjalaakin moni juopi, takas pullon kerrallaan, kotipaikka rajan takaa, omalta se vaikuttaa.

Kunpa Sanna vielä saisi, jatkokauden keväällä, silloin voisi piikin pitää, auki meidän hörppiä.

 

23 vastausta artikkeliin “Hölökyn kölökyn…..firman piikkiin…hik.”

 1. Hyvä Sanna, anna palaa, vaikka vain muiden kiusaksi suunnitellulla videolla. Antaa kuvan, että elämää on politiikan kulisseissakin. Tanssii ja rokkaa kuin minä ikään.
  Eiliset lausunnot lehdistötilaisuudessa taas niin omistajaohjauksesta kuin jonkun vaalitäkystä, jopa Loirin hautajaisista, sai tömäkän topakat vastaukset miten asiat päätetään.
  IP-lehtien kokoomuksen kannstusyhdistys, lööppikehdistö, on alkanut vaalikampanjan, gallupit kuin vain laskevat kokkareilla ja kepulla tunkioilla.

  Somessa leviää vauhdilla bilevideo Sanna Marinista – pääministeriltä niukka kommentti https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009011256.html

  1. Voi olla, että Sannasta tulee kulttihahmo Venäjälläkin ja imaamit iskevät Sannalle silmää kohdatessa.

 2. Saatpa nähdä Heikki, että paskan lisääntymine tuulettimessa kiihtyy kevättä kohti mentäessä ja sitä lentää niin oikealta kuin vasemmaltakin, keskustasta puhumattakaan ja siitä saavat kaikki osansa, sukupuoleen, väriin ja hajuun katsomatta.
  Se minua vähän suorastaan naurattaa, että mitä enempi Saarikko paskaa suoltaa, niin sitä enempi se lentää heidän omaan tuulettimeensa.

 3. Orpon tähti laskussa-Sannan ei edes bilettämällä-mutta mikä nostaa perusRiikkaa?

 4. Heikki,- vaikka olenkin nykyää nukkuvien ”jäsen”, niin persujen nousu tietää sitä, että toiset lähtevät peesaamaan sen tekemää politiikkaa.

  Joten kyllä persut vaikuttavat valtakunnankin politiikkaan kannatuksen noustessa myös oppositiosta käsin.

   1. Heikki,- Eiköhän tämä rasisti hokema ole jo kokenut inflaation ja populismikin esiintyy nykyään ihan muissa puolueissa.

    Uskon persujen kannatuksen vielä nosevan paljonkin ennen vaaleja, kunhan jättävät ”pyssysankarinsa” ( Halla-aho ) keräämään vain hylsyjä sivummalle.

   2. Puhemies Heinäluoma kielsi epäisänmaallisuus -sanan käytön eduskunnassa. En muista saiko isänmaallisuudesta puhua.

 5. Onhan se helppoa juhlia ja nostaa imagoa niiden kustannuksella, jotka bileissä tanssittavat tappiokseen. Uskoisin että ministerin tuloilla olisi varaa ostaa muutakin kuin kahdeksan euron showmekko kirpparilta sylkäisynä alan silmille — toki sellaisen hankinta edellyttäisi hyvää makua. Toisaalta ehkä ministerin tavanomaisuus on osoitus siitä, että hän todellakin edustaa sitä kansan massaa, johon hän itsekin hukkuu. Humppaa ja skumppaa massoille.

 6. Jou jou mään tsigaako, wörk hard plei hard, heilutaan yhessä — koska oha se nii, että ku kansa jakkaantuu, syntyypi ainakkiis kahenlaista ellei jopa kolmea tottuutta, niinkö, joita peilaamaan sitte tarvittaisiin myöskin monenlaista oikeuslaitosta, niinkö molemmille tottuuksille.
  Muutehan demokratia o niinkö lasimursketta mäen varvasvälie juustossa, jota sulatetta raja ylittäny supikin nuolee ihan kauhian härskisti, ku se o kaikkiruokane mikä röyhkeä pitäs ampua! PAM! Noin.

  Pitää olla ni, että o hyvä sopulivuas, joka kasvattaapi kunnollisen sopulikannan, mistä seuraa hyvä haukkavuas ku haukoillaki o syötävää sitte. Sitte tulleepi vähä huanompi vuos haukoille, ku sopulit ne o syöty, josta seuraapi huano haukkavuos, jollon sopulikansa taas vahvistuupi. Ihimisillä tämä kierto sitte hittaampi ku kulttuurinen muutos laahaapi tuota tiedettä jäljessä, ku ihmiset tahtoopi pittää omastansa kiinni. Ja viksu o se kuka tän kaike ossoopi muuttaa numeroiksi, kyä se vaa nii o. Nuatit ja kirjaimet o iha lässyjä kirjotusjärjestelmiä; numerot ne o oikkeeta tyätä ja tiedettä.

 7. Onko biletetty firman piikkiin, sehän tässä kai se peruskysymys soisi olla. Marin bilettäköön omilla rahoillaan niin paljon kun sielu sietää, jos työt hoitaa. Ei olisi eka tai sadas kovasti kännäävä ministeri, aiemmistakin olemme selvinneet.

  Itse olen ajanut lukuisissa järjestöissä läpi säännön, että yhteisön rahoilla ei osteta alkoholia. Toivon yhä samaa julkishallinnolle.

 8. Kyllä uutiset ovat vähissä !
  Se kyllä selviää, kuka ja mistä lähteestä video on lähtenyt. Sitten nauretaan, meinaan Kärnä on tietenkin ollut nurkan takana ja Orpo hameväkensä helmoissa tarkkailemassa, kun Purra on lorauttanut Sannan juomiin mömmöä.

 9. Omassa työhistoriassa juotettiin asiakkaita ja siinä seurana itseki talon piikkiin ja sehän oli vähennyskelpoista verotukseen joten…

 10. Ehkä nyt on hyvä tilaisuus mainita, että minulle on kahdenkin eri puolueen edustajat tarjonneet alkoholia veronmaksajien piikkiin.

  Molemmilla kertaa kieltäydyin koska olin kuskina.

  Ja katsokaa miten fiksu ja filmaattinen nyt olen. Vaikkei nyt oma soundtrackini noin hieno ole kuin Liisalla.

  1. Laita sinä kuule Kyuu soimaan elämän juhlalle Art ensemble of Chicagon Theme De Yoyo!

 11. Ei sitä tule kotona kuunneltua musiikkia oikeastaan koskaan. En tykkää kuunnella kuulokkeilla ja kerrostaloasunto ei ole oikea paikka äänentoistolle.

  Sitten kun mökille menee yksin, musiikista tulee pyhä toimitus.

  Mutta onneksi täällä kotosalla voi kuunnella uutisia ja ajankohtaisia ja tuntea niin paljon myötähäpeää kun tarve vaatii. Kyllä sitä nyt joka päivä ainakin joku sanoo jotain pöhköä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *