11 vastausta artikkeliin “Tähtien nousut ja laskut politiikassa”

 1. Kokoomus ratsasti Natolla, vaikka muut sen päättivät. Orpolla ei suju edes orpopojan valssi. Ei ole näidrn aikojen pääministeriainesta alkuunkaan. Akat jyrää mennen tullen.

 2. Kokoomuksen yön ratsastaja Sauli Niinistö saatiin ratsun selkään vasta, kun Marin pani asiat selväksi Euroopassa muille Putineiden kavereille.
  Naton kannatus oli täysin koko kansan tahdon mukainen vasta sodan alettua. Aikaisemmin se olisi ollut jopa vaarallista.

  1. Eduskunta äänesti Naton puolesta murskaluvuin 188–8
   .
   Jos vähänkään viitsii käyttää poltsiaan, niin päätyy tulokseen, että Suomella olisi auenneet NATO’on ovet olisipa hallituksessamme olleet mitkä puolueet tahansa.

   Toisaalta myös – Suomi (ja Ruotsi) ovat olleet jo vuosien ajan haluttuja jäseniä NATO’n puolelta.

   *
   Tässä’ akat jyrää mennen tullen’ :

   https://www.youtube.com/watch?v=7UNTmRrdDzg
   *
   IL aiheesta:
   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009011256.html

   1. Näyttää oleva liian vaikea yhtälö ajalle ennen Nato-projektia ja nyt, kun jämäkkä hallitus vei sen maaliin pressan kanssa, ei kokoomuksen kanssa aikanaan.

    1. os vähänkään viitsii käyttää poltsiaan, niin päätyy tulokseen, että Suomella olisi auenneet NATO’on ovet olisipa hallituksessamme olleet mitkä puolueet tahansa.

 3. Kokoomus ja persut puhuvat euroista, jotka ovat nyt pinnalla. Toki täysin eri tyylillä ja eri sanomilla, mutta aihe vetää nyt. Lienee jotain perää siinäkin mitä toimittajat arvelevat, että Kokoomuksen pitkäaikainen Nato-myönteisyys ja venäjäkriittisyys nostaisivat pisteitä myös.

  Demareilta puuttuu juuri nyt sanoman ydin, kuten myös vihreiltä. Kepu taas… noh, 20 vuotta sitten se oli haiseva sontaläjä maaseudulla jonka se itse tuhosi. 10 vuotta sitten oli sitä samaa. Tänään se on sitä samaa edelleen.

 4. Jäin vielä kaipaamaan RiikanPerusnousua, kun minulle jää epäselväksi mistä se kumpuaa…?

 5. Heikki, mielestäni on kiehtovaa pohtia syitä gallupmuutoksiin. Sillä ei ole väliä onko kyse puolueesta josta pidän enemmän tai vähemmän, vai onko kyse kepusta. Siinä on syitä, seurauksia, elementtejä. Keskustelusta jää paitsi jotain jos vain osoittaa sormella väärää mieltä olevia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *