Jos biletät niin tee se omalla porukalla

Sanna Marinin biletyksestä noussut kohu on hänen itsensä aiheuttama. Kääntäisin asian näin, jos vaikka joku lähihoitaja bilettäisi kavereidensa kanssa ja pääsisi moiseen videoon ja siitä jatkoille vielä baariin ja kyseessä olisi henkilö jolla on vielä pieni lapsi kotona. Kyllä tälläinen video hänenkin sometilillään kommentoitaisiin arvostelevasti…

Sanna Marin on 100% itse vastuussa tekemisistään. Jos olisin ollut hän olisin moisien bileiden aikana sanonut henkilöille ettei tätä kuvaa kukaan…

Tässä voi olla myös vaikuttamisyritys Venäjän puolelta jos jonkin tili (joka on ollut siellä juhlimassa) on kaapattu ja aineisto sieltä pistetty jakoon…

Ulkomailla annetaan nyt kuva kokaiini PM Sanna Marinista…

24 vastausta artikkeliin “Jos biletät niin tee se omalla porukalla”

 1. Media ottaa tosi rankasti käsittelyyn Marinin henkilökohtaisen elämän – mutta ei kritisoi lainkaan hänen poliittisia päätöksiä.

  Minulle kelpaisi toisinpäin. Pääministerin toimet kiinnostavat paljon ja perustellut asiantuntijakritiikit pitäisi osoittaa pääministerille ja vaatia vastauksia, setviä kuka on oikeassa. Sen sijaan Sanna Marin tehköön aivan mitä huvittaa vapaa-ajalla. Se ei minua sen paremmin inspiroi kuin häiritsekään.

  1. Sepä se. Bilettäisi kavereidensa kanssa ja suut suppuun…mutta jälleen kerran meni pieleen…

 2. Kuten edellä asialla voi olla naapuri joten mutta jo kolmas kerta ja perään raknkkaa loan heittoa luulisi sen ymmärtävän jo ennen kuin lähtee… Tämä aika ei kaipaa mokailuja edes aihetta niiden antamiseen.

  1. Tämä Sannasta oleva video on levinnyt Instagramin kautta…mutta onko tämä kaapattu tili? Video on editoitu..

  1. En usko sattumiin, edelleenkään.

   Natsi-Saksassa Göbbels tajusi valjastaa median (silloin lehdet ja radion). Nyt joku taho on valjastanut koko Suomen median tämän Sanna ”uutisen” sisään.

   Ihmisiin on yllättävän helppo vaikuttaa kun joka tuutista tulee samaa…🤔

   Kansaa on helppo syödä sisältä jos sitä ei saa syötyä ulkopuolelta voimakeinoin. Silloin pistetään semmoinen ”totuus” ja ajojahti jotta kansa syö itse itsensä.

   Elämme NATO prosessin aikaa, kaikki tälläinen uutisointi heikentää prosessia.

   Kuka hyötyy nyt…Venäjä.

   Tämä on minun mielipide, on muitakin mielipiteitä, mutta tämä on minun.

 3. Eihän siinä mitään uutta, nyt vaan Marinin arvostelukyky petti, eikä sitä videointia pitänyt julkaista. Näin toimii parhaat ystävät ja onhan näitä ollut pitkin kesää erilaisilla festareilla.

 4. Marin käyttää erittäin taitavasti some -julkisuutta hyödykseen. Marin on valmis tuomaan yksityishenkilö Sanna Marinia esiin edesauttaakseen pääministeri Sanna Marinin uraa.

  Mekkokavalkadeja ym. on nähty jatkuvalla syötöllä ja ei ne pelkästään median masinoimia ole, vaan Marinilla on melkoinen taustavaikuttajien joukko luomassa Maarin -brändiä. Rockstara imago on kovan työn tulos.

  Välillä sitten kolahtaa omaan nilkaan.

  Kuten julkisuudessa monet asiantuntijat ovat kommentoineet, asialla voi olla ikäviäkin seurauksia, jos joku vihamielinen taho niin haluaa.

  1. Taitaa tulla Marinin omaan plus laariin lopulta, kunhan vanhat änkyrät ovat saaneet tarpeekseen.
   Tuohan on totta, että Marin juhli, ja kaikki muutkin poliitikot ja johtajat juhlivat edelleen. Se, kuka videoi, löytyy.

 5. Syöttö venäjän lapaan se oli suurin moka joka olisi pitänyt ymmärtää?

 6. ”Onko joku todella niin typerä?”

  Niin – luultavimmin joku on ja joku toinen (joku bilettäjistä) hyvin ilkeä.

  Venäjän valtiolla on varmasti palkkalistoillaan hakkereita, mutta Suomen sisäpolitiikkaan sotkeutuminen ei hyödytä ryssiä mitenkään Ukrainan sotaa ajatellen – suomalaiset kaiken kaikkiaan ovat kutakuinkin yksimielisiä Venäjän hyökkäyksestä.
  *
  IL.
  ”– Voi olla, että joku sometili tai puhelin, jossa videot ovat, on hakkeroitu tai murrettu venäläisten toimesta, Järvinen arvioi.”

 7. https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e7532943-8c72-401d-bb64-9dfa7956d471
  .
  Sanna Marinin sanat paljastavat, että harkintakyky petti
  .
  Taustalta kuuluvat kommentit ”jauhojengi” ja ”vittu täst tulee hyvä fiilis” ovat herättäneet erittäin laajaa keskustelua ja kummastelua jopa kansainvälisesti. Videon herättämien kysymysten seurauksena Marin joutui järjestämään pika-aikataululla tiedotustilaisuuden, jossa hän selitti illan tapahtumia, sen aikana käytettyjä päihteitä ja huumeisiin viittaaviksi tulkittuja puheita videolla.
  .
  Oleellisempaa tapahtuneessa on se, että Marin itse sanoi tiedotustilaisuudessa tietäneensä häntä kuvattavan, mutta luottaneensa siihen, ettei videoita vuodeta mihinkään.

  1. Infoa valuu mediaan ..
   *
   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009012343.html
   .
   Kahden minuutin mittaisella koosteella näkyy päihtyneitä juhlijoita tanssimassa intensiivisesti musiikin tahtiin kameran edessä. Videolla kuuluu muun muassa huudahdus ”vittu tästä tulee hyvä fiilis”. Pääministeri nähdään polvillaan lattialla tekemässä vapautuneita tanssiliikkeitä.
   .
   VIDEOT ovat alkujaan rayharautio-nimiseltä yksityiseltä Instagram-tililtä. Sen omistajaksi kerrotaan valokuvaaja ja somevaikuttaja Janita Autio, joka kuvaa työkseen pääosin mainoksia ja henkilökuvia.

 8. Luin tästä uutisia hetken lisää ja totesin että äh, ei jaksa.

  Sen sijaan näiden väliin jäi eräs toinen demarivaikuttaja, joka oli uutisissa, pahamaineisen perintätoimiston vaikuttaja Vaasasta koki politiikan turvattomaksi. Tuo masensi minua sata kertaa enemmän kuin mikään mitä Marin on teoriassakaan tehnyt. Ilmaisin ajatuksiani terapeuttisesti videolla.

  Huono päivä politiikalle. Voitaisko huomenna taas puhua veroista?

 9. Kohta se ”mittari” tulee täyteen ja PM vaihtuu. Näin tulee käymään. Jos henkilö olisin mies se olisi lentänyt pihalle ajat sitten. Nyt henkilö ajaa itsensä seinää vasten. Itse tekee.

 10. Juhlimisessa sinänsä ei ole mitään pahaa, mutta seuransa Marinin pitäisi osata valita paremmin. Ei mitään julkisuudenkipeitä julkkiksia vaan oikeita ystäviä. Kyllä tästä pitäisi se oppia.

  1. Enemmänkin vanhojen jäärien pitää oppia, ettei koivuniemen herraa oven pielessä pelkää enää kukaan, eikä Kekkostakaan.
   Pääministeriksi nousee persujen takarivistä Turtiainen pelastamaan Suomen bileainemaineen.

 11. IL 19.8.2022 :

  Pitääkö pääministerin olla koko ajan päätöksentekokunnossa? Tutkijalta suorat sanat: ”Pitäisi”

  Emeritusprofessori Ari Salmisen mukaan paras keino välttyä kiusallisilta videoilta on olla esiintymättä niillä.

 12. On aivan päivänselvää, että Marinin harkintakyky petti jälleen kerran ja mikäli hän olisi fiksu niin nostaisi käden ylös virheen merkiksi, mutta tämä liene hänen kaltaiselleen ihmiselle mahdotonta.

Kommentoi