”Hulluna” on hyvä olla.

Olen saanut idiootin ja tomppelin nimen kun en ole yhtynyt valtavirran kanssa ja silmät kiiluen mukaan heidän kuoroonsa, huutamaan kuolemaa milloin Trumpille, milloin Putinille, vaan olen jopa uskaltanut heihin suhtautua neutraalisti ja jopa joissakin asioissa hyväksyvästi.

Sitten kun olen tästä ilmastonmuutoksesta sanonut, että ilmasto muuttuu kuten se on muuttunut aina, maapallon synnystä lähtien, johon ei ihmisten toimilla ole osaa eikä arpaa, teemme niin tai näin.  Niin tämä onkin jo niin vakava rikos, että suljetulle minut pitäisi toimittaa.

Sitten Niinistön kritisoiminen ja hänen ikävän historiansa muisteleminen markan tuhoajana on johtanut siihen, että minulle on sanottu, että pidä mölyt mahassasi, ei ”isä aurinkoinen” voi olla väärässä. häpeä jos osaat.

No, sitten minun perussuomalaisuuteni onkin sitten asioista ja asianlaidoista riippumatta se, että olen mitään ymmärtämätön ja mistään mitään tietämätön juntti ja punaniska, joka pitäisi viedä ”saunan taakse” ja am…

Ja esimerkkejä on pilvin pimein minun poikkeavuudestani valtavirtaan nähden.

Myönnän kyllä vajavaisuuteni, mutta eilen täällä blogeissa eräs kaikkitietävä ja kaiken osaava teki minun typeryydestäni analyysin, että se johtuu siitä kun en ole kotimaan kamaralta juuri rajojemme yli kulkenut, että minun pitäisi muka lähteä kauas että näkisin lähelle, se olisi tie minun tervehtymiseeni houreistani.

Mutta kun olen kotona viihtyvä ja siihen olotilaani tyytyväinen, niin miksi lähtisin siihen parannuskeinoa etsimään maan ääristä, olen mieluimmin kotona viihtyvä idiootti mielipiteineni, kun maailmalta hankittu ”viisas”.

9 vastausta artikkeliin “”Hulluna” on hyvä olla.”

 1. Luettuani avauksesi, tulipa mieleeni; ainakin, näin minusta tuntuu, oma vilpitön itsesi lienet, et vedä mitään roolia kuten muutama tälläkin sivustolla.
  Olen monasti maininnut; henkilön vakaumus ja mm puoluetausta on mielestäni melko merkityksetön, henkilön persoona ratkaisee.
  Jatka ihmeessä samaan malliin, vilpittömänä omana itsenäsi.

  1. Kalle,- samoin voin lausua sinusta, että jatka ihmeessä samaan malliin aiheinesi ja arvoinesi, sillä koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee.

   1. …jäi vielä mainitsematta, että uskon isään jumalaan taivaan ja maan luojaan…..
    Tämähän se sitten onkin se viimeinen naula idiootin ruumisarkkuun.

 2. Hyvää konstapylkkästä ! Osui ja upposi omaan laskiämpäriin. Parempi, että konsta pysyy tuvassaan, eikä lähde porstuaa kauemmas. Ruutuikkuna sepposellaan voi kailottaa naapurin mamman kuuroille korville ja aina rajanaapurin piikkilangalla takaisin raakkuvalle varikselle.
  Viime sotien ajoita, mikä sota sitte lienee ollutkaan, kenttäposti saapui tänne sivistyksen piiriin tänään, kun postijooni ei astunut miinaan ja totesi, että sota on jo loppunut.

 3. Jos nyt sanasen sanon koronaankin liittyen, että sellaiset kaupat ja kauppaketjut jotka vaatisivat maskin pakolliseksi asiakkailta, niin kasvattaisi varmasti asiakaskuntaansa merkittävästi, kun ihmiset tietäisivär mihin voi ”turvallisemmin” mennä.
  Mutta heidän ajatus kulkee eri rataa itseni kanssa ja he kuvittelevat, että pakko vie ”kalatkin vedestä” eli asiakkaat tiskiltä.
  Jos joku taas alkaa saarnaamaan minulle ihmisen perusoikeuksiin puuttumisena kun pakkoa esitän kaupassakävijöille, niin heikoissa kantimissa heidän oikeudentuntonsa vaeltaa pimeässä laaksossa.

 4. Konstalla oli psykologista silmää. Ja maailman meriä kiertänyt mies taisi olla.

 5. Toivon totisesti, että ei minusta sentään koskan tule sellaista ”idioottia”, että ääneni antaisin vaaleissa joillekkin muulle puolueelle kuin perussuomalaiset.

 6. Näissä vaaleissa asetelmat ovat sikäli poikkevat, että kum RKP on valtakunnallisissa ollut aina hännillä vaalikonetesteissäni, oli se nyt kärjessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *