Valmiutta nostetaan.


https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/p%C3%A4%C3%A4esikunnan-valmiusp%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6-hs-lle-valmiutta-on-tehostettu/ar-AASWqY9?ocid=msedgdhp&pc=U531
Tämmöistä uutisointia sitä eilen illalla mutta olihan kyseessä myöskin toisenlainenkin valmiustilan nosto; säätila ja jo illalla nostin meidän valmiuttamme, tankkasin mekanisoidun torjuntakalustomme, mönkijän ja lingon, mönkijään lumilevy valmiiksi kiinni.
Se tämä ”lumisota” on sellaista kaiken kansan sotaa, ne varsinaiset sotatoimet lienevät nuorten miesten touhuja; yli viisikymppisille ei puolustusvoimilla juurikaan käyttöä ole, mitä nyt jonkinlaisia vartiointitehtäviä.
Sinnehän me Mirrin kanssa sitten neitseellisen koskemattomalle lumelle änkeydyimme. Vain lehdenjakaja oli piirrellyt merkkinsä lumelle, siis ”maahanlasku” oli todellisuus, ennusteeni ja valmiustilan kohottaminen oli aiheellista.

2 vastausta artikkeliin “Valmiutta nostetaan.”

  1. Tässä blogissa taitaa olla jotain teknistä vikaa kun näkyy outoja kenttiä yläreunassa joissa kysytään nimeä yms.

  2. Kerran aikaisemminkin olen törmännyt tälläisiin kenttiin blogin alussa. Silloinkin oli kyse Kallen blogista. Muiden blogeissa en ole näitä nähnyt.

    Lieneekö ongelma Kallen suunnalla vai missä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *