Kepun ”jakorasia” kuivuu ja lopulta surkastuu.

Kun eräs tunnettu kokoomuspolitikko nimitti kepua  huorrapuolueeksi, niin sekös sai nämä nyt vasemmalle jalkansa levittäneet kiehumaan raivosta ja itselleni tuli mieleeni vanha sanonta, että se koira….eiku huora älähtää, johon ”kapula” kajahtaa.

Nyt sitten kepu on jalkansa levittämässä Gallupjohtaja kokoomukselle uskoen, että pääsevät huorraamaan ja rietastelemaan seuraavaksi kapitaalin vällyjen alle.

Mutta huoralla on huorran arvot ja nyt näyttää siltä, että  kyseinen, mailman vanhinta ammattia harjoittava puolue nouseekin asemaan, jossa se huorraamisellaan pääsee vaankielipuolueena päättämään, että hakeeko elantonsa oikeiston vai vasemmiston hetekalta, vai siirtyykö vapaahtoiseen selibaattiin oppositioon orsille puhdistautumaan.

Pyydän anteeksi, en kepulta että teidät rinnastin huorriin, vaan pyydän anteeksi huorrilta, että teidät kepuun rinnastin.

Sanotaan, että sitä saa mitä tilaa, mutta jos joku vielä hairahtuu kepua äänestämään, niin silloin ei kyllä tiedä mitä saa ja mistä reijästä se kana pissii teitä silmään.

Marin ilmoitti jo eilisessä tentissä, että perussuomalaisten kanssa ei lähde hallitukseen ja pidän sitä ilmoitusta hyvänä perussuomalaisten näkökulmasta, sille nyt on aika laittaa sinivalkoinen siirtymä töihin ja potkia nenänvalkaisijat ja rietastelijat ulos Kesärannasta, sillä perussuomalaisten voitto vaaleissa tietää huorraamisen ja rietastelun loppua valtion piikkiin.

Tässä sdp-kepu hallituksen huorraamisessa maastamme on tapettu kaikki pyhä ja arvokas, joille Suomi on rakentunut ja rakennettu ja nyt näyttää käyvän niin jos Galluppeihin on uskominen, että kokoomus jatkaa tätä nykyisen hallituksen tuhotun maan politiikkaa, jossa isänmaan ja suvereniteetin mainita johtaa käräjille ja väärän mielipiteen ilmaiseminen vie sanojan vankileirien saaristoon.

6 vastausta artikkeliin “Kepun ”jakorasia” kuivuu ja lopulta surkastuu.”

 1. Onneksi Suomen pahimpaan syöpään, pers-syöpään on löydetty lääke, joka sen tappaa, kun vain persuskarvat lähtevät.
  Loistavaa työtä ”politilkassa” !

 2. Vihervasemmiston lääke oleviin ja tuleviin kriiseihin maassamme on, että lisää sirkushuveja ja örveltämistä kansalle ja kepun lääke on, että otetaan velkaa velan päälle, sillä sutenööritkin ja namusedät saavat suunsa makiaksi.

 3. Kyllähän se niin vaan on, että kepu pettää aina. Saarikon aikana tämä vanha sanonta on käynyt entistä enemmän toteen.

  En minä ainakaan pysty enää hahmottamaan kuinka monta kertaa keskustan Saarikko on joutunut pyörtämään puheensa ja pyhät lupauksensa esim. Suomen talouden kuntoon laittamisesta.

  Ennakoivat budjettipuheet ovat olleet löysää tuleen huutelua siinä vaiheessa, kun vihervasemmisto on jyrännyt kepun yli päätöksiä tehtäessä.

 4. No joka puolueella on hyviä ja huonoja puolia – onneksi en edusta mitään puoluetta.

 5. En ole ollut minkään puolueen jäsen yli neljäänkymmeneen vuoteen. Tuskin tulen olemankaan.
  Äänestänyt kylläkin olen lähes kaikissa vaaleissa.
  Vähän yli kymmenen vuotta siten katsoin ikkunaan ja näin oikeistoliberaalin, joka halusi tarkistaa näkemyksiään konservatiiviseen suuntaan. Taisi olla niitä aikoja, kun olin allekirjoittanut Juha Mäki-Ketelän nettiadressin.
  Siitä lähtien olen kannattanut PerusS. Nähdäkseni kannatan jatkossakin, ellei sitten tämä Purra vähänäkyvä liberalisoi puoluetta vikasuuntaan.

 6. Kepu osaa ahneuden. Mitään muuta se ei osaakaan. Kaikki, mitä se tekee, tapahtuu ahneudesta, rahan ja vallan himosta.

  Se puolue on niin lähellä absoluuttista pahuutta kun tästä maasta löytyy. Huumeita diilaavat moottoripyöräjengit ovat mukavampia.

Kommentoi