19 vastausta artikkeliin “Manna Sarin?”

  1. Ja yksi kaiken tietäväk sen muka tietää?
   Huti taisi tulla tavalliseen tapaan.

    1. Kun joku on ”kaiken tietävä”, niin eihän sille mahda mitään.
     Itsehän sinä sitä ”tietävyyttäsi” koko ajan toitotat.
     Koita sinä vain parantaa sitä hysteeristä persukammoasi…

  2. https://suomenkuvalehti.fi/mielipide/olen-tehnyt-taysin-laillisia-asioita-sanoi-paaministeri-sanna-marin-enta-media-tekiko-sekin-laillisia-asioita/
   .
   SK kysyy : ”Haluatko lukea koko artikkelin?” – en halua

   *************************************************************************
   IL:

   https://img.ilcdn.fi/Eimq7-ejXenJd2Xk2uDIcM-4NGY=/full-fit-in/612×0/img-s3.ilcdn.fi/2a5ac7a911f76e8a421086d1be5d2d9ffbafe2552cc54248a87907bb142c3127.png

   Tältä näyttää kohun aiheuttanut kuva. TIKTOK-KUVAKAAPPAUS

 1. Oikeusasiamiehelle tehty 40 kantelua puolesta/vastaan jne – jos avataan jokainen erikseen niin tulee pitkä jatkumo ja se on pahin koko puollueen kannalta valitettavasti sillä enemmistö kansasta ei haluaisi joutua kokoomuksen kyykytetyksi.

 2. Teot voivat olla laillisia, mutta ovatko ne eettisesti ja moraalisesti oikein, onkin toinen kysymys.

  Esimerkiksi onko oikein, että pääministeri pitää virka-asuntoansa myöhäisteinien biletyspaikkana?

  Virka-asuntoa, joka on valtioneuvoston päätöksellä suojeltu kulttuurihistoriallisesti arvokkaana rakennuksena ja jonka sisätiloihin on sijoitettu Ateneumin taidemuseon kokoelmiin kuuluvia arvokkaita taideteoksia.

   1. Ymmärrys on vähäistä, mutta sallivuus sitäkin suurempaa.

    Ensisijaisesti Kesäranta on pääministerin virka-asunto. Pääministerin virka-asunnon käytöstä ja tarjottavista palveluista on olemassa ohjeistus.

    Viimeisin on vuodelta 2019, jonka on laatinut silloinen alivaltiosihteeri Timo Lankinen ja ryhmäpäällikkö Hanna nuutinen.

    Ohjeen viidennessä kohdassa todetaan seuraavaa:

    ”Pääministeri voi järjestää virka-asunnossa ja Kesärannan tiloissa yksityisiä tilaisuuksia, kuten syntymäpäiviä ja muita perheen tavanomaiseen elämään liittyviä tilaisuuksia.”

    Käsittääkseni myöhäisteinien kanssa järjestetyt bilejatkot eivät ole perhetilaisuuksia.

  1. En tiedä muista, mutta minä tunsin lähinnä myötähäpeää Marinin örveltämistä katsellessani ja ihmetyttää, että tätä vielä puolustellaan edistyksellisenä ja rajoja rikkovana toimintana.
   Ehkäpä olen jo niin kalkkis, että en ymmärrä nykyisen yhteiskunnan muutosta, mutta jos se kuten näyttää menee tähän suuntaan, niin mieluimmin kalkkis kuin morkkis.

 3. No jopas! Että oikein aletaan pohtia rakastaako pääministeri tarpeeksi lastaan. Alkaa vaikuttaa juoruakkojen kokoontumiselta. Mukaan huolitaan näköjään ukkojakin.

  1. Oisko kyseessä jotakin intersektionaalista chauvinismia tms.

 4. Eräs SDP:n kannattaja sanoi tästä Sanna Marinin viimeisimmästä kohusta:”Ei Kesäranta sentään mikään hollitupa ole. Säädyllisyyttä peräänkuulutan!”.

  1. Joo, Albanus, äitini uroskoira käy myös ruikkaamassa jokaisen puun rungon sekä tyttökoirienkin päälle, joiden kokee olevan reviirillään.

Kommentoi