Kokoomus sumuttaa ja peesaa persuja, mutta sosialistien kanssa tanssitaan viherhumppaa.

Nyt kun eduskuntavaaleihin on enää rohee  puoli vuotta aikaa, niin jokaisessa paneelissa ja vaalienalus karkeloissa  puolueiden puheenjohtajilta kysellään, että  voisitko kuvitella istuvasi samassa hallituksessa perussuomalaisten kanssa.

Nykyisestä hallituksesta kaikki muut kepua  lukuunottamatta kieltäytyvät suoralta kädeltä yhteistyön rasistien kanssa ja totuuden nimessä on sanottava sekin, että kepukin valitsee jos mahdollista, niin mieluimmin hallituskumppaninsa sosialistien leiristä kuten on nähtykin.

Mutta kokoomushan se ajeleekin vaaleihin sammutetuin lyhdyin, eikä uskalla äänien menettämisen pelosta kieltäytyä rasistiyhteistyöstä, vaikka on sanomattakin selvää, että kepun lailla valitsee mieluimmin sosialistien kanssa kaveeraamisen kansallismielisten sijaan.

On äänestäjien sumuttamista kun sanotaan, että jos kokoomus voittaa vaalit, että maahan saadaan oikeistohallitus.  Se on paska puhetta, sillä kukaan ei lähde rasistipuolueen kanssa samaan hallitukseen, olipa perussuomalaisten vaalivoitto miten suuri hyvänsä, ei edes silloin, vaikka suurimman puolueen mandaatin saisivatkin vaaleissa.

Kokoomus ei vain tätä uskalla sanoa, sillä heidän joukoissaan sosialistikammoa podetaan erittäin laajasti ja suuri joukko kallistuu hallituskumppanuudessa mieluimmin rasistipuolueen kuin vasemmistomyrkyn suuntaan.

Ruotsissakaan ei ”persuille” hallituksen ovet aukene, mutta he ovat kuitenkin valtaa käyttämässä oikeistohallituksen tukipuolueena oppositiosta käsin ja saavat sitä kautta tavoitteitaan läpi.

Suomessa ei käydä blokkivaaleja, vaikka todellisuudessa  lähes joka asiassa onkin eduskunnassa vallalla käytäntö,- persut vastaan muut.

Herääkin kysymys, että miksi äänestää perussuomalaisia, kun he eivät kuitenkaan pääse tavoitteitaan edistämään hallitukseen.

Kun ihmiset tämän kysymyksen itselleen sisäistävät, niin he jättävät mieluimmin äänensä käyttämättä, kun lähtevät uurnille antamaan tukensa nykyisenkaltaiselle tuhotun maan politiikalle jota sosialistit ajavat ja jota kepu ja kokoomus peesaavat leimakirveiden pelossa.

Olisihan se äänestäjien kuluttajansuojankin kannalta toivottavaa, että ennen vaaleja sanottaisiin kenen kanssa lähtee hallitukseen syömään rusinat pullasta ja kuten nytkin nähdään, että vaalitappion kokeneet ovat niitä rusinoita noukkimassa.

30 vastausta artikkeliin “Kokoomus sumuttaa ja peesaa persuja, mutta sosialistien kanssa tanssitaan viherhumppaa.”

 1. Kokoomus, Kepu ja SDP ovat kaikki luotettavia vationhoitajapuolueita, vaikka kunkin ohjelma on itseensä päin kallellaan.
  RKP yleissosiaalinen kielipuolue.
  Vasurit yhteiskunnan sosiaalisen omantunnon äänitorvi.
  Vihreät eksyvät metsissä, mutta kaupunkien pyöräteillä eivät.
  Kristilliset nimensä mukaisia.
  ”Nukkuvien puolue” kaikkin siipeilijöitä.
  Muita asiapuolueita Suomessa ei ole.

  1. Heikki herjaa nukkuvia siipeilijöksi, voiko enää itseriittoisempaa kommenttia antaa, kun haukkuu niitä, jotka eivät heidän yhden totuutensa muottia suostu tukemaan vaaleissa ja kun ainoa puolue joka kotimaa ensin politiikkaa toteuttaisi, niin enemmistödiktatuurilla hiljennetään ja siirretään pois silmistä pois mielestä.

  2. Luonnehdintasi Vihreitä on mainio ja paljonpuhuva, että siis Vihreät eksyvät metsissä, mutta kaupunkien pyöräteillä eivät.
   Hienosti vertauskuvan kautta tiivistetty Vihreiden sisin.

   RKPhen voisi liittää myös että on yleisosialistinen, ainakin näinä aikoina.

   Nukkuvia sanoisin vastuuttomiksi, veltoiksi virtojen mukana ajelehtiviksi, jos joku ei äänestäjän mielestä ole hyvä niin niin pitää löytyä vähiten huono sillä paras on hyvän vihollinen.

   1. Myllymatti,- Jos kokoomus oli noin neljännesvuosisadan ulkokehällä niistä pöydistä joissa päätöksiä tehtiin, niin äänestitkö silloinkin vähemmän huonoa.

    1. …..en olisi kyllä uskonut kuuna päivänä sinun Myllymatti alentuvan Heikin tasoiseksi herjaajaksi.( vastuuttomia ja velttoja )

     1. Että et kuuna päivänä, mukavasti sanottu. Mutta kyllä minä sitä mieltä olen että äänestää ihmisen pitää tai sitten perustaa oma puolue tai ajaa kuningasvaltaa tai maolaisuutta.
      Kokoomusta ei niin kauheasti tarvitse pelätä, keikkaavat pelloissaan kun kuvittelevat että rahat ei riitä, mutta seuraavat vaalit sitten aina korjjaavat tilanteen, leikatut kostavat armotta.

  3. Kokoomus on valtion hoitaja puolueeksi huono vaihtoehto ja huono kuntien kuntienkin johtoon.

   Syynä on yksityistämisideologia. Ideologia sallii monopoliluonteisten yhtiöiden myymisen veroparatiisiomistukseen. Tämä olisi hullun hommaa kuntien ja valtion kannalta katsottuna.

   Nyt on esillä Uniper-tappiot. Rahat uniper-ostoihin Fortum sai myydessään kantaverkon Carunalle, jolla on nyt käytännössä monopolioikeudet.

   Kauppa oli kokoomus-ideologian mukainen. Sopimusasioista vastasivat vihreät, Hautala ja Haavisto, jotka vastasivat omistajaohjauksesta.

   —-
   Vihreät+kokoomuksen Pietikäinen ovat lukuisin eri tavoin toimineet suomi-vihamielisesti, joka viittaa henkisiin häiriötiloihin.

   1. Itse menisin mieluummin vasurien kuin kokoomuksen kanssa samaan hallitukseen.

    Kokoomuslaisuus mahdollisti Soneran ilman oston Saksasta. Kokoomus vei meidät euroon, joka on johtanut yli sadan miljardin suhteelliseen taantumaan muihin Pohjoismaihin verraten. Ja kokoomuslainen ideologia mahdollisti Fortumin siirtoverkkojen myynnin veroparatiisiomistukseen. Tämä puolestaan Uniper-tappiot.
    Kataisen hallituksessa vain vasurit vastustivat Caruna-kauppoja.

    Kokoomus on uhka jopa maan itsenäisyydelle ja taloudellekin ilmastointoiluineen. Pietikäinen on karmea sabotööri, muut vähän miedompia. Eija-Riitta Korhola on toista maata ja ehkä puolueensa älykkäin.
    Sarvamaa, Korhola ja Rydman, siinä kyvykkäimmät.

    Vasemmistosta ei tule neropatteja mieleen, mutta ainakaan Kyllöstä en tyhmäksi väittäisi.

    En pitäisi mahdottomana hallitusta:
    Demarit, vasurit, PS, ristilliset ja keskusta.

    Yleisvaarallisilla vihreillä ei pitäisi olla asiaa enää yhteenkään hallitukseen.
    Ja kokoomuskin pitää jättää funtsailemaan mahtavia tihutöitään jo Holkerin hallituksesta alkaen.

 2. Juu ihmettelen kokoomuksen haukkujen suosiota eli eikö muisteta edellista kautta jolloin leikattiin niin että kehitys pysähtyi.

  1. Kyllä se kokoomuksenkin on tultava jatkossa yhteiskunnallisiin talkoisiin. Ainoa yhteiskunnallisesti merkittävä säästöohjelma on pörssisähkö. Muita jokereita ei tarvita sekoittamaan pakkaa.

   Ps. Kun asuimme Hollolan Tiilijärvellä, ostin kunnalta karsittuja puuita ihan naapuritontilta.
   Olin kirveen ja moottorisahan kanssa hommissa.
   Tunnettu kokoomuksen kunnanvaltuutettu rouva kulki ohitse kaverinsa kanssa ja tokaisi, että on se hyvä, että kunta on junaillut työttömille kunnan hommia.
   Kerroin maakuntalehtemme kokoomuslaiselle toimittaja-kunnanvaltutetulle juttuvihjeen.
   Päästettiin paskainen nauru ja hän nauratti valtuustoporukkansa niin, että heitä ihan itketti.

   1. ”Ps. Kun asuimme Hollolan Tiilijärvellä, ostin kunnalta karsittuja puuita ihan naapuritontilta.”
    *
    On vähän isommista asioista kysymys.

    http://www.velkakello.fi/

    135 000 miljoonaa euroa

    Sinun osuutesi valtionvelasta : 24328 euroa
    [ lapset ja työttömät mukana laskussa]

 3. Kokoomusrouva oli hyvä ihminen. Mutta kokoomusideologia on kyllä petomainen.

 4. Joidenkin puolueiden menee vielä siitäkin miinukselle paljon enemmän terv tepivaari

 5. Ilman Kokoomusta Keskustan ja vassareiden ansiokas toiminta jäisi jotenkin valjuksi kun puuttuisi se huono ja paha mihin verrata.

  1. Kyllä näistä oikeista puolueista aina jokin yhteinen sävel löytyy. Alleviivaan mainitsemistani oikeista puolueista.
   Tätä yhtä ”ämmänpojan valituskerhoa” ei oikeaksi puolueeksi lasketa .

   1. Sairaalloisen hysteerisesti persukammoisen mielipide on, mitä on.
    Sillä ei ole väliä.

 6. Jos persut suhtautuisivat hieman ymmärtävämmin maahanmuuttoon, näkisivät myös sen hyvät (välttämättömät) puolet ja suhtautuisivat EUhun rauhallisemmin, siinäkin myöntäen liiton edut niin olisiko se silloin aivan kelpo puolue?

  1. Mihinkään lupaukseen heiltä ei voi luottaa.
   Eikä kukaan luotakaan. Siksi he ovat pihalla niin hallituksusta kuin eri kuntatason koalitioista esim suuret kaupungit pl. Soinin sinipersut.

  2. PS on ollut pari vuosikymmentä eeuun paras ystävä. Mutta puolueet ovat ajaneet unionia kohden tuhoaan.

   Monikulttuuriset liittovaltiot ovat kautta historian olleet pakkovallan ja sisällis- ja separaatiosotien pesiä. Ja niissä asuvien keskinäisessä solidaarisuudessa on paljon toivomisen varaa. Tästä syystä USA:ssakin on maailman suurimmat vankilat.
   Nyttemmin on arveltu USA:n ajautuvan kohden hajaantumista ja sisällissotaa.

   Vain me älyä omaavat kykenemme ymmärtämään tämän. Kanan aivoilla varustetut pitävät liittovaltiohanketta jopa toivottavana.

 7. Toinen piirre Heikki Karjalaisesta: Kun jonkun esittämä mielipide ei miellytä häntä eikä hänen päästään löydy mitään järkevää sanottavaa, niin hän siirtyy nälvimiseen.

 8. Alla pieni näyte Perussuomalaisten ajamasta linjasta.

  En ole kaikessa samaa mieltä Perussuomalaisten kanssa, mutta tässä olen.

  ******************************************************************
  https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/
  .
  Perussuomalainen vaihtoehto lähtee Suomen oikeudesta tehdä itsenäisiä päätöksiä kansalaistensa parhaaksi ja mahdollisuudesta kieltäytyä Suomen edun vastaisesta sanelusta. Kansallinen etu on meille tärkein.

  Perussuomalaiset vastustavat jyrkästi suomalaisten työllään maksamien verovarojen heittämistä EU:n loputtomiin tukikaivoihin. Valtavan EU:n elpymispaketin sopimuksen muste on tuskin kuivunut, kun EU kaavailee jo uutta sosiaalista ilmastorahastoa.

  Perussuomalaiset vaativat suhteellisuudentajua EU:n uusiin ilmastotoimiin, jotka osuvat kohtuuttomasti suomalaisen veronmaksajan kukkaroon. Suomen on aika oppia sanomaan

 9. Albanus,- anteeksi kun tiedustelen kun sanot, että et ole kaikesta samaa mieltä perussuomalaisten kanssa kuten en itsekkään, niin sanoisitko sinä omat kipukohtasi perussuomalaisiin nähden, niin voisimme tarkistaa onko aiheemme yhtenevät.

Kommentoi