Koomikon kyyneleet.

En tiedä kyllä itkisinkö vai nauraisinko, kun media kiikuttaa aina Soinin estraadille, vuodattamaan katkeruuttaan ja opastamaan perussuomalaisia kuinka pitäisi toimia ja heristelemään sormeaan puoluejohdolle, kun on väärin sammutettu.

Sehän on selvä, että narsisti elää julkisuudesta ja kuten oletan, että media kuvittelee tällä huuliveikolla vaikuttaman perussuomalaisten kannatukseen negatiivisesti, niin jos näin on, niin media on tyhmenpää kuin kuvittelinkaan.

Se on oikein, että perussuomalaisten puoluejohto ei enään näille ”asiantuntia”lausunnoille korviaan lopsauta ja jos tämän kanssa alat kiistelemään, niin sehän vain ruokkii narsistin ruokahalua, millä se elää.

Aika hyvin nämä muut loikkarit ovat kyenneet haavansa nuolemaan omissa koloissaan ja vain tämä hupiukko ja Simon Elo ei tahdo päästä katkeruudestaan eroon ja se kyllä polttaa kynttilää molemmista päistä, jos jää tuleen makaamaan.

10 vastausta artikkeliin “Koomikon kyyneleet.”

  1. Onhan se kamala tunne varmaan, kun 20 vuotta oli korvaamaton, niin jäsenistö näytti että vitsit eivät enään elätä ja Jussi tuli ja pelasti hukkuvan laivan takaisin persusatamaan.

 1. Kekkosvastainen Vennamo kannettiin eduskunnasta pihalle. Soini kannettiin pihalle omasta puolueestaan. Itse olen vuosien kuluessa odotellut onnepotkua takapuoleeni, koska raameja lienee jo jouduttu venyttelemään pysyäkseni raamien sisäpuolella..

 2. En nyt ottanutkaan kantaa vaalitulokseen, vaan ihmettelin vain sitä, että miksi tätä, joka sai puolueen lähes haudan partaalle, niin nyt on uutta puoluejpohtoa arvostelemassa. Sanokaahan te viisaammat, että mistä se johtuu ja mikä on median ja Soinin motiivit tämänkaltaiselle viestinnälle.

  1. En ole kyllä toista Soinin tavoin toimivaa ja käyttäytyvää entistä puoluejohtajaa tavannut, muut ovat selkä suorana väistyneet takavasemmalle, kun on vaihtunut/vaihdettu uuteen nuijankopauttelijaan.
   Jos Soini ajattelee tämänkaltaisen katkeruuden tuovan hänelle pisteitä kansan taholta, niin sen verran minä tunnen suomalaista mielenlaatua, että ne ovat kyllä säälipisteitä mitä hänen laariinsa ropisee.

 3. Soini on huono häviäjä, näin on kansa puhunut ja pulinat pois omia sanojaan lainatakseni.

  Mediaa en hänen näyttämisestään syyttäisi sillä onhan se kärkäs tuomaan esiin poikkeusyksilöitä laidasta tietäen että sellaisesta kansa tykkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *