Marin II

Kova parranpärinä ja korkojen kopse kuuluu jo lähes jokaisessa niemessä, notkossa ja saarelmassa, kuka on seuraava pääministeri Marinin jälkeen.

Itse toivon nykyisen hallituksen jatkavan Marinin johdolla, en siksi että se on hyvä, vaan siksi että se on moraalittomin hallitus sodanjälkeisessä historiassamme.

Ja koska tämä hallitus tulee jatkamaan myös tulevalla kaudellaan tätä samaa tuhotun maan politiikkaansa mitä nytkin, niin jospa neljän vuoden kuluttua, kun maa on selvitystilassa ja joka on saatettu moraalis/eettis/taloudelliseen pankrottiin, niin jospa silloin viimein sitten kissanpennuilla silmät avautuisivat näkemään sen tuhon jota he eivät edellisenä neljänä vuotena havainneet, kun oli kiire kumartaan kuningatarta.

Joten Marini jatkakoon, jos silloin kansa heräisi kosteilta päiväuniltaan näkemään valveilla painajaisen johon sos/kepu hallitus on maan saattanut.

Mennään nyt pohjamutia myöden, muuten ei tolkku palaudu tolkkunsa menettäneille.

3 vastausta artikkeliin “Marin II”

  1. Juu en haluaisi nähdä Orpon leikkauslistaa joka koskisi kaikkein heikoimpia ihan ensimmääisenä ja jakaisi etuja heille joilla jo on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *