Perussuomalaiset yksin mailmanparannuksen joukkopsykoosia vastaan.

Monet, ellei jopa enemmistö suomalaisista tekee äänestyspäätöksensä paljolti mutu tuntumalla ja seikoilla, jotka eivät liity politiikan sisältöön tuon taivaallista.

Jotkut tekevät äänestyspäätöksensä ehdokkaan ulkoisen habituksen mukaan ja että kumpaa sukupuolta ehdokas edustaa, vai edustaako hän tässä sukupuolten sekamelskassa molempia.

Poliittiset puolueet tietävät, että kannattaa satsata viimehetken kampanjointiin valtavasti rahaa ja voimavaroja ja jaella kerta toisensa jälkeen niitä samoja ”vappusatasia” hyväuskoisille hölmöille, joiden poliittinen muisti on hyvä mutta lyhyt ikäinen.

Sitten kun tulee näitä television ja keltaisen lehdistön vaalitenttejä, niin itse olen niiden seuraamisen lopettanut, koska tiedän puoluejohtajien vastaukset heille esitettyihin kysymyksiin jo ennakolta ja se johtuu vain siitä, kun seuraan tiiviisti koko vaalikauden puolueiden edesottamuksia ja tiedän senkin, kuka valehtelee tai korrektiuden vaatimuksesta sanon, että kuka puhuu muunneltua totuutta.

Mutta suomi on vapaa maa ja kukin saa olla mitä mieltä huvittaa ja ’äänestää mielensä ja kielensä mukaan ( ainakin vielä toistaiseksi )

Itse äänestin nytkin perussuomalaisia, he ovat ainoa puolue joka uskaltaa puolustaa kotimaista vaihtoehtoa tässä globalismin glooriassa ja vastustaa näitä mailmanparannuksen ismejä, jotka ovat oman kotimaisen perustuslakimmekin harmonisoimassa omien epäjumaliensa kumartamiseen  ja palvontaan.

Nyt siis käydään aluevaaleja, mutta äänestyspäätökseni ei muutu muissakaan vaaleissa niin pitkään, kun uskalletaan sanoa  ja toimia, että suomi ja suomalaiset ensin, sitten vasta maailman parantaminen jos vielä jaettavaa riittää.

 

 

14 vastausta artikkeliin “Perussuomalaiset yksin mailmanparannuksen joukkopsykoosia vastaan.”

 1. Persujen, edes edustajaehdokkaat, eivät ymmärrä edes, missä ja minkä tähden ovat ehdokkaina. Täällä 3-tv:ssä pyörii jonkun hölmön vaalimainos, joka kehoittaa olla äänestämättä bensan hinnan korottajia.
  Ei voi olla kuin pölhöpopulisti toisille pölhöille, mutta menkööt, sirkuksissakin jotkut vielä käyvät.

  1. Ei ne autot ja moottorikulkuneuvot Heikki kulje nyt eikä vaalien jälkeenkään millään pyhällä hengellä.
   Kyllä kuluttaja kiroaa tankatessaan tätä nykymeininkiä, kun vihreä siirtymä on siirtänt hänen rahapussinsa sisällön huu-haa uskonlahkolaisten taskuihin, jossa ne kehoittavat kansalaisia tekemään joukkoitsemurhan mailman pelastamiseksi.

    1. Siellähän se on ehdokkaana vaaleissa maan johtava rahakirstunvartijakin
     ( Saarikko ), joten kyllä ne jäljet johtavat sylttytehtaalle ja maakuntien kurjistamiseen ja tämä kepuhimmeli tulee lyömään vain lisää nauloja hajaasutusalueiden ihmisten ruumisarkkuun myös polttoaineen ja energian muodossa.

 2. Suomalaiset ensin on hyvä pointti.
  Puolueettomana toki huvittuneena olen katsonut vaalitenttejä
  ja nekin ovat jo toimittajista alkaen tyhjän päällä.
  Sote vaatisi nyt osaajia eikä teatteria.

 3. Kyllä se mutu tuntuma on monella ja suurin syyhän noissa on selviö kun ei tiedä mitään ehdokkaista niin mistä olisi muuta tietoa kun mutu
  Moni varmaan jättää äänestyksen eikä äänestä juuri tuon syyn takia enkä ihmettele ja vaikka äänestin jo eipä ollut helppo valinta
  Mutta löyty se hyvä ehdokas terv tepivaari

  1. tepi,- minä taidan olla tässä(kin) poikkeus suurimmalle osalle äänestäjistä, että äänestän ensisijaisesti puoluetta.

 4. Mainossa voi turvautua huomion herättämiseen. Pölhöpopilismi on suosittua. Tarkempaa analyysiä voi tehdä vaalikoneita hyödyntämällä.

 5. Karjalainen kommunikoi yhä Turtiaisen tapaan, eikä aiokaan tehdä parannusta.

 6. Tämä bensan hinta osana vaalikampanjaa on oikeasti ihan helmutin kiinnostava ilmiö, eikä suinkaan persujen keksintö, eikä suinkaan ensi kertaa.

  Lueskelen juuri lähiaikojen poliittista historiaa jotta saan asiaa kontekstiin. Säästän kehut ja haukut siihen aikaan kunnes olen tarpeeksi lukenut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *