Pidetään Kokoomus jatkossakin nykyisellä paikallaan.

Nyt näyttää todennäköiseltä, että Suomen seuraava pääministeri on Petteri Orpo ja epätodennäköistä on, että 5-6%  Gallupjohtoa edes Orpo pystyy munamaan paitsi jos……..

Vihervasemmisto tekee ”Diilin”jossa vaaleissa keskitetään äänet demareille, jotta Sanna Marin II  saa jatkumonsa, sillä suurin puoluehan saa pääministeeriyden, eduskunnassa tehdyn ”herrasmiessopimuksen” mukaan.

Sillä sehän on yksi hailee jos vasemmistoliiton ja vihreiden tulos vaaleissa on muutamaa prosenttia pienempi nykyisestä, kunhan Sanna on suurin, sillä aukeaa jatko heillekkin valtioneuvoksen iltakouluihin ja kampaviinerien mussutukseen kansan piikkiin.

Varmasti kokoomus yrittää suojella Gallupjohtoaan kynsin hampain kevään vaaleihin asti olemalla tekemättä mitään aloitteita ja lupauksia, joka saisi rahvaan nousemaan takajaloilleen.

Vaikeat ajat ollaan elelty ja näyttää että huonompaan suuntaan mennään jatkossakin, olipa Suomessa pääministeri sitten Marin tai Orpo, ainoastaan vähenevät resurssit marssivat Orpon johdolla vasemmasta taskusta oikeaan taskuun, eli kapitaalin kammareihin.

Velaksihan tässä elellään ja sitä otetaan syömävelkana jatkossakin ja ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja kun tietää, että ne joilla nytkin menee huonosti, niin jatkossa heillä menee vieläkin huonommin ja heitä on nykyisestäkin tuplasti enemmän.

Ei ole kuin muutama kuukausi siitä, kun Eurooppakin oli vapautumassa koronan kurimuksesta ja kaikki vaikutti valoisammalta ja ovet ja ikkunat olivat auki joka suuntaan ihmisten mennä ja tulla vailla pelkoa huomisesta.

Nyt rajoille ollaan pystyttelemässä muureja ja nyt vihollinen ei olekkaan näkymätön, hajuton eikä mauton, se on ”Siperian punkki”. joka tahtoo levittäytyä pitkin mannerta ja on myrkyllisempi kuin hänen kantaisänsä konsanaan.

Vielä vaaleihin mennäkseni, niin pareet olisi nyt, että ei lähdettäisi keikuttamaan venettä nykyistä enempää, sillä näin ”sodan” yhtenä osapuolena  ei ole viisasta lähteä vaihtamaan toimivaa valtiojohtoa.

Leikkaa talteen.

 

 

 

 

16 vastausta artikkeliin “Pidetään Kokoomus jatkossakin nykyisellä paikallaan.”

 1. Näyttää siltä, että vihreät hyppäävät oppositioon persujen kanssa. Orvosta ei saa pääminiseriä muuten kuin jonkun valveunissa.
  Kepu taas ei tule toimeen kokkareiden kanssa.
  Ei taida Marinia parempaa pääministeriä porukoista löytyä.

 2. Demarit, vasemmistoliitto ja vihreät ovat kuin yhtä suurta perhettä ja kepu menee heidän kynnysmatokseen jatkossakin, vaalitappiostaan ( taas ) huolimatta.

 3. Arvilla ei tunnu olevan uskoa siihen että politiikka Suomessa vähitellen voisi aikaansaattaa hyvinvointia niin kuin monessa muussa Euroopan maassa

  1. Myllymatti,- jos ja kun Suomi on täysin alisteisessa asemassa EU.n lainsäädäntöön nähden ja kun vielä kansainvälisiin ”diregtiiveihin” sitoutuminen, jotka ovat myrkkyä Suomen taloudellis/kansalliselle kilpailukyvyllemme, niin hyvin pieni on se sektori enään nykyään, johon itse kykenemme vaikuttamaan, halusimmepa tai emme, niin olemme lastuna lainehilla tai kansanomaisemmin ilmaistuna meitä viedään kuin pässiä narussa.

   1. Ehkä osoittaa asiaa perehtymättömyyttäni kun kysyn että miksi useimmissa EU maissa talouden kehitysnäkymät ovat paljon parempia kuin meillä mutta kysyn kumminkin

     1. Jos näin, mitä en täysin kyllä usko, niin voiko puolueitamme rankata sen mukaan kuka on paras ja kuka heikoin mallioppilas

  2. Suomessa taitaa olla puolueita, jotka haluavat pahoinvointia kurjistamalla hoitohenkilökunnan, palomiesten, poliisien ja muiden palkkoja, jotka pitää meistä huolta. Samalla se porukka haluaa kahmia hyvinvoinnin nimissä hedelmät omiin taskuihinsa.

   1. Huono että on tällaisia puolueita, mikä lintukoto meillä ilman niitä olisikaan

   2. Heikki, mikä estää sinua nimeämästä niitä puolueita, jotka näin toimivat.

    1. Ne, jotka haluavat yksityistää kilpailulle kaikki palvelut. Sen hedelmät nähdään takseissa, Postissa, Vr:llä, yksityisten lääkäripalvelujen hinnoissa jne..Ketkähän näitä voimalla ajavat ?
     Kai meillä on kohta yksityisarmeija Rotweler Oy, Poliisi Oy, Palomieskonserni co…

 4. No kansa se vaaleilla kertoo mikä on suurin puolueena nyt ei vielä ole aika liiaksi kommentoida asiaa
  Mutta katsotaanpa vaalit sitten voi taas haukkua olipa kansa taas tyhmää terv tepivaari

 5. Taisipa se Keskustan kannatus romahtaa nimenomaan porvarihallituksessa.
  Kuka kannattaa leikkauksia niin kannattaa Kokoomusta.

  1. Onhan sekin ankeaa jos Keskusta kukoistaa vain jos se on mukana vasemmistohallituksessa. Saattaa pitemmän päälle ahdistaa ihmistä joka sielultaan on keskustalainen.

 6. En todellakaan ymmärrä kokoomuksen kannatusta sillä meillä on tosi vähän heitä jotka hyötyvät heidän politiikastaan. Heillä ei myöskään ole kunnollista ohjelmaa joka auttaisi tavis kansalaista.

Kommentoi