Rukiveer !

Minusta nyt tulisi kiireen vilkkaa ulottaa karhun metsästyskausi ympäri vuotiseksi, sillä nyt rajan yli tulee nuoria otsoja siihen malliin, että Ähtärin pandatkin voivat joutua risteytetyksi venäläisen otson perimään.

Mutta mistä sitä sitten pystyy erottamaan, onko metsän kuningas koti vai ulkomaista ”valmistetta”.

Tulisikohan puolustusvoimien lähteä ampumaan kotimaisiin otsoihin väripanos heidän tunnistamisekseen ja kaikki jotka ilman tätä ”passia” vaeltaa, niin nukutusnuoli perseeseen ja muilutuksena rajalle ja takaisin ihanneyhteiskuntaansa..

Ei päästetä niitä tänne muodostamaan mitään ”Terijoen” reviireitä, vaan pidetään suomalainen perimä puhtaana ja pidetään omat nallet tyytyväisenä oman otson kyrpäluuhun.

 

6 vastausta artikkeliin “Rukiveer !”

 1. ……sanovat minua kokeneemmat metsämiehet, että haavoitettuna ne pirulaiset ovat vaarallisimmillaan ja silloin ei auta vaikka kuinka näyttelisit kuollutta.

   1. Satiirillani yritin lyödä kaksi kärp……eiku karhua yhdellä iskulla, jossa kuitenkin oli totta toinen puoli, mikä se toinen puoli oli, niin se on kunkin lukijan itsensä arvioitava.

 2. Putin on viime kuukausina muistuttanut (esikuvaansa?) Hitleriä.
  Saksalla alkoi mennä todella huonosti, kun Hitler otti sodan ohjat haltuunsa.

  Hitler – Stalingradista että peräänny.

  Putin – Hersonin alueelta ette peräänny

  ****
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

  Putin osallistuu entistä vahvemmin sotastrategian suunnitteluun

  klo 09:56: Yhdysvaltalaisviranomaisten mukaan Venäjän presidentti on ottanut entistä suurempaa roolia sotastrategian suhteen. Vladimir Putinin kerrotaan muun muassa hylänneen komentajien pyynnöt vetäytyä Hersonin alueelta, jolla Ukraina suorittaa tällä hetkellä vastahyökkäyksiä. Yhdysvaltalaisviranomaisten tiedoista raportoi New York Times.

  [Putin – menisit itse rintamalle etkä vain jakelisi käskyjä Kremlin bunkkerista.]

 3. Eipä taida karhu ymmärtää sanoit asiasi Suomeksi taikka Venäjäksi terv tepivaari

 4. EU:n eliitti haluaa alueen maiden muodostuvan dumppauspaikaksi ihmisille, jotka eivät tule toimeen omassa maassaan.
  .
  Jaa, että miten ukrainalaiset – ukrainalaiset ovat joutuneen ilman omaa syytään vaikeaan tilanteeseen ryssien hyökättyä maahan. ( ukrainalaisia ei voi myöskään syyttää liika lisääntymisestä, syntyvyys luku 1,23 vuonna 2019. Vertailuksi: Afganistan 4,2 – Angola 5,4 – Etiopia 4,0 ..)

  ***
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b250ecc0-4f6d-4084-b712-50668d37a227

  EU:n Michel haluaa Euroopan avautuvan pakeneville venäläisille
  .
  klo 13:25: Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja haluaa avata Euroopan ovet Venäjän liikekannallepanoa pakeneville. Charles Michel on kehottanut sallimaan asevalvollisuutta pakenevien venäläisten pääsyn Eurooppaan, sillä EU:n ”pitäisi osoittaa avoimuutta niille, jotka eivät halua päätyä Kremlin tavoitteiden välineiksi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *