Heitä Putin sanoo natseiksi

Saas nähdä, kun Israelia tarpeeksi loukataan, saattaa sieltä nousta todellinen ratkaisija sotaan, Israel,  ja sen pelkoa herättävät sotavoimat:

HS Ukrainassa | Tuhannet juutalaiset saapuvat tänä viikonloppuna Israelista Ukrainan juutalaisyhteisöön – sinne, missä Venäjä sanoo taistelevansa natseja vastaan:

HS Ukrainassa | Tuhannet juutalaiset saapuvat tänä viikonloppuna Israelista Ukrainan juutalaisyhteisöön – sinne, missä Venäjä sanoo taistelevansa natseja vastaan:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009067461.html?share=7e16b146a84acaddfced5ea7fbc91ae2

5 vastausta artikkeliin “Heitä Putin sanoo natseiksi”

  1. Ihan pätevä näkökulma eikä yhtään mahdoton skenaario.

    Itse pohdin Israelin valtion motiiveja viime vuosikymmeniltä. He ovat valmiita tekemään isoja asioita jos siitä on isoa taloudellista etua, tai se vahvistaa heidän maailmanpoliittista asemaa. Kumpaakaan näistä ei ole tarjolla suuressa määrin nyt, joten mahtaako olla motivaatiota? Etenkin kun pohjaa tähänastisen, jossa he ovat asettuneet voimakkaasti Ukrainan tukemista vastaan. He eivät ole kuuluisia nopeista takinkäännöistä.

  2. Israelilla on taipumus ja keinot käydä niitä muutaman vuorokauden äkkirynnäköitä, eli se käy Venäjällä niin, että siellä ei ehditä edes tykkejä lataamaan.

  3. Israel on pitänyt matalaa profiilia koska ei halua joutua Venäjän kanssa sotaan Syyriassa. Iran on Israelille eksistentiaalinen uhka ydinase suunnitelmineen ja hivuttautuu myös Syyriaan. Israel iskee sinne ajoittain, Venäjä seuraa katseella ja muistelee, mutta väistää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *