Tanssi yli hautojen.

Minulta meni kahvi aamulla väärään kurkkuun pelkästä mielihyvästä, kun huomasin että HS.n  Gallupissa demarien syöksykierre oli alkanut.

Ja vaikka pudotus ei ollut järin suuri kuukauden takaisesta, mutta kun saman verran tippuu joka kuukausi vaaleihin saakka, niin silloin huidellaankin sitten jo tuolla  14 – 15% kantturoissa.  Tullaan näkemään lumipallo efekti demareiden kohdalla.   Uskon näin ulkopuolisena tarkkailijana siihenkin, että perussuomalaiset tulevat myöskin lumipallo efektin kohteeksi mutta toiseen suuntaan kuin demarit.

Eikä  maamme pääministeri enää selviä tulevista ja olevista ongelmista pelkästään tanssaamalla jauhojengi polkkaa korva Uusivirran suussa.

Nyt pääministeri on vielä saanut KAIKKI maamme olemassa olevat ongelmat kipattua Putinin laariin, mutta esim. terveysalan hoitohenkilöstö tulee takuu varmasti äänestämään jaloillaan, eivätkä kyllä lähde demareita äänestämään, kun pakkolakeja sorvaavat.  Ja kyllä se Uniper ja vihreä siirtymäkin saa katastrofisuudessaan aivan varmasti kansalaiset heräämään prinsessa unestaan.

Itselläni ovat sympatiat terveydenhoitohenkilöstön puolella kiistassa vakavasta asiasta huolimatta ja koskaan ei tunnu olevan oikea aika palkan ja työn kuormittavuuden ja vaativuuden saattamiseksi  edes kohtuuden tasolle.  Ja tulos on nähtävissä, kymmenet tuhannet vaihtaneet muihin tehtäviin ja opiskelijoitakaan ei enää houkuta lähteä alalle, jossa kutsumusammatista on muodostunut pakkopaita.

Pääministeri kävi taas EU.n ytimissä nuolemassa haavojaan joita kotimassa on tullut ja klamouria ja glooriaa sateli, että kyllä taas passaa bailata koko rahan edestä kotisuomessa kansan piikkiin ja tirauttaa vaikka pienet porut, kun hänellä on ollut niin raskasta ja kurjaa ja kun hänelle ei suotaisi edes pientä viihdettä ja iloa rakkaitten ystävien ympäröimänä.

8 vastausta artikkeliin “Tanssi yli hautojen.”

 1. Ja jos nyt kerran olen tulevaisuutta tässä ennustellut, niin jatketaan vielä vähän.
  Ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä eikä ydinfyysikko nähdäkseen, että Marin tekee kyllä vielä ennen tämän vaalikauden loppua päätelmän kun vaalitappio odottaa, niin hän ja hänen hallituksensa löytää kyllä Brysselin politiikan hautuumaalta hänelle vakanssin, jossa voi huoletta toteuttaa itseään huippu palkalla ilman että paparatsit kotimaasta kyttäisivät jokaista aivastusta.
  Ei kai kukaan kuvittele, että Marini lähtisi minkään väriseen tai makuiseen hallitukseen perintöprinsessaksi, kun on neljä vuotta saanut kruunuaan kantaa ilman vastuuta muusta kuin omasta imagostaan.

 2. Ilman vastuuta, jo on asenne ja teitämättömyys huipussaan !?
  Se nyt on vaan niin, etteivät persut pääse koskaan Suomen isänmaan mitään vastuun osaa kantamaan. Ainoa vastuu on lööpplehtien otsikoiden tuottaminen.

  1. Voi pyhä yksinkertaisuus, mistäs se Marin muusta on ottanut vastuuta kuin omasta julkikuvastaan, kaikki muu on aina jonkun ja joidenkin muiden syytä kun metsään mennään että roikaa ja kun pitäisi vastuuta ottaa, niin lähtee viihteelle tai sopivasti altistuu milloin
   millekkin pöpölle.
   Mutta eihän kulttijohtaja tee virheitä, hän on erehtymätön ja täydellinen toteemi jota kumartaa.

 3. PS-puolueen kannattajissa on paaaljon entisiä demareiden äänestäjiä – minäkin.

  Eri syistä on tullut pettymyksiä demarien linjaan.

  PS lienee yhä suurin työväenpuolue ja merkittävä pienyrittäjien puolue. Äänestäjät kokevat varmaankin, että PS:n yhteiskuntamäkemys perustuu työn tekemiseen, eikä joutilaisuudessa synnytettyihin hassutuksiin.

  Kun katseli aluevaalien ehdokaslistoja, niin saattoi huomata inssien suuren lukumäärän. Eduskunnassa olisi pitänyt inssejä olla enemmän. Ehkei olisi päädytty nykyiseen energiaomavaraisuuskatoon.

  Hassi on ollut inssimaailmassa poikkeustapaus samoin kuin yhteiskuntapolitiikassakin. Sähkötekniikan lisenssiaattina meni keksaisemaan hehkulamppudirektiivin, jonka seurauksena sähkölämmitystalouksissa kuluu ensi talvena enemmän sähköä, kun lämpösäteileviä lamppuja ei saa. Nykylamppujen kierrätykseenkin hukkuu energiaa.
  Mutta kansallissosialistisen Kiinan elektroniikkateollisuus juhlii.
  Hassille pitäisi myöntää ansiomerkki sinnikkään tekniikan taistolaisena.

  On vihreissäkin ollut realistisia tekniikan taitajia, kuten vihreän liikkeen perustajiin kuulunut tohtori Eero Paloheimo, joka on myös Afrikan tuntija.
  Mieheltä loppui huumorintaju vihreitten parissa ja näyttää seurustelevan enemmänkin perussuomalaisten kanssa myös yhteiskunnallisissa asioissa.

  RKP:n Nils Torvalds ei liene kokenut houkutusta loikata perussuomalaisiin. Häntä siedettäneen nykyään RKP:ssa paremmin kuin hurjan puoleisen Wallinin heiluttaessa puheenjohtajan nuijaa.

 4. Arvi voitaisiin suht. koht. hyvävoimaisena määrätä työpalvelukseen eli kantamaan teho-osastoilta ruumiita kuormiin vietäväksi krematoriolle.

 5. Kolumbus oli maailman ensimmäinen sosiaalidemokraatti: Kun hän lähti ei tietänyt mihin oli menossa. Kun hän pääsi perille ei tiennyt mihin oli tullut. Kun hän palasi takaisin, ei tiennyt missä oli käynyt. 🙂

 6. Siitä voi tapella maailman tappiin asti onko mikä osa nykyisistä ongelmista demarien ”syytä” ja mikä tapahtunut heistä huolimatta, mutta ongelmat näkyvät: hoitajien tila, inflaation hoito, hallituksen sisäinen riitely joka leviää yli äyräiden, yms.

  Tottakai se kaikki kerääntyy.

Kommentoi