Valepukit tuuraavat ja ovat uskottavampia kuin pukki itsessään.

No niin, nyt saa sitten taas vuoden itkeä ja meluta vapaasti ilman pukki pelkoa  ja iloita siitä, että joillakin menee vielä huonommin kuin itsellä.

Tosin tästä päivästä aina huhtikuun vaaleihin asti turut ja torit ovat täynnä rikkaita pukkeja, jotka lupaavat lahjoja avokätisesti kaikille, kunhan hän vain pääsisi teidän rahoillanne niitä teille osteleen Arkadianmäen velkavekselillä.

Monet toivovat kädet ristissä, että nykyinen hallitus saisi velkavaltakirjan jatkaa myös seuraavan neljä vuotta, sillä kansalaiset ovat jo hyvin totutetut ja koulittu uskomaan siihen, että tosiasiassa velat ovatkin saatavia.

Mutta kun ajatellaan minkälaiset kriisit ja koettelemukset yhteiskuntaamme on koetellut koko neljä vuotta, niin hyvinhän noista on selvitty, nykyisestä hallituksesta huolimatta.

Toinen puoli kansasta taas rukoilee, että ei koskaan enää suomeen hallitusta, jossa viisi viisasta ”neitsyttä” pääsee toteuttamaan omaa tasa-arvon ja solidaarisuuden  käsitystään kansakunnan kaapin päälle.

Mutta kun suomalaisissa elää jo äidinmaidosta peritty oppi, että mitähän meistä ajatellaan ja että mitähän voisimme tehdä muiden puolesta että meistä tykättäisiin ja kun näyttää, että ulkomailta tulee kiitosta ja ylistystä ”tyttöhallitukselle” ja kuningattarelle, niin täytyyhän sen sitten hyvä olla, joten ruoskaniskut omassa selkänahassa on vain rakkauden tunnustus ”kauniilta ja rohkeilta”.

Joten annetaan pitojen jatkua seuraavatkin neljä vuotta, kyllä valtio kyydin maksaa ja totutetaan jakolaskua, että jos ei ole mistä otetaan, niin täytyy lainata.

Se vähän huvittaa, kun eduskunnassa yritetään suitsia näitä pikavippifirmoja kohtuullisuuteen, niin kohtuus on kyllä tuntematon hyve heidän heidän itsensä, kaveriensa ja puolueidensa pankkikirjoissa, jotka muistuttavat pornokirjaa pelkkine panoineen.

 

15 vastausta artikkeliin “Valepukit tuuraavat ja ovat uskottavampia kuin pukki itsessään.”

 1. Mutta minulta ei kyllä heru minkään sortin ymmärrystä sitä kansalaista kohtaan, joka lähetti jouluksi postin välityksellä kansanedustaja Hussein Al-taelle hirttosilmukan.

  1. Ei minullakaan sille typeryydelle todellakaan ymmärrystä löydy hiukkaakaan.
   Siitä riippumatta tämä Al-tae saisi katsoa peiliin ja miettiä omaa käyttäytymistään muuten.

 2. Tietääköhän hunnunvaatijat että maailmasta löytyy kolkka jossa naiset hallitsevat?
  Kyllä ovat hyvin hallinneet ja antoivat joululahjan rikkaillekin vaikka edustavat vasemmistoa!

 3. Sitten on valtioita jossa nainen laitetaan äänettömäksi terv tepivaari

 4. Mutta silti en usko kun kilipukkiin se on oikeasti olemassa kaikki muut ovat taru hahmoja terv tepivaari

  1. Minä uskon sahapukkiin, tuolla se seisoo kesät talvet meidän pihalla.

   Aattoiltana Joulupukki pitkän odotuksen jälkeen saapui lahjoineen tupaan ja kuten tapana on , niin Kalle istutettiin pukin polvelle istumaan, mutta tovin siinä istuessaan Kalle kiemurteli tuskissaan ja sanoi, että minua kusettaa ihan hirveästä ja siitäkös pukki häntä torumaan, että ei noin saa sanoa, että sano seuraavalla kerralla että sinua laulattaa.
   No, kerran mummon luona yökylässä Kallea alkoi yöllä kusettaa ja hän muisti pukin sanat laulamisesta ja kun meni mummon kammariin herättämään mummoa, niin sanoi että minua laulattaa, johon mummo että, ei sitä nyt yöllä lauleta, mene nukkumaan siitä. Mutta kun Kalle vain intti inttämistään ja tahtoi laulaa, niin mummo sanoi peittoa raottaessaan, että no hyvä on, jos nyt sitten hiljaa tuohon minun korvaani laulat.

 5. Varmaa on vain että uusi hallitus tulee. Tavallaan pidän kyllä ajatuksesta että siinä on vaihtelua, ettei aina samaa. Pitäisin kyllä myös siitä että rakennettaisiin Suomea eikä vaan seuraavaa vaalikampanjaa.

 6. Toi otto-ville on aika pehmee poika nykyään se ei kuulemma kykene edes seisomaan jaloillaan terv tepivaari

 7. Eniten toivoisin sitä että tulevassa eduskunnassa olisi laaja-alaisuutta. Ei pelkästään humanisteja ja juristeja. Matemaattis-luonnontieteellisten alojen osaaminen on vaarallisen kapeaa nykyään korkeammilla asteilla. Siten meillä on oikeusministerejä jotka eivät näe väkivaltaa ongelmana, viestintäministerejä jotka eivät tiedä miten viestintäverkot toimivat, sisäministerejä jotka eivät tiedä miten rikollisuus näkyy ihmisille, yms. Tämä on pitkään näkynyt trendi, jossa tehdään päätöksiä ilman minkään asteen tietoa tai taitoa.

 8. Enpä itse usko, että ihmiskunnan realiteetit tai ihmisyys räyhäämällä, pyhällä/ akateemisuudella kuorruttamalla, numeroiksi muuttamalla tai sateenkaarilippuja heiluttelemalla muuksi muuttuu. Ihmiset ovat melko pitkälti kaikki jonkin asteen rasisteja ja yhteiskunnassamme tulee olemaan pohja-sakkaa sekä raakkuvia deekuja, eivätkä kurkunleikkaajat tai kansanmurhaajat lakkaa olemasta niin kauan kuin heitä äidit tälle planeetalle leipovat.

 9. Humanismi ja filosofian tohtorius tekee joistakin yksilöistä lähinnä hieman siedettävämpiä. Mutta jos empatia on alhainen, voi humanistikin olla psyko.
  T. Nimimerkki kokemusta on

 10. Demokraattisilla vaaleilla valittu hallitus palvelkoot niitä enemmistöjä, joiden näköisiä edustajatkin ovat. Itse en kuitenkaan äänestä.

 11. Sateenkaariporukka lienee omalle tangentilleen aika pitkälle karannutta tavallista ihmismassaa, jotka vetävät huomion toisten todellisten vähemmistöjen asioista omiin sukupuolisuus ym. asioihinsa. Aivan tavalliset tytöt ja pojat, naiset ja miehet, jotka yltäkylläisessä hyvinvointiyhteiskunnassa ovat lähteneet sitten viilailemaan pilkkua siihen pisteeseen, että biologista sukupuolta yritetään muuttaa ja leikellä omien tunteiden ja aatteiden mukaiseksi. Parannellaan jo valmiiksi isovanhempien melko toimivaksi alustamaa Suomea vaikkapa. Parannellaan ja viilaillaan omalla tangentilla omia juttuja loputtomiin, koska ei ole enää sillä lailla todellista agendaa ajettavaksi kuten vaikkapa Iranilaisessa kulttuurissa naisilla vielä on.

  Itseäni vähemmistöihmisenä se jonkin verran ärsyttää, mutta enpä minä noihin kulkueisiin ole lähdössä marssimaan, joten ei se minua kosketa tai haittaa, vaikka tekisivät koko yhteiskunnasta androgyynin. Sopeudun joka tapauksessa siihen, mikä on muille rakennettu.

 12. Erikoisuushakuisuus on minulle osoitus siitä, että oikeat asiat ovat jo kunnossa ja sitten viilataan jossakin ihan omissa sfääreissä omia mieltymyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *