”Hallitus tekee välikysymyksen persuille ja koomukselle” !

On aikoihin eletty, kun hallituksen pitäisi tehdä välikysymys oppositiolle valtakunnan suurimmista möhläyksistä Uniperistä ja hoitajamitotuksista eikä päinvastoin.

Samoi kaikista väärään tietoon perustuvista solvauksista medialle.

Muuten Marnin hallituksella on korkein onnistumistaso pitkälle historiassa ja hän itse pesee uutena pääministeriehdokkaana kokoomuksen orpopojan 40-20.

Tärkeintä on kohu

 

 

27 vastausta artikkeliin “”Hallitus tekee välikysymyksen persuille ja koomukselle” !”

 1. Pankkopelle jauhaa tavalliseen tapaansa paskaa ja joku mariiniuskovainen hypettää hysteerisesti.
  Uniperin tilanteen hoito meni persiilleen ja mariini loikoili lomallaan, koska se oli ainoa tärkeä asia hänelle.
  Pari tekstaria ei ole asioiden hoitoa, mutta mariiniuskovaiselle se on taivas.

   1. Sinulla kaikki on persukammoista paskaa, mihin tautiin ei terve järki mahda mitään.
    Onko kaiken tietävälle, kaiken osaavalle ja kaikki tuntevalle HK:lle todella mahdotonta ymmärtää teksti ”en ole persu”, vai tarvitaanko sen selittämiseen tohtoristasoinen kallonkutistaja?
    Pankkopellen potaskalla ei ole paljoakaan tekemistä tosiasioiden kanssa, vaan se on lähinnä poliittista uskontos sinun laillasi.

 2. Uniper tapauksessa oli kyse miljardeista. Johtuneeko taloudenpidon tietojeni puutteellisuudesta mutta sellainen kuva minulle kaikesta lukemastani on tullut että se miten hallituksemme on asiaa hoitanut ei isompien aplodien aihe ole.

  1. Olen saanut käsityksen että pääministeri oli liiaksi seurannut tapahtumia sivusta, näkyvää mukanaoloa olisi kaivannut, taitavat ja sitkeät neuvottelijat pääsevät usein hyviin lopputuloksiin.

 3. Timonenkin voisi pysyä asiassa. Ei koko Seiskan uutinen ollut perätön. Marin perui lentonsa sunnuntailta ja lensi yksityisesti puolustusvoimien koneella Osloon. Miksi?

  Toinen epätotuus Timosen kirjoituksessa on samaistaa nykyiset perussuomalaiset Sipilän hallituksen sinisiin. Kyseessä on kaksi aivan eri ryhmittymä.

  Marin hallituksen tekemisiä leimaa mittakaavasokeus. Hallitus käyttää miljardeja kuin ne olisivat kertaluokkaa pienempiä satoja miljoonia.

 4. Minä en nyt ymmärrä tätä juttua, eli kuka sen on tänne laittanut. Onko se Seiskan, vaiko peräti Hymyn uutisointia, vai jonkin muun. Nehän ne tärkeimmät uutiskanavat Suomessa ovatkin, siinä Hesari ja Aamulehti, sekä Yle jäävät nuolemaan näppejään.

 5. Mikään Timosen jutussa perusteluineen ei onnu. Kukin voi epäillä mitä itse tykkää.

  Siniset oli persuja ja persupolitiikan hyväksyjiä lukoonottamatta henkilövalintoja.

  Miten perustelet mittakaavat rahalla ja faktoilla ? Ei löydy pitävää argumennttia kuin jossittelua.

 6. Mittakaava ongelma. 8,1 miljardia alijäämää ja valtionvarainministeri Saarikko hehkutti A- studiossa 330 miljoonan menoleikkauksia irvaillessaan Orpolle.

  Eli Saarikolle 330 miljoonaa on iso leikkaus valtion menoihin, mutta 8 miljardia ei niinkään iso vaje valtion budjetissa.

  1. Tuo ei ole mikään leikkaus ja, kun kokoomuksen leikkauslinjalle ei lähdetä ihan syystä ja, ettei kokkarit itsekään pysty esittämään, mistä pois ja kuinka kompensoidaan muulla kuin lisävelalla. Se tie tulee eteen seuraavassa hallitukseesa, jossa varmaan myös demarit ovat vastuusta osallisena. En tiedä onko kokoomus ?
   Oma ehdotukseni on lisätä verotusta osinkoverotukseen ja muuhun po-verotukseen sekä roimasti lisää suurpalkkoihon esimerkiksi lisäämällä niihin ALV 24 %

 7. Kuten jokus totesin, nykyhallitus ottaa holtittomasti elkaa jakaakseen sitä ennen vaaleja ja laskun langetessa ovat kurkku suorana huutamassa silloisen hallituksen kyvyttömyyttä – estää nykyhallituksen holtittomuus.

  1. Mikä olisi vaihtoehto ”holtittomuudelle”, joka sana on persujen oppikirjatekstä. Ei mitään poliittisesti muuta läpimenevää vaihtoehtoa esittää, ei kokoomus, ei persut, jolla sinänsä ei ole mitään väliä, kun eivät ole tulevaisuudessakaan muutta kuin koiran virassa.
   Esitä nyt räyhäämisen sijasta jotain järkevää, älä täytä palstoja tyhjänpäiväisyydellä.

   1. Vaihtoehto olisi ollut ottaa sitä velkaa vain tilanteen vaatima määrä eikä miljardeja jaettavaksi kaikkeen kivaan, kuten hallitus on tehnyt.
    Sen, että hallitus aiemminkin jo otti tarpeettomasti velkaa, ovat todenneet useat asiantuntijat, jotka eivät ole persuja.
    Ymmärrän toki, että kaikki hallitusta arvostelevat ovat mariiniuskosi mukaan persuja, mutta värilaseista ja putkinäöstä luopumalla huomaisit, etteivät ole.

    1. No, ei ole ottanut tarpeetonta velkaa missään tapauksessa.
     Nyt pitää korjata, jos olisi korjattavaa.
     Kerro, miten, joka menee poliittisesti lävitse.
     Tätä mantraa ei jaksa enempää jauhaa !

     1. Tälle hallitukselle ei mene ”poliittisesti” perille, joten on turha esittää mitään.
      Ei voi kuin odottaa sitä meteliä seuraavan hallituksen syyksi.

      1. Tämän hallituksen ydin on varmaan vastaamassa seuraavassakin. Varmaa ei ole edes kokoomuksen mukaan tulo. Toivottavasti tulisivat, niin saisivat vastata kulusaneerauksen huutoonsa.

       1. Etpä ole moneen kommenttiin saanut muuta kuin räksytystä.
        Asiasta ei tietoakaan…

 8. Ellei velkaa niin mistä leikattaisiin? Eipä ole tehty kunnon selvitystä. Kokoomuksen verojen alennus olisi suora siirto heille jotka parhaiten tienaavat ja murusia sasisi ne pienempituloiset joita on kyllä enemmistö ja toimella saataisiin aikaan kulutuskysynnän heikkeneminen sekä työttömyyden lisääntyminen sillä teollisuus ei saisi tuotteitaan kaupaksi ostokyvyn heikkenemisen myötä. Sosiaaliturvasta leikkaaminen johtaisi samaan lopputulemaan.
  Kansan kahtiajakoako halutaan?

  1. Kaikki on suhteellista.
   Kiristämällä jatkuvasti verotusta siirretään keskituloisia pienituloisiksi, jotka sitten tarvitsevat veroista tukia eli hölmöläisten peitonjatkamista.
   Veroja alentamalla saataisiin kulutusta nousemaan ja se palauttaisi osan verojen alennuksesta takaisin veroina.
   Samalla talous pyörisi paremmin ja kansantalous kasvaisi.

 9. Millä veronalennuksilla saadaan niin paljon työllisyyttä lisää, jonka palkkatulojen verotus kattaa välttämättömät kriisiajan kulut, kun työllisyys on muutenkin tapissaan.
  Ainoa ja oikeudenmukaisin ratkaisu on nyt ja pitkään po-verotuksen siirtäminen palkkaverotuksen piiriin sekä yli 6000 /kk progression kiristäminen reippaasti.
  Nyt eläke-palkkatulon 3-7% korotusksesta verot vie marginaalissa puolet. Lopuilla ei taloutta ratkaista.
  Ja loppujen lopuksi täysi riippumattomuus venäjän energiasta parantaa kaikkien asemaa eniten ml. OL2 ja hyvä sää.

 10. Kun lapselle antaa vasaran se näkee nauloja joka paikassa. Kun vassarille antaa mahdollisuuden verottaa se näkee uusia mahdollisuuksia joka paikassa.

  1. … ja kun verot antaa ”oikeiston nalleille”, ne häipyvät Caribian baaritiskien naisten naurattajille ja hiekkana olemattomien pankkien lattioille.

Kommentoi