Kirjoitetaanko blogeja siksi, että voidaan poistaa eriävät mielipiteet ?

Se on tietenkin tapa kuten kirjoitusdiktaattori haluaa ja, hänenellä on siihen täysi oikeus olla ”Stalinin tai Putinin” Suomessa näilläkin palstoilla. Onko se polittiika noin herkkä henkilökohtainen asia ?

Paljon raikaampaa olisi antaa kiriittistenkin mielipiteiden olla, jos nyt ei ihan sontaa lapiolla heitetä. Kyllä minuakin ”ammutaan” joskus ihan solkenaan, kun sohaisen kusiaispesää. Mutta en kirjoita siksi blogia, että tarkoitukseni olisi poistaa eriävät mielipiteet. Ei noin herkkää nahan kohtaa saisi olla meillä paksunahkasillakaan. Kyllä piikki sinnekin löytää.

Minulla ei ole yhtään kirjoittajaa ja kommentoijaa boikotissa, eikä tule. Toivon ettei muillakaan.

Hiukan sivusta Uuden Suomen puheenvuorosta. Siellä ei ole yhtään, joka tavan takaa poistaisi toisten kommentteja, vaikka porukka on kymmenkertainen määrä tähän PB: n verattuna. Mutta siellä on porukkaa, jotka ovat hyvin poliittisesti värjäytyneitä ja toisia lisäksi, jotka ovat ottaneet asiakseen nälviä nävimisen vuoksi ilman asiaa jonkun poliittisen kannan vuoksi. Asiatonta turpaan tulemista on paljon juuri sellasilta kiroittajilta, joilla ei ole edes yhtään omaa avausta. Täältä PB:stä nimellään siellä on kirjoittanut seitsemän blogistia.

 

7 vastausta artikkeliin “Kirjoitetaanko blogeja siksi, että voidaan poistaa eriävät mielipiteet ?”

 1. Arvostelin täällä erästä blogistin mielipidettä näillä sanoin, jonka hän poisti:

  ”Mikä oli herjaus, jos arvostelin oikeustajuasi, joka ei ymmärrä perussuomalaisen Hala-ahon oikeuden antamaa tuomiota hänen nimeään mainitsematta ?
  Se sijaan kohdistit jutussasi huomiosi muihin poliitikoihin, joita ei ole muka oikeudenmukaisesti tuomioistuimissa tuomittu”

  Onko tämä asiaton, koska tämän blogisti poisti ? Hänellä on siihen täysi oikeus, mutta, kysyn kuitenkin, että viisastuisin ?

 2. Kun kirjoittaa pitää sietää eriävät mielipiteet kunhan ne eivät kohdistu henkilöön.
  Mitä tulee puolueisiin niin kaikilla on jotain hyvää ja jotain joka ei kelpaa kaikille ja siksi meillä on monta puoluetta jopa yhden henkilön puolue.

  1. Monille politiikkakin näyttää olevan uskonto, jota ei saisi loukata!?
   Olen uskovainen, joskaan en sitoutunut mihinkään puolueeseen.
   Näyttää olevan sallittua, ellei välttämättömyyskin tölviä uskovaisia ja Raamattua ja Jumalaa.
   Raamatusta monikaan plokisteista ei näytä tietävän yhtään mitään, mutta sitä osataan arvostella ja irvistellä.
   Sitä arvostelemalla irvistellään siihen uskovia täysin tietämättä mitä arvostellaan ja sekoitetaan kaikki samanlaisiksi hihhuleiksi!
   Mielestäni jokaisen pitäisi tutustua asioihin, ennenkuin arvostellaan muita!
   Suutarikin on hyvä, jos se korjaa kengät hyvin ja arvostan sitä, mutta jos tekee työnsä huolimattomasti, en arvosta! Voisin jopa kommentoida Pirkan Plokissa!

 3. Minä olen tuolla Uuden Suomen blogeilla muutaman kerran käynyt jonkun kommentit lukemassa. Koskaan en ole sinne kirjautunut, enkä kirjoittanut, olen vaan todennut, että minä en kuulu sinne.

  1. Minä kirjoittelin sinne aika usein, mutta aika harvaksi on jäänyt. Kommentoin kuitenkin muutamien asiallisten blogeja.
   ”Perisyntisiä” siellä ovat nimekkäät poliitikot, jotka vain kirjoittavat sinne omaa agendaansa ottamatta ollenkaan osaa kommentointiin.

 4. En ota tähän kantaa. Olen sen verran vahvasti kallellaan klassiseen liberalismiin että sananvapaus sekä oikeus omiin julkaisuihinsa on minulle hyvin laaja.

  Tietenkin Heikki voi kysyä miksi, ja siihen voi halutessaan vastata jos haluaa, mutta pääperiaate pitää: kukin vastaa omistaan.

  Toki on hyvä idea harjoittaa dialogia, siitä oppii paljon. Se on kuitenkin oma valinta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *